Opublikowano 9 lipca 20259 lip Ona wygląda naturalnie jak narkomanka z tymi ciągle przymrużonymi oczami
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. tego imaxa w koncu przetestuje co niedawno otworzyli w Heliosie, day1
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dostaliśmy w końcu łaskawie jednego imaxa na całą północną Polskę, po x latach, to trzeba skorzystać. Będę się musiał też na coś wybrać, bo jeszcze tego cudu świata nie doświadczyłem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. odkąd byłem w Imaxie nie chodzę do żadnego innego kina, gorąco polecam. Zwłaszcza jak ktoś lubi jakość obrazu i dźwięku. Ja na pewno się wybiorę, i kupię do kolekcji Diuny Blu-ray 4K. W UK cena normalnego biletu Imax to jakieś 20 Funtów
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz bilet do IMAX to 40 zł. Ale jak wyjdzie jakaś kolekcja 1-3 to też kupię. Jedyneczka i dwójeczka bardzo mi siadły, najlepsze s-f od lat, poza tym jestem fanem książek.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. no ja książki te napisane przez Herberta też mam i czytałem, było takie fajne wydawnictwo z brązowymi okładkami i w twardym case, nadal mam je w swoim pokoju u rodziców. Czyli w PL Imax tańszy, ciekawe. Ja mam nawet DVD czy jakiś remaster Diuny ze Stingiem, wydawnictwa Arrow jeśli dobrze pamiętam, którego też gorąco polecam. Może poziom efektów nie spotyka dzisiejszych standardów ale gra aktorska jak najbardziej