Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Shen napisał:

Podziwiam, że tam wracasz :dafuq:

Bycie tam to bardzo fajny mentalny trening i ciagly taniec na ostrzu noza. Nic nie pobije tego uczucia kiedy chcesz cos napisac, ale wiesz ze perma zlapiesz wiec kombinujesz jak ugryzc te mysl w sposob taki, ktory sprawi ze cie nie spalą. :xboss:

Dzisiaj sie niestety nie udalo. [*]

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 18,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:

Podrzuć, bo nie chce mi się szukać :s159:

No wystosował oficjalną notkę po przekazaniu sprawy prawnikom, a typiara która go oskarżyła nagle usunęła całą swoją zmyśloną historyjkę. :pawel: 

Opublikowano

Ja do dzis to na reseterze konta nie moge założyć mimo ze wpisuje mail z prywatnej domeny kek

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ostatnio dowiedziałem się na reseterze w temacie o "grach w które nie wypada grać", że nie wypada grać w Virtua Cop bo brutalność policji.

Opublikowano
  • Autor

Tam ogolnie jest chyba lista gier o ktorych nie mozna pisac. Szczegolnie za japonczykami tam nie przepadaja.

Opublikowano

Rozyebało mnie jak ktoś założył temat, że kobiety w Nier: Automata są zbyt skąpo ubrane i w ogóle Yoko Taro seksista. A Yoko Taro powiedział, że te postaci tak wyglądają bo mu się tak podoba i mordy zamknięte. :banderas: 

Opublikowano

Eb8pNe-VAAA-rSk?format=jpg&name=small

To jest ciekawy przykład 4 gęstości na jakiej jest RE. Taki typowy normicki lewak jakich u nas w temacie TLOUII sporo chciał zaimponować lewakom na wyższym levelu z Resetery i stanął w obronie wyglądu Abby przed krytyką złych prawaków. I dostał perma.

To teraz zagadka na wieczór - jaką zbrodnie nienawiści popełnił we wpisie że z miejsca dostał karę najwyższą? Uwaga, wymagane myślenie mocno abstrakcyjne.

Opublikowano

joe to ich powinien zaorac z butami kazdym mozliwym kruczkiem prawnym i powyciagac konsekwencje indywidualne od kazdego zyebanego konta ktore tam toczylo na jego temat (pipi)burze. albo chociaz sprobowac, zeby te gnoje sie troche przestraszylli i przypomnieli sobie, ze social media to bron obusieczna.

o ile wiem, mamy tutaj na naszym poczciwym cebulowym  forumku kilku jej wyznawcow. troche sie poujawniali w temacie tlou2.

nie mowie tutaj o figaro bo to troll :P ale taki krzychu jakistam to chyba rzetelny ideowiec resetery.

mam nadzieje, ze to ich  forum kiedys pier.dolnie z hukiem i rozglosem medialnym.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano
8 godzin temu, Observer napisał:

To teraz zagadka na wieczór - jaką zbrodnie nienawiści popełnił we wpisie że z miejsca dostał karę najwyższą? Uwaga, wymagane myślenie mocno abstrakcyjne.

Założył, że są tylko dwie płcie.

Opublikowano

O recenzji AJ

QGSzM8J.png

XD co to za odpady tam moda maja to ja nawet nie

Opublikowano
20 minut temu, teddy napisał:

O recenzji AJ

QGSzM8J.png

XD co to za odpady tam moda maja to ja nawet nie

To jest @Shen właśnie :potter:

Opublikowano

"fajnie ze zbanowalismy skillupa, czy moze mi ktos powiedziec za co?" xDDDDD

Opublikowano
12 minut temu, Masorz napisał:

"most woke game of all time"

:pawel: ten zaś w drugą stronę przesadził

On chyba troche tu zadrwil z tego woke calego.

48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze Figaro który pisze, ze to dobrze że faszyści mają swoje miejsce XDDD Ja (pipi)ę co za dzban.

Mi sie wydaje, ze on (jak i wiekszosc lewakow) widzi to miejsce jako swojego rodzaju przystan dla biednych, nierozumianych i wykluczonych przez spoleczenstwo duszyczek. Problem jest taki, ze kumulacja zyciowych frustracji i poczucie grupy, ktora cie akceptuje wyzwolily w tych "biedakach" najgorsze zachowania, ktore sa tak skrajne, ze przechodzi to ludzkie pojecie. To jak w tym eksperymencie z wiezniami i straznikami. Daj dogodne warunki a prawdziwa ludzka natura wezmie kontrole.

No ale w skrocie to po prostu banda tepych, faszystowskich, zakompleksionych, hipokrytow i serio w tym momencie przydalaby sie jakas atomowka od yano do zrzucenia na ten teczowy ku.rwidolek.

Opublikowano

Może matka admina się w końcu wkurzy na bezrobotnego syna i nie da mu na opłaty za serwer :/

Opublikowano

No wielu tam by sie przydal tatowy lisc na otrzezwienie.

Opublikowano

Resetera to taki dział komentarzy ppe, tylko tam krzyczą o hamerica i lpg, a na ppe husaria, polonizacja i wolna rasowa Europa 

Opublikowano
10 godzin temu, Andżej napisał:

nie mowie tutaj o figaro bo to troll :P

To nie jest troll, uwierz mi.