Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Miałem tak samo Tu ktoś w temacie pisał, że jak za łatwo idzie to pewnie będzie druga faza. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez BRY@N
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No i by się zgadzało bo w drugiej fazie pierwszym ciosem mnie załatwił. Ta pierwsza faza jest dla mnie wymagająca, wszystkie tykwy i zaklęcia/przemiany. Jak już dodali mapę mogli dać możliwość zostawiania znaczników bo bym poszedł gdzie indziej i wrócił bardziej dopakowany.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tylko w tym pierwszym rozdziale raczej nie masz dużo opcji.Tutaj też ktoś w temacie wrzucał dobrą opcję z unikiem. Jak robisz unik bez kierunku to przenosi małpę za przeciwników. Bardzo przydatne w walce.Jeszcze dobra jest umiejętność gdzie w czasie kombinacji lekkiego ataku, jak masz naładowany pasek, odpalasz silny atak i jesteś przez chwilę niewrażliwy na ataki przeciwnika. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez BRY@N