Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co było pierwsze - Senior czy Premium?

Premium, Senior, a może Gold? 62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czym głosujesz:

• Grupy Premium i Senior bez zmian
      35%
      22
    • Tworzymy jedną grupę dla wszystkich wyróżniających się userów
      64%
      40

Ankieta została zamknięta

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
55 minut temu, giger_andrus napisał(a):

Znaczy tak jak jest czy według moich wyobrażeń ?

Każdy system ma swoje wady i zalety i powiedzmy kogoś „krzywdzi”.

Można promować klepanie głupich i krótkich postów Seniorem albo docenić ludzi, którzy są tu długo ale nie wyrabiają normy miesięcznej. Pewnie znajdzie się trochę przypadków po obu stronach…

Mnie tam to jakoś bardzo nie uwiera poza ilością reakcji bo często chciałbym skorzystać a brakuje.

No tak jak napisal Kwadrat, forum napedzaja ludzie tworzacy tresci a nie je konsumujacy. A ze nie ma jeszcze "normy" ile napisany post powinien zawierac znakow to nawet ci klepacza jednolinijkowcow wnosza wicej niz osoby ktore tylko czytaja. Teraz i tak chociaz sa jakies wytyczne bo wczesniej to byl senior uznaniowy. A czy obecnie to dobry system czy nie to sprawa do dyskusji. Tak czy inaczej sa tu ludzie ktorzy mieli seniora ale z powodu nowych przepisow go nie maja. Z reszta userow sie i tak kojarzy z postow a nie czy maja kolorowy podpis pod awatarem czy nie. Istnieje tez opcja pay to win i zalatwienie sobie Patrona leo

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 100,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Drodzy forumowicze, pierwszy etap zmian za nami. Z forum zniknęła grupa Premium Member, a wszyscy jej członkowie trafili do grupy Senior Member. Do końca sierpnia dodamy info odnośnie tego, jak wygląd

• Czlowieku ja tak nawet smsy pisze

Opublikowano

Jest to logiczne.

Ale czasem diabeł tkwi w szczegółach bo jest jednak spora różnica między gościem, który wchodzi i tylko czyta a gościem, któremu brakuje raptem niewielkiej ilości bo akurat ma swoje ulubione 3 tematy i nie naklepie tam miesięcznie nawet tych 25 postów (bez pisania pierdół na siłę) albo więcej bo miał na przykład kilkuletni detoks od forum między 2009-2011 i teraz musi nadrobić.

Zasada traktuje ich od linijki.

Opublikowano

według mnie powinien tu być zakaz zmiany nicków i awatarów. Inaczej ban, można jedynie dorobić czapeczki mikołaja na grudzień-luty

Opublikowano

powyższego posta pisałem śmiejąc się pod wąsem, ale już nie dawałem „:)” bo bez tego posty moim zdaniem brzmią lepiej. No i kurła ludzie się zbulwersowali. Ja wiem ze my tu już jesteśmy prawie 40+, ale kurła panowie to w dalszym ciągu forum psx extreme a nie Ciechocinek Extreme

Opublikowano

A jest w ogole opcja zmiany nicka bez kontaktu z moderacja? Ja bym chcial wyjebac koncowke i zostawic samo pawel ale akurat tego sie nie da /

Opublikowano

grzybiarz: zakaz zmiany avatarów

also grzybiarz: użytkownik przesłał nowe zdjęcie profilowe (10+ razy)

3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Ja bym chcial wyjebac koncowke i zostawic samo pawel ale akurat tego sie nie da /

Zajęte jest.

Opublikowano
43 minuty temu, Square napisał(a):

grzybiarz: zakaz zmiany avatarów

also grzybiarz: użytkownik przesłał nowe zdjęcie profilowe (10+ razy)

Od sierpnia 2006 roku? Może chciałem idealnie wykadrować. Zaraz będę mial dwudziestolecie od rejestracji :/

A Ty będziesz miał 20 lecie w listopadzie… gówniarzu.

Opublikowano

Ayyy pamietam ze zaczynalem bodajze z avatarem Torque'a z The Suffering. Potem juz Godot wjechal i tak pewnie zostanie bo czlowiek sie przyzwyczail.