Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 20 ULTIMATE TEAM

Featured Replies

• Odpowiedzi 320
  • Wyświetleń 54,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• no cze     pisałem coś że warto robić SBC? KDB wyleciał z sbc hybrid leagues, z rare players packa..tak grubego początku fifki nie miałem nigdy     

• Tak musisz mieć ileś meczy w Fife 19, ale ile nie wiem. Inaczej musisz czekać na grę w ea access.

• Raczej kwestia tego jak kto gra i z jakim ustawieniem.

Opublikowano

Nie warto tracić czasu na SB i Rivals.
Jedynie FUT Champions daje jakieś perspektywy na wzmocnienie składu ale tutaj trzeba dobrze grać...

U mnie za SB też nic, może z 70k przybędzie ale za to dwa dni temu trafiłem KDB.

------------------------------------------------

EA dyktuje warunki w markecie, narzuca maksymalną cenę dla danego zawodnika a przez to ceny inna drastycznie w dół, aż strach coś kupować... Przykładowo za takiego sissoko maksymalna cena na licytacji w markecie to chyba 30k, firmino to 90k. Takie karty jak Mane, Salah, Aguero czy KDB też zostały mocno obniżone a wiec ich ceny spadły boleśnie...

Opublikowano
  • Autor

Żeby mieć elita 1 w SB wystarczy grać 2 mecze dziennie, więc nie jest to jakaś tragedia. A jednak zawsze to pewne 30 tys i możliwość cudu w paczce.

Opublikowano
34 minuty temu, Kolos28 napisał:

Nie warto tracić czasu na SB i Rivals.
Jedynie FUT Champions daje jakieś perspektywy na wzmocnienie składu ale tutaj trzeba dobrze grać...

Poogladaj sobie openingi paczek za 1 miejsce na świecie za FUT Champions xD kupa tam jest. Sam wbijalem golda 1 chyba 4 razy pod rząd i nigdy nic nie miałem. Teraz już na easy sobie wbijam te 14 winow na golda 3 i nie chce mi się z tym rakiem męczyć. 

Opublikowano

U mnie całkowita przebudowa zespołu.

Tą formacją co na screenie niżej gram w meczu ale wyjściowa formacja jest inna, bo pod link10.4039e036f3fd2ac59a4e79551b03e707.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gracie jeszcze?

U mnie spore zmiany, przerobiłem i Mbappe i Neymar i Dembele UCL wraz z Militao. Nawet Lewy z ovr 92 był u mnie. Te karty UCL nie są warte swojej ceny, zero różnicy w grze względem ich podstawowych kart a więc nie polecam.

Obecnie mam hybrydę wlosko-hiszpańską i kurcze to jest to!

Gra mi się najlepiej tym składem co niżej na obrazku.e86b11ef0b0e5f7f7e1282294b3af4b7.jpg

Opublikowano

Ja gram ale przyjemność grania w ten shit zerowy. Delay, handicap plus tokstyczne community skutecznie odpycha od tej gry. W sumie to moje granie to 14 zwycięstw w LW plus kilka meczów Rivals w tygodniu.

Opublikowano

Gdzie sprzedawałes coinsy? A to co EA wyprawia z rynkiem to w ogóle jaja xD 

Opublikowano

Na allegro ze 2tygodnie temu 100k chodziło po 50zl.
W sumie lubię sobie pograć na luzie w FIFA ale jakbym zaprzestał to ze 2mln coins bym miał. Ogólnie Miałbym nawet i 3mln ale rynek w tej grze pozbawił mnie miliona w tydzień...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jestem nowym grajkiem fify ut i miałem teraz przerwę 2 tygodnie. Zostały mi 4 karty wymiany ikon z poprzedniej listy zadań. Teraz widzę że w zadaniach są do zdobycia karty wymiany ikon z nr 2. Czy te karty wymiany ikon z nr 1 jeszcze mi się przydadzą? Co można z nimi zrobic?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Czy możecie mi pomoc co zmienic na lepsze w moim składzie ? 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpgZ

Z góry dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

Ale to jest guvno. Serio gracie pomimo takiego handicapa? Bo ja chyba tę gierkę wypyerdolę na śmietnik. Oddaję 17 strzałów, rywal 3 i wynik 2:2. Grając z gorszymi graczami ciągle są wylewy i dziwne zachowania. 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

edit: do wykasowania, zły temat

niech jakiś mod odepnie FIFA20

Edytowane przez Labtec