Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, ASX napisał(a):Moim zdaniem takie spoufalanie się i podlizywanie się z jedną najbardziej toksycznych grup czyli fanboyami konsoli nie wyjdzie jej na dobre i raczej prędzej niż później obróci się przeciwko niej.Na szczęście Ty jesteś obiektywny i z tą grupą nie masz nic wspólnego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Nie jestem obiektywny, tak samo jak ty i każdy inny użytkownik użytkownik na tym forum. Ale ja akurat w przeciwieństwie do ciebie dawno wyrosłem z CW i kompletnie mnie nie interesują kwestie typu jakie logo będzie na prezentacji.
Opublikowano 27 minut temu27 min Asia to co najwyzej powie ze bedzie model czasowych exow i jak chcecie grac pierwsi to musicie miec xboxa. Nikt jej nie pozowli olać dziesiatek milionow potencjalnych klientow. Nie po tym jak FH5 sie sprzedala itd.
Opublikowano Teraz1 min No i tylko Forza (ewentualnie SoT). Ale nadal to tylko 30% marży. A straty na własnym podwórku o wiele większe. Dlatego w ostatnim podsumowaniu cały dział gamingu spadek miał, czyli coś ta strategia nie taka zajebista