Opublikowano 1 października 20241 r Duchy- Podejrzewam które: Spoiler W 2 chapterze- wejscie do wioski. Pokonałeś pierw dużego? Łatwiej, bo mały się chowa na filarach. Pierw trzeba ubić małego, za niego wpada duch. Drugi druch, to kula- 5 chapter, taka kula latała przed która trzeba się chować. Masz to? Tam gdzie walka z Erlingiem była- ta 1. Tam jak wrócisz i pójdziesz do góry, ta kula będzie leżała i jak podejdziesz to weźmiesz ducha. Wszystkie fanty Broń zrobisz i tak za drugim podejściem jak zdobędziesz odp rzeczy do produkcji. No i Spoiler Jak ubiłeś Loonga, to masz lokacje gdzie mu się daje nasiona- 15 mu dasz, to wpadnie osiągniecie i tykwę Ci da- która jest potrzebna do kolejnego osiągnięcia. I na tej lokacji jest tygrys u którego zrobisz broń czy ulepszysz pancerz, trzeba mu wyzwanie rzucić. Latarnia, pająk i duch małego- to pamiętam na szybko że można łatwo pominąć. O ile duch małego nie jest trudny, bo bardzo szybko można tam dotrzeć na 3 odpaleniu gry, ale będzie męczarnia z ostatnim bossem na new game plus. Edytowane 1 października 20241 r przez iluck85
Opublikowano 1 października 20241 r Co do duchów, to kule mam na pewno, być może ten mały z drugiego rozdziału mi zdupił, ale nie mam pojęcia, muszę to sprawdzić, za dużo ich było żeby wiedzieć co mam a czego nie.
Opublikowano 1 października 20241 r Odpal na YT i pokazują miniaturki i gdzie są. Spoiler Jak kule masz, to podejrzewam że jakiś z lokacji "pająkowej" Ja tam nie miałem tego latającego. Najlepiej po grafice sprawdzić czego brakuję. Plus PC Gra odpalona ALT + TAB i na małym ekranie YT i porównywałem 1:1 co ma koleś na filmie, a co mam ja i co brakuję. Potem YT i muzyczka mi grała jak już leciałem typowo na fanty. Edytowane 1 października 20241 r przez iluck85
Opublikowano 1 października 20241 r Ujowy ten tier list duszków, szczur z 5% crt chance dopiero w D tier?
Opublikowano 1 października 20241 r 14 minut temu, GearsUp napisał(a): Ujowy ten tier list duszków, szczur z 5% crt chance dopiero w D tier? Ja przez prawie całą grę używałem tego pierwszego dusza z gry, nie ma to jak strzał z dyńki na Zidane'a. Oczywiście jest w S tier, więc wszystko ok z rankingiem :).
Opublikowano 1 października 20241 r Mi krwawy szaman buffujący damage towarzyszył praktycznie odkąd go zgarnąłem w 2 akcie. Z niezłych tarapatów mnie wyciągał w późniejszych etapach
Opublikowano 1 października 20241 r Co do tych duchów, to jak zobaczyłem filmik, to tego małego na bank nie mam, bo klepałem dużego. A używałem też całą grę bobasa, duży dmg robił, choć Apramana bat też spoko na Elranga, bo go zamrażał i można było ładować koncentrację.
Opublikowano 2 października 20241 r Dobra, brakowało mi tylko tego małego szczura w duchach. Czy te 9 latarni w lochach 3 aktu, które w sumie już zaliczyłem i te ręce na plecach bossa w akcie 4 to absolutnie jedyne rzeczy których nie mogę pominąć? Do całej reszty mogę wrócić i zrobić w każdej chwili po ukończeniu aktów? Dla potomnych, jakby ktoś dopiero zaczynał a chciałby 100% Edytowane 5 października 20241 r przez Wooyek
Opublikowano 6 października 20241 r Nasionek brakowało mi dwóch i zebranie ich zajęło mi aż 3 minuty Dwie lokacje i za pierwszym strzałem były nasiona. Została zbroja, zakładam, że ta która jest do zgarnięcia w 6 rozdziale i jeden kostur wciąż jest nieodblokowany, nie wiem kiedy niby on się ma odblokować.
Opublikowano 6 października 20241 r Zbroja w 6 jest jak nie masz. Kostur na new game bo nie będziesz miał materiałów. Masz wszystkie tylko jeden do odblokowania? Tam jest kwestia materiałów. Jak pamiętam, to w 5/6 zdobyłem materiał żeby go stworzyć. Edytowane 6 października 20241 r przez iluck85
Opublikowano 6 października 20241 r Odpalam, rzucę okiem co to. Kostur z ciemnego żelaza. Jak pokonasz tego dzbana w ukrytej lokacji w 5 chapterze. Wtedy zrobisz. Edytowane 6 października 20241 r przez iluck85
Opublikowano 6 października 20241 r Jakim cudem, nie wskoczyło mi, że mam wszystkie zbroje? Nie dało się nic pominąć, wszyscy bossi klepnięci, a widać że gdzieś coś ominąłem jakąś zbroje. Trzeba je mieć wszystkie maksymalnie ulepszone? Edytowane 6 października 20241 r przez Wooyek
Opublikowano 6 października 20241 r Spoiler Masz taka maskę która wypada z pająka? Masz opaske na oczy? To chyba tak, bo to się zalicza do przedmiotów jak pamiętam. Jeszcze kilka pojedynczych przedmiotów. Nie jest po równo- np nakryć głowy jest 25, zbroi 23, rękawic 24, nogi 23.
Opublikowano 6 października 20241 r Nie mam jakiegoś zestawu zbroi Folk Opera który był w Deluxe Edition, ale tego ponoć nie potrzeba. Nic no, mam 72 elementy zbroi, podobno potrzeba mieć 74 Muszę sprawdzić po kolei czego brakuje, opaskę na oczy mam.
Opublikowano 6 października 20241 r Dobra, nie miałem zrobionej maski za bossa z ukrytej lokacji 5 rozdziału, a druga to jest maska Skull of Turtle Treasure która mi nie wypadła z jednego typa w 3 rozdziale, muszę ją pofarmić. Można udać się na zasłużony spoczynek. Może za jakiś czas skończę 6 rozdział i pobawię się z Elrangiem i final bossem na NG+ na teraz muszę odpocząć od tej gry, ale wspaniała to była przygoda i jak dla mnie Game of the Year, czekam na DLC Edytowane 6 października 20241 r przez Wooyek
Opublikowano 6 października 20241 r A odpal z ciekawości ost na NG+. Ja sflaczałem czy faktycznie się zrobił gigahad.
Opublikowano 6 października 20241 r Ale ja tam tylko wpadłem po tą zbroje, muszę cały rozdział przejść żeby odpalić final bossa. Za jakiś czas podejdę do dziada, ale już na pewno nie dziś. Edytowane 6 października 20241 r przez Wooyek
Opublikowano 6 października 20241 r No to jest formalność generalnie. Potem jeszcze chwila tej masówki i 1 forma light, mnie ten ost trochę nawkurwiał.
Opublikowano 6 października 20241 r Wiem, że to szybko leci, ale dziś już serio mi się nie chce. Ogarnę to na dniach i dam znać.
Opublikowano 6 października 20241 r Daj znać, bo liczyłem na gangbang jak przez prawie całą grę, a tutaj trochę się męczyłem jednak.