Opublikowano 17 września 202417 wrz Aż się boje jak może wyglądać early access od ea patrząc na ich "gotowe" produkty xD
Opublikowano 5 marca5 mar We wtorek mam dostać dostęp do playtestów, jak się zapisaliście, to sprawdźcie skrzynki swoje.
Opublikowano 12 marca12 mar https://insider-gaming.com/ea-adds-microtransactions-to-skates-closed-alpha/ To już wiem, co to były za "exciting new features" którymi chwalili się w zapowiedziach nowego testingu Mikrotransakcje w playtestach alphy to jest dokładnie to, czego spodziewałem się po EA. Jak to jest, że to ta sama firmeka która pozwala ludziom grać multiplatformowo na jednej kopii Split Fiction? Gamingowa schizofrenia.
Opublikowano czwartek o 13:243 dni dobra, to co tutaj zobaczyłem napawa optymizmem, troche nowych ficzerów
Opublikowano czwartek o 19:373 dni No zdecydowanie lepiej niż poprzednio, ale chyba nadal lepiej odpalić sobie dowolną poprzednią część albo Session.
Opublikowano sobota o 10:281 dzień Gówno jebane, teraz tylko Session jeśli chodzi o symulator. Tak zabić świetną serię...
Opublikowano sobota o 23:201 dzień Jakiś gameplay. Kurde razi mnie trochę ten styl graficzny (kojarzy mi się z tym z nowego Dragon Age). Ogólnie widać że to jest gra robiona dla młodszych, pod ich dzisiejsze "standardy", i to głównie ich na przyciągać, a nie weteranów serii skate.Jak mniemam, zapewne na tryb "realistic" z trójki nawet nie ma co liczyć? Dla mnie to był game changer, coś, co każdy symulator deski powinien mieć.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 11 godzin temu, lysyolec napisał(a):Jak mniemam, zapewne na tryb "realistic" z trójki nawet nie ma co liczyć? Dla mnie to był game changer, coś, co każdy symulator deski powinien mieć.Na razie nie ma żadnego poziomu trudności do wyboru, tylko dwa układy sterowania, oryginalny i jakiś uproszczony dla lamusów.Pograłem to 30 minut i wywaliłem, jeszcze dostanie drugą szanse jak to wyjdzie oficjalnie