Opublikowano 49 minut temu49 min Jedynie co się wydarzy to być może niektóre gry będą czasowo ekskluzywne i tyle. I tak to powinno wyglądać wszędzie z mojej perspektywy. Gracze mają swój "powód" do kupienia konsoli, developerzy mają więcej kasy.Przecież nie możesz być czterdziestoletnim gościem i mówić że "jednak te dwie gry nie wychodzą gdzie indziej i to magicznie sprawia że moje pudełko jest fajniejsze".Też wychowałem się na PlayStation, x360 itp miałem chyba możliwie wszystkie sprzęty. Na tą chwilę posiadam 3 konsole ale kurwa oczywiste jest dla mnie że wolałbym musieć kupić tylko jedną.Smutne PC? Konsolowy od lat przyjmują tylko podwyżki, bajki o market conditions, gry ekskluzywne nie przesuwające żadnych granic.Mam wrażenie że ludzie to te PlayStation traktują jak jakiś ruski mir i cieszą się że zabierają zabawki z PC bo teraz ich sprzęt nabierze wartości xdA tak naprawdę chodzi tylko o kontrolę użytkownika, po co rywalizować na tym samym podwórku co Steam Machine? Lepiej stwórzmy iluzje że tu jest wyjątkowo ;)Helix to najważniejsze żeby był fajnym sprzętem z grami Edytowane 48 minut temu48 min przez drozdu7