Opublikowano sobota o 20:025 dni Testowałem tylko na Robocopie i było dobrze. Nic nie przycinało, nic nie zrywało gra się na tym wygodnie. Jedynie co mnie zastanawia jak będzie przy dłuższych sesjach bo jednak trochę cięższe od pada.
Opublikowano sobota o 20:455 dni Ja uwielbiam się przełączać na Portala, nie jestem fanem streamingu, ale przy dzieciakach to bardzo fajna forma, szczególnie przy molochach typu Crimson Desert używam regularnie. Przy mocnym routerze w domu nie ma żadnego problemu, poza domem nigdy nie używałem i raczej nie będę. Wolę wtedy coś z natywnymi grami:).
Opublikowano niedziela o 10:354 dni Ja wzialem, odbiór juteo w salonie.Protestowałem na telefonie jak działa i bylo ok, na rebirth. Fajna opcja.
Opublikowano poniedziałek o 07:143 dni Klasycznie zależy tylko od ciebie, ja na steamdecku nie mam folii i ekran ciągle jak nowy.
Opublikowano poniedziałek o 07:143 dni @Basior ja osobiście polecam te, i tak jest sens Szklohttps://allegro.pl/oferta/szklo-hartowane-do-playstation-portal-spigen-glas-tr-ez-fit-z-aplikatorem-18314455721?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=51ae4c54-dcb8-4a31-b825-fbfd0d13ea47&utm_content=bbcc971fde85#
Opublikowano poniedziałek o 07:363 dni Też zakupiłem Spigena. Zawsze kupuje tej firmy plus aplikator który ułatwia.
Opublikowano poniedziałek o 07:433 dni 29 minut temu, Moldar napisał(a):Klasycznie zależy tylko od ciebie, ja na steamdecku nie mam folii i ekran ciągle jak nowy.Niby tak, ale np Switch 2 to od razu jbn rysa
Opublikowano poniedziałek o 07:493 dni 2 godziny temu, Basior napisał(a):A coś polecacie jako folia ochronna na portal? Jest sens?Ja wolę bez protekcji
Opublikowano wtorek o 01:252 dni Jak zaczalem rozwazac zakup Portala to pare godzin Sony zapowiedzialo podwyzke cen. Posprawdzalem pare sklepow i chcialem kupic na drugi dzien to juz nie bylo. Musialem do innego miasta jechac zeby kupic. Kupilem, ale wersje biala(chcialem czarna) ale przynajmniej mam. Teraz tylko znalezc czas zeby to poustawiac i znowu bede mogl grac jak dziecko bedzie okupowac TV.
Opublikowano wtorek o 05:002 dni W dniu 29.03.2026 o 12:35, Basior napisał(a):Ja wzialem, odbiór juteo w salonie.Protestowałem na telefonie jak działa i bylo ok, na rebirth. Fajna opcja.Jak wrażenia?3 godziny temu, Killabien napisał(a):Jak zaczalem rozwazac zakup Portala to pare godzin Sony zapowiedzialo podwyzke cen. Posprawdzalem pare sklepow i chcialem kupic na drugi dzien to juz nie bylo.Musialem do innego miasta jechac zeby kupic. Kupilem, ale wersje biala(chcialem czarna) ale przynajmniej mam.Teraz tylko znalezc czas zeby to poustawiac i znowu bede mogl grac jak dziecko bedzie okupowac TV.Przestaw od razu na high bitrate, domyślnie chyba dalej jest na "standard" poza tym to jest plug and play, już nie ma tak prostych urządzeń na rynku jak Portal :).
