Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Shen napisał:

Podziwiam, że tam wracasz :dafuq:

Bycie tam to bardzo fajny mentalny trening i ciagly taniec na ostrzu noza. Nic nie pobije tego uczucia kiedy chcesz cos napisac, ale wiesz ze perma zlapiesz wiec kombinujesz jak ugryzc te mysl w sposob taki, ktory sprawi ze cie nie spalą. :xboss:

Dzisiaj sie niestety nie udalo. [*]

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:

Podrzuć, bo nie chce mi się szukać :s159:

No wystosował oficjalną notkę po przekazaniu sprawy prawnikom, a typiara która go oskarżyła nagle usunęła całą swoją zmyśloną historyjkę. :pawel: 

Opublikowano

Ja do dzis to na reseterze konta nie moge założyć mimo ze wpisuje mail z prywatnej domeny kek

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ostatnio dowiedziałem się na reseterze w temacie o "grach w które nie wypada grać", że nie wypada grać w Virtua Cop bo brutalność policji.

Opublikowano
  • Autor

Tam ogolnie jest chyba lista gier o ktorych nie mozna pisac. Szczegolnie za japonczykami tam nie przepadaja.

Opublikowano

Rozyebało mnie jak ktoś założył temat, że kobiety w Nier: Automata są zbyt skąpo ubrane i w ogóle Yoko Taro seksista. A Yoko Taro powiedział, że te postaci tak wyglądają bo mu się tak podoba i mordy zamknięte. :banderas: 

Opublikowano

Eb8pNe-VAAA-rSk?format=jpg&name=small

To jest ciekawy przykład 4 gęstości na jakiej jest RE. Taki typowy normicki lewak jakich u nas w temacie TLOUII sporo chciał zaimponować lewakom na wyższym levelu z Resetery i stanął w obronie wyglądu Abby przed krytyką złych prawaków. I dostał perma.

To teraz zagadka na wieczór - jaką zbrodnie nienawiści popełnił we wpisie że z miejsca dostał karę najwyższą? Uwaga, wymagane myślenie mocno abstrakcyjne.

Opublikowano

joe to ich powinien zaorac z butami kazdym mozliwym kruczkiem prawnym i powyciagac konsekwencje indywidualne od kazdego zyebanego konta ktore tam toczylo na jego temat (pipi)burze. albo chociaz sprobowac, zeby te gnoje sie troche przestraszylli i przypomnieli sobie, ze social media to bron obusieczna.

o ile wiem, mamy tutaj na naszym poczciwym cebulowym  forumku kilku jej wyznawcow. troche sie poujawniali w temacie tlou2.

nie mowie tutaj o figaro bo to troll :P ale taki krzychu jakistam to chyba rzetelny ideowiec resetery.

mam nadzieje, ze to ich  forum kiedys pier.dolnie z hukiem i rozglosem medialnym.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano
8 godzin temu, Observer napisał:

To teraz zagadka na wieczór - jaką zbrodnie nienawiści popełnił we wpisie że z miejsca dostał karę najwyższą? Uwaga, wymagane myślenie mocno abstrakcyjne.

Założył, że są tylko dwie płcie.

Opublikowano

O recenzji AJ

QGSzM8J.png

XD co to za odpady tam moda maja to ja nawet nie

Opublikowano
20 minut temu, teddy napisał:

O recenzji AJ

QGSzM8J.png

XD co to za odpady tam moda maja to ja nawet nie

To jest @Shen właśnie :potter:

Opublikowano

"fajnie ze zbanowalismy skillupa, czy moze mi ktos powiedziec za co?" xDDDDD

Opublikowano
12 minut temu, Masorz napisał:

"most woke game of all time"

:pawel: ten zaś w drugą stronę przesadził

On chyba troche tu zadrwil z tego woke calego.

48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze Figaro który pisze, ze to dobrze że faszyści mają swoje miejsce XDDD Ja (pipi)ę co za dzban.

Mi sie wydaje, ze on (jak i wiekszosc lewakow) widzi to miejsce jako swojego rodzaju przystan dla biednych, nierozumianych i wykluczonych przez spoleczenstwo duszyczek. Problem jest taki, ze kumulacja zyciowych frustracji i poczucie grupy, ktora cie akceptuje wyzwolily w tych "biedakach" najgorsze zachowania, ktore sa tak skrajne, ze przechodzi to ludzkie pojecie. To jak w tym eksperymencie z wiezniami i straznikami. Daj dogodne warunki a prawdziwa ludzka natura wezmie kontrole.

No ale w skrocie to po prostu banda tepych, faszystowskich, zakompleksionych, hipokrytow i serio w tym momencie przydalaby sie jakas atomowka od yano do zrzucenia na ten teczowy ku.rwidolek.

Opublikowano

Może matka admina się w końcu wkurzy na bezrobotnego syna i nie da mu na opłaty za serwer :/

Opublikowano

No wielu tam by sie przydal tatowy lisc na otrzezwienie.

Opublikowano

Resetera to taki dział komentarzy ppe, tylko tam krzyczą o hamerica i lpg, a na ppe husaria, polonizacja i wolna rasowa Europa 

Opublikowano
10 godzin temu, Andżej napisał:

nie mowie tutaj o figaro bo to troll :P

To nie jest troll, uwierz mi.