Opublikowano 5 lipca 20204 l 17 minut temu, Shen napisał: Podziwiam, że tam wracasz Bycie tam to bardzo fajny mentalny trening i ciagly taniec na ostrzu noza. Nic nie pobije tego uczucia kiedy chcesz cos napisac, ale wiesz ze perma zlapiesz wiec kombinujesz jak ugryzc te mysl w sposob taki, ktory sprawi ze cie nie spalą. Dzisiaj sie niestety nie udalo. [*]
Opublikowano 5 lipca 20204 l 9 minut temu, Figuś napisał: Podrzuć, bo nie chce mi się szukać No wystosował oficjalną notkę po przekazaniu sprawy prawnikom, a typiara która go oskarżyła nagle usunęła całą swoją zmyśloną historyjkę.
Opublikowano 5 lipca 20204 l Ja do dzis to na reseterze konta nie moge założyć mimo ze wpisuje mail z prywatnej domeny kek Edytowane 5 lipca 20204 l przez oFi
Opublikowano 6 lipca 20204 l Ostatnio dowiedziałem się na reseterze w temacie o "grach w które nie wypada grać", że nie wypada grać w Virtua Cop bo brutalność policji.
Opublikowano 6 lipca 20204 l Autor Tam ogolnie jest chyba lista gier o ktorych nie mozna pisac. Szczegolnie za japonczykami tam nie przepadaja.
Opublikowano 6 lipca 20204 l Rozyebało mnie jak ktoś założył temat, że kobiety w Nier: Automata są zbyt skąpo ubrane i w ogóle Yoko Taro seksista. A Yoko Taro powiedział, że te postaci tak wyglądają bo mu się tak podoba i mordy zamknięte.
Opublikowano 6 lipca 20204 l To jest ciekawy przykład 4 gęstości na jakiej jest RE. Taki typowy normicki lewak jakich u nas w temacie TLOUII sporo chciał zaimponować lewakom na wyższym levelu z Resetery i stanął w obronie wyglądu Abby przed krytyką złych prawaków. I dostał perma. To teraz zagadka na wieczór - jaką zbrodnie nienawiści popełnił we wpisie że z miejsca dostał karę najwyższą? Uwaga, wymagane myślenie mocno abstrakcyjne.
Opublikowano 6 lipca 20204 l joe to ich powinien zaorac z butami kazdym mozliwym kruczkiem prawnym i powyciagac konsekwencje indywidualne od kazdego zyebanego konta ktore tam toczylo na jego temat (pipi)burze. albo chociaz sprobowac, zeby te gnoje sie troche przestraszylli i przypomnieli sobie, ze social media to bron obusieczna. o ile wiem, mamy tutaj na naszym poczciwym cebulowym forumku kilku jej wyznawcow. troche sie poujawniali w temacie tlou2. nie mowie tutaj o figaro bo to troll ale taki krzychu jakistam to chyba rzetelny ideowiec resetery. mam nadzieje, ze to ich forum kiedys pier.dolnie z hukiem i rozglosem medialnym. Edytowane 6 lipca 20204 l przez Andżej
Opublikowano 7 lipca 20204 l 8 godzin temu, Observer napisał: To teraz zagadka na wieczór - jaką zbrodnie nienawiści popełnił we wpisie że z miejsca dostał karę najwyższą? Uwaga, wymagane myślenie mocno abstrakcyjne. Założył, że są tylko dwie płcie.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Jeszcze Figaro który pisze, ze to dobrze że faszyści mają swoje miejsce XDDD Ja (pipi)ę co za dzban.
Opublikowano 7 lipca 20204 l 20 minut temu, teddy napisał: O recenzji AJ XD co to za odpady tam moda maja to ja nawet nie To jest @Shen właśnie
Opublikowano 7 lipca 20204 l "fajnie ze zbanowalismy skillupa, czy moze mi ktos powiedziec za co?" xDDDDD
Opublikowano 7 lipca 20204 l 12 minut temu, Masorz napisał: "most woke game of all time" ten zaś w drugą stronę przesadził On chyba troche tu zadrwil z tego woke calego. 48 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jeszcze Figaro który pisze, ze to dobrze że faszyści mają swoje miejsce XDDD Ja (pipi)ę co za dzban. Mi sie wydaje, ze on (jak i wiekszosc lewakow) widzi to miejsce jako swojego rodzaju przystan dla biednych, nierozumianych i wykluczonych przez spoleczenstwo duszyczek. Problem jest taki, ze kumulacja zyciowych frustracji i poczucie grupy, ktora cie akceptuje wyzwolily w tych "biedakach" najgorsze zachowania, ktore sa tak skrajne, ze przechodzi to ludzkie pojecie. To jak w tym eksperymencie z wiezniami i straznikami. Daj dogodne warunki a prawdziwa ludzka natura wezmie kontrole. No ale w skrocie to po prostu banda tepych, faszystowskich, zakompleksionych, hipokrytow i serio w tym momencie przydalaby sie jakas atomowka od yano do zrzucenia na ten teczowy ku.rwidolek.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Może matka admina się w końcu wkurzy na bezrobotnego syna i nie da mu na opłaty za serwer
Opublikowano 7 lipca 20204 l Resetera to taki dział komentarzy ppe, tylko tam krzyczą o hamerica i lpg, a na ppe husaria, polonizacja i wolna rasowa Europa
Opublikowano 7 lipca 20204 l 10 godzin temu, Andżej napisał: nie mowie tutaj o figaro bo to troll To nie jest troll, uwierz mi.