Opublikowano wczoraj o 09:21 1 dzień 2 godziny temu, mario10 napisał(a):No ja pokonałem tego kamiennego strażnika Dobrze sprawdź miejsce tej walki o ile tego już nie zrobiłeś
Opublikowano wczoraj o 09:49 1 dzień Jak pokonałem kamiennego strażnika to poszedłem dotej ukrytej lokacji pod świątynią tygrysa i na razie tam jestemale król żółtego wiatru skutecznie mnie wyjaśnił
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Autor Róbcie wszytsko bo trzeba iść na erlanga i zobaczyć kurwa hiper duper wyjebana walkę ze wstawkami jak że starych god od warów.
Opublikowano wczoraj o 11:10 1 dzień Te kawałki złota, które się zbiera potrzebne są do czegoś czy można to śmiało wymieniać ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla pewności chodzi o tą skałę z boku areny co można wejść z nią w interakcję i jest mowa o jakichś pieczęciach?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, mario10 napisał(a):Dla pewności chodzi o tąskałę z boku areny co można wejść z nią w interakcję i jest mowa o jakichś pieczęciach?Tak dokładnie o tę skalę mi chodziło.
Opublikowano 8 minut temu8 min Na razie nie mogę nic z nim zrobić tylko zbadaj, wychodzi jakieś hasło o pieczęciach i tyle. Ale ten drugi rozdział jest rozbudowany, pokonałem czarnego loonga i szperam dalej po zakamarkach. Na razie odpuściłem tego króla żółtego wiatru