Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zobacz od czego się zaczęło. Ja napisałem, że PS5 to chińska jakościowo, awaryjna zabawka w porównaniu do Series X i fajnie jakby Sony takie konsole robiło. Po czym ty tak z niczego piszesz "a ja lubię ficzery dualsense i na padzie od xboksa nie chce mi sie grać". No spoko, ale PS5 to wciąż chińska awaryjna zabawka. Kumasz? Kolejny mój post to zauważenie faktu, że fajnie jak coś jest fajne, ale jeszcze fajnie jakby się nie psuło. Na co ty odpowiadasz: "MI SIĘ NIE PSUJE"Tak że widzisz, jako pierwszy wyskoczyłeś z prywatnym doświadczeniem, które nijak ma się do ogółu sytuacji z awaryjnością tego sprzętu.Później to samo z baterią. Wszyscy widzą, że ta Sony ma słabą pojemność tak UNIWERSALNIE i że to też taka słaba sprawa trochę, na co ty: "A MI PASUJE" Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No widzisz, nieprawda. Bo to TY napisałeś, że MOJE indywidualne odczucia są przekreślane przez awaryjność. Proszę, o tutajNa co opisałem, że ja mam farta, bo nic u mnie się nie dzieje. Na co Ty zacząłeś wypisywać brednie o tym jak to moje odczucia przedstawiam jako prawdę objawioną, o lenistwie i inne takie. Ja opisałem MOJE doświadczenia. Ty zacząłeś szerszą dyskusję, zresztą zgodziłem się z tym co napisałeś. Wszystko byłoby spoko gdybyś nie zaczął się do mnie personalnie dopierdalać. Skończyliśmy? Myślę, że tak
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):Co do wstecznej takie tam ploteczki:Pure XboxReport: Xbox Working On Massive Backwards Compatibility O...Set to be revealed in 2026To brzmi jak jakiś fanfic, że niby MS zatrudnił gości od emulatora x360 aby do oficjalnej wstecznej trafiły gry do tej pory niedostępne. Co z problemami licencyjnymi, które wczesniej blokowały dodanie gier? Brzmi to zbyt dobrze aby było prawdziwe.Dla mnie już sama informacja że będzie można oficjalnie grać na PCtach w gry z X360, brzmi nierealnie i rok temu nikt by w to nie uwierzył, tak samo jak zewnętrzne sklepy na konsolach
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minutes ago, ASX said: To brzmi jak jakiś fanfic, że niby MS zatrudnił gości od emulatora x360 aby do oficjalnej wstecznej trafiły gry do tej pory niedostępne. Co z problemami licencyjnymi, które wczesniej blokowały dodanie gier? Brzmi to zbyt dobrze aby było prawdziwe.Dla mnie już sama informacja że będzie można oficjalnie grać na PCtach w gry z X360, brzmi nierealnie i rok temu nikt by w to nie uwierzył, tak samo jak zewnętrzne sklepy na konsolachA to są zewnętrzne sklepy na konsolach? Z tego co wiem to nie i jakoś nadal mi się nie chce wierzyć, że na Playstation, Nintendo, a nawet na Xboxie, jeżeli będzie zwykłą konsolą, a stawiam, że dokładnie tak będzie, będą zewnętrzne sklepy. No ale chyba już traktujesz to jako pewnik, tak samo jak wszystkie gry od Playstation na PC day1 :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minuty temu, Homelander napisał(a):No widzisz, nieprawda. Bo to TY napisałeś, że MOJE indywidualne odczucia są przekreślane przez awaryjność. Lol, właśnie o to chodzi, że ja mam gdzieś twoje INDYWIDUALNE ODCZUCIA, bo o nie nie pytałem. Nikt o nie nie pyta, ale ty masz jakiś fetysz z tym z tym JA JA JA.W tym poście chodziło o to, że awaryjność sprzętu trochę przyćmiewa jego funkcjonalność. No bo jednak bezawaryjne działanie to jest podstawa, ma działać, a później są ficzery. Wymieniłeś zalety DS, ale ta wada jest kluczowa i wkurwia ludzi.Czy w Series X piszczą cewki? Nie. Czy Series X jest cichszy? Tak. Czy w PS5 strzela plastik? Tak. Czy PS5 miało problem z wyciekaniem ciekłego metalu? Tak (co sugerują zmiany w chłodzeniu w kolejnych modelach). To są fakty, nie odczucia.Tak, możemy kończyć, chociaż jak napisałem i jak zauważyłeś, bardzo prawdopodobne, że za jakiś czas wrócimy z uwagi na twoją manierę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minutes ago, krzysiek923 said:Lol, właśnie o to chodzi, że ja mam gdzieś twoje INDYWIDUALNE ODCZUCIATo po co odpisywałeś na posta z moimi odczuciami? Nie obchodzi Cię to nie odpisuj, prosta sprawa