Opublikowano wtorek o 05:022 dni 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jak wrażenia?Dopiero dziś odbiorę, bo wczoraj niestety za dużo się działo
Opublikowano wtorek o 05:592 dni 4 godziny temu, Killabien napisał(a):Jak zaczalem rozwazac zakup Portala to pare godzin Sony zapowiedzialo podwyzke cen. Posprawdzalem pare sklepow i chcialem kupic na drugi dzien to juz nie bylo.Musialem do innego miasta jechac zeby kupic. Kupilem, ale wersje biala(chcialem czarna) ale przynajmniej mam.Teraz tylko znalezc czas zeby to poustawiac i znowu bede mogl grac jak dziecko bedzie okupowac TV.Media Expert czarna 799zl Dużo sklepów miało czarna w tej cenie. Co ciekawe taki Media Markt miał białą za 799, a czarna za 999zlJa brałem w Awans. Wydana do doręczenia
Opublikowano wtorek o 06:212 dni 19 minut temu, iluck85 napisał(a):Media Expert czarna 799zlDużo sklepów miało czarna w tej cenie. Co ciekawe taki Media Markt miał białą za 799, a czarna za 999zlJa brałem w Awans. Wydana do doręczenia 799 to jest bardzo dobra wycena Portala. W PL chyba nie jest zbyt popularny, ale trochę poszła fama teraz na podwyżki i wprowadzili od premiery Portala zajebiste ficzerki jak High Bitrate mode, które wreszcie dla bardziej wyczulonych (jak Ja) sprawia, że responsywność i jakość steama jest wystarczająca. Do tego ten cloud stream z Premiuma, jak ktoś lubi maksymalną wygodę bez płytek, albo konsoli w domu.Super urządzenie, nic się nie grzeje, wbudowany pad z konsoli, od razu wiesz co robisz :). Wiadomo, OLED mogliby jeszcze dać, ale co zrobić.
Opublikowano wtorek o 07:152 dni Ja kupiłem chyba za 970 zł, krótko potem był po 700+. Tyle wygrać. :) Ale nie narzekam, super sprzęcik.53 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Wiadomo, OLED mogliby jeszcze dać, ale co zrobić.Są ploty, że w tym roku ma wyjść wersja OLED, chciałbym, żeby to była prawda. OLED + HDR, byłoby super!
Opublikowano wtorek o 07:162 dni Mi się udało wyrwać 2 miesięczny za 600zł z fakturą zakupu elegancko.
Opublikowano wtorek o 07:402 dni jak ktoś jeszcze szuka przed podwyżkami to jakaś promka, 769https://www.pepper.pl/promocje/kontroler-sony-playstation-portal-biala-i-czarna-1253616
Opublikowano wtorek o 18:222 dni Czy typ NAT ma znaczenie?Mam typ 2 i nie chce mi się połączyć portal z konsolą- mam wyłączyć gry, soft który używa RemotePlay.Na Xboxie mam nat zamkniety.Muszę się zgłosić do dostawcy neta żeby mi dali publiczny IP i będzie wtedy otwarty.
Opublikowano wtorek o 18:312 dni 9 minut temu, iluck85 napisał(a):Czy typ NAT ma znaczenie?Mam typ 2 i nie chce mi się połączyć portal z konsolą- mam wyłączyć gry, soft który używa RemotePlay.Na Xboxie mam nat otwarty. Muszę się zgłosić do dostawcy neta żeby mi dali publiczny IP i będzie wtedy otwarty.Typ 2 jest ok, jesteś w tym samym wifi na 100%?
Opublikowano wtorek o 18:372 dni 4 minuty temu, iluck85 napisał(a):Innego nie mam Tfu na xboxie mam zamkniety.A na Sonce włączyłeś remote play w opcjach?
Opublikowano wtorek o 18:412 dni 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):A na Sonce włączyłeś remote play w opcjach? Tak, zaznaczyłem użytkownika- mam jedno konto. Włączyłem w oszczędzaniu też dwie opcje które zalecali na ekranie portala.Na ps5 jest kod i 300 sekund. Na portalu łączy i nic się nie dzieje. A teraz info żebym wyłączył gry soft które używaj RP.
Opublikowano wtorek o 19:352 dni Ja odpaliłem na szybko i blisko wifi jest bajka. Gabinet, salon ideolo. Piękny obraz, reposywnosc. Sypialnia ok, ale pingi gorsze. Też w sumie ok, ale toaleta to już nie bardzo. Ogólnie ladne wykonanie, świetnie się trzyma, lepiej jak switch z gripem. Mniam.