Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano
  • Autor

No top gift dla @blantman to co roku zadna tajemnica, piłkarzyki jak znalazl do pracy, kiedys na starych lapkach/kompach sie mnóstwo godzin tak przegr...ekhem przepracowało.

Opublikowano

Mam nadzieję, że pozycje z listy życzeń macie ogarnięte tak, że macie pewność, że komp wam ją udźwignie:)

Opublikowano

ja dlatego nie mam gierek aaa poza rts. Kompa mam do rts , rpg i indyków a wszystko inne ogrywam na koksie i jestem na bieżąco.  Moje wszystkie gry udźwignie 7 letni komp :)

Opublikowano

Wishlista w tym roku jest kompletnie zmieciona. Zostało tyle pozycji, co kot napłakał, nadal nie mogę się tym nadziwić :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

ja dlatego nie mam gierek aaa poza rts. Kompa mam do rts , rpg i indyków a wszystko inne ogrywam na koksie i jestem na bieżąco.  Moje wszystkie gry udźwignie 7 letni komp :)

Dlatego pytam, bo nie chce zrzucić komuś na łeb bomby, której nie udźwignie XD

Opublikowano
Teraz, Mild_smoker napisał:

Dlatego pytam, bo nie chce zrzucić komuś na łeb bomby, której nie udźwignie XD

jaka mnie rozpiera duma, że mój człowiek taki zamęt sieje :)

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Xbox dźwiga wszystko co jest na niego przewidziane :lapka:

:dynia:

Ja nie umiem w Gifty na X :(

Opublikowano

elo

pewnie się przewinąłem na jednym czy trzecim screenie,  musiałem odgrzebać hasło bo od dawna jestem na wygnaniu w discordowym gulagu pctowym (fajne miejsce, polecam spoko atmosfera)

chciałem tylko skromnie powiedzieć że na tym evencie jak zwykle są same poyebusy i kocham was za to, po prostu z bananem się ogląda screeny z tym co kto dostał i z jeszcze większym bananem się takie gifty przesyła, nawet jeśli to kapiszony. mam nadzieje że jeszcze przez wiele lat będziemy mogli się tak bawić.

ale tyle tego (pipi)enia, @Velius ten poyebus naczelny mnie męczył o screena, także jeszcze raz bardzo dziękuje i Tobie też @Widget 

nadal mi mnie sie rence telepiom po tej bombie.......

unknown.png?width=808&height=468

Opublikowano

FRI1WkX.png

Tak więc Davy Johnes w tym momencie dostaje cios ostateczny. Sory, ale namówił... sam się prosił

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieje ze juz skonczyliscie z tymi bombami bo sie spociłem od samego patrzenia :obama:

Opublikowano

A ja w końcu nie wiem czy mam szczękościsk od 10 minut czy tak się cieszę z waszych reakcji XD