Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie zauważyłem dużo nowych animacji wiec pewnie next-gen, jedyne dobre to można samemu ominąć replay gola strzelone przez rywala online 

• Odpowiedzi 241
  • Wyświetleń 34,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Była w GP, to ściągnąłem. Generalnie nie widzę czym się różni od FIFY 17 czy tam 18, ostatniej w którą intensywniej grałem. Ani w 14 czy 13, ostatniej, przy której się dobrze bawiłem.   To j

• przy FIFIE22 ma być nowy engine, Unreal Engine 5 znaczy się   zobaczymy czy to plotki czy może wystartują już z nowym na 21

Opublikowano

Szkoda, że przez ten cały e-sport EA zaorało strzały z dystansu. :/ W 20 prawie nie istniały, w 21 to samo.

Opublikowano

Recki wjechały no i jest jak można się było spodziewać - słabo. Średnie na poziomie 73-72.

Opublikowano
3 hours ago, Bartg said:

Recki wjechały no i jest jak można się było spodziewać - słabo. Średnie na poziomie 73-72.

No to jest FIFA 20.5......fani będą dalej grac

Opublikowano

Jutro premiera i nie wiem, czy brać 21 teraz, na PC, czy poczekać i kupić z next-genem. :/ Żadnych informacji o różnicach między wersjami i albo czkekają z tym na premierę Xboksa, albo poza kilkoma nowymi animacjami i grafiką większych różnic nie będzie.

Opublikowano

No właśnie wiem i nie przeszkadza mi różnica, jeśli to będzie TYLKO lepsze oświetlenie + dosłownie kilka nowych animacji - wtedy bym wersji na next gena w ogóle nie kupował i już jutro sobie grał na PC. Grafika to sprawa drugorzędna, gorzej, jak kupię grę na PC, a okaże się, że na nowych konsolach to inna gra pod względem gameplayu.

Opublikowano

Na PC bym nie brał, chyba ze kupisz miesiąc Origin Acess Premium i ograsz sobie plus inne tytuły

Opublikowano
No właśnie wiem i nie przeszkadza mi różnica, jeśli to będzie TYLKO lepsze oświetlenie + dosłownie kilka nowych animacji - wtedy bym wersji na next gena w ogóle nie kupował i już jutro sobie grał na PC. Grafika to sprawa drugorzędna, gorzej, jak kupię grę na PC, a okaże się, że na nowych konsolach to inna gra pod względem gameplayu.
O stary, po 11 latach z FIFA na konsoli, w styczniu wróciłem do PC bo zostałem bez konsol i uwierz... nie chcesz tego doświadczać [emoji23][emoji23][emoji23]

Tak żenująco niskiego poziomu graczy nie spodziewałbym się nigdy. Wszyscy w to grają na konsoli. EA to wie, dlatego ma w dupie wersję na PC. Zresztą to samo było w 2008 roku jak konsole dostały nowy silnik, a PC długo długo nie.
Opublikowano

To ktoś gra w FIFE na PC? :D

Ja taki hype na nową FIFE mam średnią na jeża, ale jak nie wezmę jej na premierę to będzie niemal pierwszy raz o FIFY 07. Raz tylko zrobiłem skok w bok w 2014 albo 2016 dla PESa (ten z Naymarem na okladce). Zmiany pewnie kosmetyczne ale uzależnienie to uzależnienie...

Opublikowano
8 minut temu, Voytec napisał:

ale uzależnienie to uzależnienie...

Dokładnie. Ja jutro idę odebrać swoją kopie na xboxa za 199 plnow, a w niedziele całodzienny turniej z kumplami :banderas: 

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał:

O stary, po 11 latach z FIFA na konsoli, w styczniu wróciłem do PC bo zostałem bez konsol i uwierz... nie chcesz tego doświadczać emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Tak żenująco niskiego poziomu graczy nie spodziewałbym się nigdy. Wszyscy w to grają na konsoli. EA to wie, dlatego ma w dupie wersję na PC. Zresztą to samo było w 2008 roku jak konsole dostały nowy silnik, a PC długo długo nie.

U mnie to w tej chwili jedyna opcja, bo na ten moment też nie mam żadnej konsoli i dopiero next gen wjeżdża na premierę - o ile dostanę go u siebie bezpośrednio w jakimś sklepie. ;)  A w FIFę chciałoby się już pograć. :D

Opublikowano

Kariera i inne takie tryby singla chodzą lepiej i szybciej na PC, ale jeśli ktoś chce grac online a szczególnie FUT to tylko konsola, większy market, cheaterzy nie rozłączają gry itp,itd

Opublikowano

w fifę 20 pograłem tylko w voltę z tych 10 h z ea access, w fifę 21 nie mam ochoty grać dalej po jednym meczu. Rok z PES 20 i zakup next gena i dopiero Fifa 22 lub PES 22. 

Opublikowano

Ciekawe czy w pudelku jest jakis kod na pobranie nextgenowej wersji czy wystarczy wlozyc plytke. Przez ten miesiac do premiery nextgenow to niejednemu psycha peknie przy fut champions i sie kupi elegancko uzywke za 150 :klapek:

Opublikowano

ciekawe, czy jest tutaj na płycie już next-genowa wersja (ulepszenie), czy trzeba będzie pobierać na XSX

Opublikowano
1 hour ago, krzysiekp392 said:

ciekawe, czy jest tutaj na płycie już next-genowa wersja (ulepszenie), czy trzeba będzie pobierać na XSX

Nie sadze ze next-genowa wersja już jest skończona, wiec pewnie będzie trzeba pobierac, na current-geny to taka FIFA 20.5

Opublikowano
Godzinę temu, Labtec napisał:

Nie sadze ze next-genowa wersja już jest skończona, wiec pewnie będzie trzeba pobierac, na current-geny to taka FIFA 20.5

W sumie zależy, bo jeśli w tym roku next gen w wykonaniu EA to będzie nowe oświetlenie, bardziej zielona murawa i dosłownie kilka nowych animacji, co jest całkiem możliwe, biorąc pod uwagę, że przejście jest darmowe, to może być już na płycie, a do pobrania będzie tylko patch. Za miesiąc premiera konsol, a oni nic jeszcze nie pokazali, żadnej zajawki.

Opublikowano
1 minute ago, krzysiekp392 said:

W sumie zależy, bo jeśli w tym roku next gen w wykonaniu EA to będzie nowe oświetlenie, bardziej zielona murawa i dosłownie kilka nowych animacji, co jest całkiem możliwe, biorąc pod uwagę, że przejście jest darmowe, to może być już na płycie, a do pobrania będzie tylko patch. Za miesiąc premiera konsol, a oni nic jeszcze nie pokazali, żadnej zajawki.

Nie wydali dema, bo powiedzieli ze chcą się skupić na next-genach

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1308137708024401920?s=20

Opublikowano

Tam jest napisane, że chcą skupić się "na obecnych i next-genowych konsolach" w tym sensie, że chcą dopracować rozgrywkę, żeby nie powtórzyła się sytuacja z FIFą 20, gdzie na premierę gameplay/balans był niedopracowny.