Boomcio 4277 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Szukam czegoś do wypełnienia pustki w sercu po skończeniu Mudrunner-a i wszystkich do niego dodatków , a tu nagle znajduję zapowiedź premiery "Truck Driver" na 19.9.2019. https://youtu.be/hXle0PedlCQ Quote
krupek 15534 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Kiedyś zagrywałem się w Hard Trucki i 18 Wheels of steel, zawsze chciałem zagrać w coś takiego na konsoli. No, ale to nie prezentuje się zbyt dobrze, strasznie plastikowo wygląda. 1 Quote
Guest _Be_ Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Ciekawe kiedy temat dla gry Forklift Simulator Quote
raven_raven 12014 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 A o European Truck Simulator 2 słyszał? Wszyscy fani wożenia bułek, wędlin itd. mają pier,dolca na punkcie tej gry. Quote
ping 9072 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Godzinę temu, raven_raven napisał: A o European Truck Simulator 2 słyszał? Wszyscy fani wożenia bułek, wędlin itd. mają pier,dolca na punkcie tej gry. GOTY seria jak się ma kierownice i jaja żeby wyjść poza strefę komfortu. No i MOCARNE community - ludzie zrzeszają się w wirtualnych firmach spedycyjnych by wspólnie wozić ziemniaki. Ba, nawet istnieją radia truckerskie 3 Quote
Boomcio 4277 Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 1 godzinę temu, krupek napisał: strasznie plastikowo wygląda. No, właśnie ta " plastikowość" mnie troszkę martwi . W MudRunnerze nie ma tego problemu, bo poza wyblakłymi kolorami mapy modele pojazdów prezentują się epicko. Podobnie, jak ich fizyka. Quote
Figuś 21330 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Godzinę temu, ping napisał: GOTY seria jak się ma kierownice i jaja żeby wyjść poza strefę komfortu. No i MOCARNE community - ludzie zrzeszają się w wirtualnych firmach spedycyjnych by wspólnie wozić ziemniaki. Ba, nawet istnieją radia truckerskie Przeje.bane tak dopiero co zjechać na bazę i w domu znowu do szoferki. No ale dzięki nim nie umieramy z głodu Bohaterowie Quote
PiotrekP 2054 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Sam tyram od początku w ETS2 i ATS. A to badziewie miałoby marne szanse nawet z pierwszym ETS. SCS dobrze robi, że nie wydaje tego na konsole, bo bez całego zaplecza fanowsko moderskiego, straciłyby masę uroku. Quote
devilbot 3793 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 W dniu 1.08.2019 o 15:15, MAJOCHEY_PL napisał: Szukam czegoś do wypełnienia pustki w sercu po skończeniu Mudrunner-a i wszystkich do niego dodatków Może obczaj nadchodzący "Overpass": 1 Quote
Bielik 760 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Zacnie się będzie jeździć w tej grze skoro na ulicach nie ma żadnego ruchu. Quote
Boomcio 4277 Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 15 godzin temu, devilbot napisał: Może obczaj nadchodzący "Overpass": Fajnie wygląda, ale... to są wyścigi. Ja cenię mudrunnera za tą "niespieszność " rozgrywki. Możesz sobie na spokojnie manewrować, kombinować , a jak złapiesz asfalt dopiero lecisz przed siebie na najwyższym biegu. 8 godzin temu, Bielik napisał: Zacnie się będzie jeździć w tej grze skoro na ulicach nie ma żadnego ruchu. Czytałem, że na tym obszarze jest wyjątkowo małe zaludnienie i zaledwie co piętnasty obywatel ma samochód, a i tak wyjeżdża tylko w niedzielę. Twórcy poszli na kompromis, więc nie będziesz jeździł tirem w niedziele i święta. Stąd cały myk Quote
PiotrekP 2054 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Ej no, widać przecież jedno autko na drodze Mnie ciekawi jak to będzie na padzie wyglądać, bo próbowałem tak grać w ETS2 i dostałem ku*wicy, więc wróciłem do klawiatury. Quote
Boomcio 4277 Posted September 14, 2019 Author Posted September 14, 2019 W czwartek premiera na ps store, a w sklepach brak fizycznych kopii. Wtf? Quote
krupek 15534 Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Przecież to się sprzeda w minimalnym nakładzie, zaraz będzie w gamepassie. Trochę odpychająca oprawa, bardzo plastikowa, ale ciekaw jestem funu z gry. Quote
Recommended Posts