Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Play Anywhere będzie główną zachętą do zostawiania kasy u MSu. Masz, zapłać raz, dostaniesz sztukę na Xboxopc, sztukę na PC w salonie i ewentualnie do pogrania w chmurze, a to wszystko z cross-savem w chmurze bez dodatkowych opłat. Na ten moment to jedyne co mają do zaoferowania względem konkurencyjnych sklepików na PC i to działa - sam często biorę gierki z PA, bo po co płacić dwa razy za to samo. A jak komuś to nie wystarczy to zostawi kasę u konkurencji. Skoro chcą w to iść to chyba ktoś na górze stwierdził, że im się to w jakiś sposób opłaci, Nutella chciwy skurwol by nie przyklepał czegoś takiego bez odpowiednich rubryczek Excela zaznaczonych na zielono.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. PC? Eleganckie ceny gier, mnogość sklepów, kluczykownie, gracze rozdający gry za free, fajne wrzutki na Amazonie. Wczoraj wrzucili kod na Tomb Raider 1-3 Remastered na GOG.COM np.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor No PC to aktualnie najbardziej atrakcyjne miejsce do grania, dlatego cieszą te informację że następna konsola ma się do niego upodobnić. Następny krok, po potwierdzeniu że następne konsole będą miały dostęp do innych sklepów? Zlikwidowanie tej archaicznej opłaty za granie online na konsolach.
Opublikowano 9 minut temu9 min No ja bym poczekał na jakieś kolejne info, może do końca roku się czymś jeszcze podzielą. Jeśli to naprawdę będzie PC hybryda to jest duże prawdopodobieństwo że model MS będzie tym podstawowym (i najtańszym myślę) ale zobaczymy też gotowe modele od Asusa np o większej mocy.Dalej trudno mi sobie wyobrazić że oni tego nie spierdolą po drodze