Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, ale 2023 będzie i tak wypchany grami. Niech dłubią, bo nie mogą powtorzyc launchu sot.

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 22,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W pvp wszyscy z nim wygrywają, w co-op nikt nie chce z nim grać 

• Często mam wrażenie że ludzie nie rozumieją, że ktoś chce sobie usiąść z padem w ręku wieczorem i pograć offline, samemu, wczuwając się w historię.

• No to papa Everwild, znikasz z radaru  W pompce mam "unik szerd eksperjens".

Opublikowano

Jak 2024 to już raczej nie crossgen. Jeden plus z tego. xd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze kilka lat temu kiedy Xbox miał tylko 6 studiów, byłby to duży problem. Ale teraz przy tej ilości gier w produkcji i tak wypchanym kalendarzu, Rare nie musi się spieszyć i niech wyda Everwild kiedy będzie gotowe

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Everwild chyba jednak żyje:

Opublikowano
  • Autor

A dlaczego miałoby nie żyć?

• 7 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Myślę że po pokazie to nadal będzie gra widmo. Ewentualnie rzucą trailer z sekundami gameplayu, ale to nic nie zmieni 

Opublikowano

Nie ma szans na tą grę 11 czerwca podobnie jak na Perfect Dark, SoD3, czy OW2.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Jakby to poszło trochę bardziej w stronę zarządzania tymi fantazyjnymi stworami, to nie miałbym nic przeciwko. Np. eksplorujemy świat przy ich pomocy i potrzebne są konkretne stworzenia z konkretnymi atrybutami, by odkrywać nowe lokacje, rozbudować osadę itp.

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Dzieje się to czego się obawiałem, teraz pewnie Rare zamieni się w studio jednej gry jak Epic

Opublikowano
W dniu 14.11.2019 o 21:20, ASX napisał(a):

Nowe IP od Rare, póki co o grze nic nie wiadomo poza tym że wygląda pięknie

Za wiele więcej się nie dowiedzieliśmy.

Opublikowano

Jak to nie miało być nic Single Player to takie Rare może zdechnąć. Jak człowiek włącza Rare Replay i widzi ile tam byłlo kreatywności przez te wszystkie lata a teraz kurwy nie umiały OD LAT nic pokazac z nowego projektu. Dobrze, że poszedł cancel. Króciutko z nierobami Phill!

Opublikowano
  • Autor

To miała być gra usługa w stylu Sea of Thieves