Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 66 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

a5e24346c8f56.jpg

Velsu nadal atakuje. Tym razem przywalił z dwururki. W kodzie Kentucky Route Zero.

:santa: Dziękować

Opublikowano

Nie miałem wczoraj już sił witalnych zaglądać na tel dlatego dopiero teraz wstając:

IMG_20200101_134551.jpg

Ładnie w ten nowy rok i w ogóle w mikołajkowym evencie zostałem zmasakrowany. Nie ma słów aby wyrazić to szczęście patrząc na bibliotekę dobroci jakimi człowiek został obdarowany. W nowej pracy nie mam zbyt wiele czasu przysiąść ale postaram się poprzechodzić wszystko w swoim czasie. Jeszcze raz dziękuję @Velius i wam wszystkim, piękna końcówka roku i przywitanie nowego.

Opublikowano

Ledwo co zacząłem odbudowywać swój atomowy schron, a tu @Velius tak go rozjebał, że nawet najlepsza ekipa nie jest w stanie tego uratować. 

ZgrXHoo.png

A podobno @Matriks_1111 go tak zbombardował, że typ miał być nieprzytomny aż do końca wyprzedaży. 

Bardzo dziękuję @Velius. Aktualnie krucho u mnie z kaską przez kupno PC, ale obiecuję Ci, że w 2020 tak Cię zbombarduję znienacka, że do żony będziesz mówił 'kim Pani jest?' bo nie będziesz wiedział co się stało. :) 

Wszystkiego dobrego w nowym roku mordeczki. :usmiech: :lapka: 

Opublikowano
  • Autor

Za 7 godzin koniec wyprzedaży i eventu. Z dobrych wiadomosci mam takie ze prawdopodobnie bedzie mala infografika, bo mam juz dane ile poszlo giftów mniej wiecej i o jakiej wartości. Dorzuce tez najczesciej kupowana gre itp. Juz sie nie dziwie ze Rayos tyle sie za to zabierał, zjadło to prawie 2 dni jesli chodzi o czas :obama: Tyle zescie nastrzelali ze zliczanie jak przy wyborach do sejmu.

Opublikowano

dobra, ja sie wystrzelalem w tym roku,dzieki panowie, do zobazenia za rok :) 

szkoda tylko, ze event z mojej strony zakonczony bardzo negatywna nuta, ale co zrobisz.

Opublikowano
43 minuty temu, Rayos napisał:

dobra, ja sie wystrzelalem w tym roku,dzieki panowie, do zobazenia za rok :) 

szkoda tylko, ze event z mojej strony zakonczony bardzo negatywna nuta, ale co zrobisz.

Co się stało?

Ja też chciałem podsumować moje NIE branie udziału. Naprawdę nie chciałem prezentów w tym roku bo tak jak kilku tutaj forumowiczów nadal nie ogralem wszystkiego co dostałem. Jak zwykle nie zawiedliscie. Tyle miłości i prezentów nie ma nigdzie indziej w polskim necie. Dostałem mega gifty które od razu zacząłem ogrywać. Rozdałem też skromne ale prosto z serca prezenty. Nie obdarowałem wszystkich ale mam nadzieję nie macie mi tego za złe a ci co dostali prezenty ode mnie mam nadzieję że przypasuja. 

Wiem że za rok tak jak @Velius muszę się przygotować do eventu aby mieć więcej kasy. Nigdy więcej nie powiem że nie wezmę udziału i nawet jak na forum będę wchodził sporadycznie zobaczymy się za rok. Dziękuję za piękną akcje i za wspaniałe prezenty bo każdy który dostałem cieszył równie mocno. Nie dostałem jak co roku lepszego prezentu niż od was. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ!

Opublikowano
19 minut temu, blantman napisał:

Co się stało?

moj gift z glebi serca i milosci zostal brutalnie odrzucony :( 

Opublikowano
  • Autor

O zesz w morde :obama: Ja tu sprzątam juz kramil, zamykam stragan a @UberAdi wjeżdza z zaskoczenia w ostatniej chwili.

h4gH8gX.png

Ale bedzie randkowane, dziekuje :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Koniec, zesrał sie, rozyebany i leży w rowie gdzies, styrany.

TFcIwsW.png

DownrightScalyAcornbarnacle-size_restric

C1A989C416815D9CC5FEF63F472DB5E3C2CAB328

JA PYUERDOLE @Matriks_1111 @Rayos @tomzacz jak sie ugadali, nie mam słów, rece sie trzesa, koniec świata, zamykamy. Dziekuje, nie wiem co powiedziec ani co myslec.