Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam nadzieję, że będzie można zrobić chłopa z cyckami i że zostawią ten cwelowaty chód, sądzę że tylko zwiększy to immersję.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 minut temu, ASX napisał(a):Masz jakąś dokładna wypowiedź z tego wywiadu?Wyraźnie mówił, że zmieniamy tylko głowy, nie ma co ukrywać tam pracuje bardzo duża społeczność LGBT, to widać i słychać, ale jak zarzucą przynajmniej rodzaj chodzenia, to jakoś będzie można to pewnie ogarnąć...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Krychu doomposting przed premierą gry Microsoftu odcinek 2137, jeszcze dziś w Jedynce
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale ma rację - dyskusja dotyczy pedalskiej animacji chodzenia z powodu jednego rodzaju animacji przysługującego bohaterowi (obojętnie jakiej płci, bo przecież "płeć to spektrum") i to że zmieniamy tylko głowę też było widać w tych wcześniejszych materiałach, więc nie wiem, czym Ci Krychu podpadł, ale tu akurat przypierdolka bez sensu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mam nadzieję, że Capcom wyjdzie z tego samego założenia i Chris w nowym RE będzie biegał tak samo jak Claire.