Opublikowano piątek o 13:342 dni 9 minut temu, suteq napisał(a):W jakim sensie 'zapisowo'? Masz na myśli jak to dlc będzie wkomponowane w podstawkę?Tak, w Stalkerze tam się sporo dzieje ze światem przecież od połowy gry.W sumie fajnie jakby dali, coś jak CDP, że dostajemy DLC save od twórców jako alternatywę.
Opublikowano piątek o 14:312 dni No z tego co czytam to fabularnie ma się dziać po podstawce więc zapewne będzie tak, że jak wczytasz sobie zapis przed drogą bez powrotu to pojawi się nowe zadanie. Tak było z tym darmowym DLC Stories Untold ale ono było malutkie, a tutaj jednak duże się szykuje. Też bym wolał aby była opcja zagrania z poziomu menu ale z drugiej strony to mam już taki ekwipunek, że chyba jednak lepiej zagrać już tą postacią co mam skoro poświęciłem kilkadziesiąt godzin aby zebrać to wszystko.