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):to tylko HomelanderDajecie mu tylko tlen. Gościu gra w 5 gier rocznie na easy. Po co z nim gadać. Gry recenzuje na podstawie youtube
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bo wymieniłeś zalety pada i tylko to chciałem zacytować, no kurwa...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 7 minut temu, Homelander napisał(a):A to są zewnętrzne sklepy na konsolach? Z tego co wiem to nie i jakoś nadal mi się nie chce wierzyć, że na Playstation, Nintendo, a nawet na Xboxie, jeżeli będzie zwykłą konsolą, a stawiam, że dokładnie tak będzie, będą zewnętrzne sklepy. No ale chyba już traktujesz to jako pewnik, tak samo jak wszystkie gry od Playstation na PC day1 :)Musiały ci chyba gdzieś umknąć wczorajsze informacje, o tym jak wygląda przyszłość Xboxów, prawda? Wprost powiedzieli że nie będzie ograniczenia do jednego sklepu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 minutes ago, ASX said:Musiały ci chyba gdzieś umknąć wczorajsze informacje, o tym jak wygląda przyszłość Xboxów, prawda?Wprost powiedzieli że nie będzie ograniczenia do jednego sklepu.W sensie Microsoft oficjalnie to stwierdził? Jeżeli tak to faktycznie mi umknęło
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 10 minut temu, Homelander napisał(a):W sensie Microsoft oficjalnie to stwierdził? Jeżeli tak to faktycznie mi umknęłoSamemu trudno mi w to uwierzyć
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minutes ago, ASX said:Samemu trudno mi w to uwierzyćOk, ale ona tam nie mówi, że na konsolach Xbox będą inne sklepy tylko, że doświadczenie Xbox nie będzie się ograniczać do jednego sklepu. Raczej bym to rozumiał w ten sposób, że chcą Xboxa na innych sklepach i urządzeniach, a nie inne sklepy na Xboxie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Ok, niech ci będzie, chociaż to trochę dziwna interpretacja by mówić o Xboxie w innych sklepach, w kontekście zapowiedzi własnych konsol.Ale jak w takim razie interpretujesz słowa które padły zaraz po tym, czyli o zapewnieniu że Windows jest platformą numer jeden jeśli chodzi o gry.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No przecież nie zapowiedzieli konkretnej konsoli tylko mówiła o ogólnym kierunku działania.A co do Windowsa jako numer 1 - no przecieżto ta sama firma, więc jest naturalne, że chcą rozwijać własny system. Możliwe, że na konsolę Xbox trafi jakaś forma Windowsa jako system operacyjny, zapewne też im zależy na unifikacji. Wszędzie Xbox, wszędzie Gamepass, Play Anywhere i Windows. Zresztą nie byłby to pierwszy raz, gdzie Windows jest systemem operacyjnym konsoli. Nie oznacza to otwarcia samego sprzętu na inne sklepy. Zbyt daleko, moim zdaniem, idą Twoje wnioski.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak, nie zapowiedzieli konkretnych konsol. Tak, mówiła o konkretnym kierunku działania. I w kontekście nowej generacji użyła słów "nie przywiązanych do jednego sklepu". Więc oczywiście że można wyciągnąć wnioski że tak chcą zrobić. Czy będzie to konsola czy PC to jeden huj, jeśli będę mógł tego używać tak jak XsX dziś. Pewników nie ma ale rozpierdala mnie to że w 2025 r ludzie dalej używają pojęć "to się na pewno nie wydarzy, to jest niemożliwe" gdzie od już dobrej dekady kolejne bastiony upadają i jako gracze z gęby dupę robiliśmy niejednokrotnie już
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Zapowiedziała konkretnie kontynuację współpracy z AMD, dla przyszłych konsol.I w tym kontekście czyli ogólnej wizji tych sprzętów, padły słowa, o braku przywiązania do jednego sklepu i Windowsie jako platformy numer jeden do gier. To nie były przypadkowe hasła, tylko wyreżyserowany film, gdzie każde słowo było przemyślane.Tutaj jest zresztą wypowiedź V-ce prezydenta AMD, czyli gościa raczej zorientowanego który współtworzy te konsole:"All of this is grounded in an open, player-first ecosystem — not locked to a single device or store."Kierunek ten zresztą pokazuje już nowy ROG, reklamowany jako Xbox, oferujący swobodny dostęp do różnych sklepów dzięki Windowsowi.