Opublikowano 19 listopada 20204 l Teraz, Soniacz napisał: Co do odbioru zamówienia w markecie MM zmienił mi się status na "zrealizowano"... WTF??? Dzwoń do punktu odbioru - na stronie MM są bezpośrednie numery telefonów. U mnie nadal tylko "zamówienie złożone".
Opublikowano 19 listopada 20204 l 4 minuty temu, LeifErikson napisał: Dzwoń do punktu odbioru - na stronie MM są bezpośrednie numery telefonów. U mnie nadal tylko "zamówienie złożone". Mógłbyś podesłać linka? Niestety przy każdym sklepie widzę tylko numer na infolinię...
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, Soniacz napisał: Mógłbyś podesłać linka? Niestety przy każdym sklepie widzę tylko numer na infolinię... Tu na przykład Wawa Złote Tarasy (ramka po prawej, na czerwono) https://mediamarkt.pl/sklep/saturn-warszawa-zlote-tarasy
Opublikowano 19 listopada 20204 l 2 minuty temu, Soniacz napisał: Mógłbyś podesłać linka? Niestety przy każdym sklepie widzę tylko numer na infolinię... Klikasz na swój sklep i po prawej stronie na czerwono powinien być numer, nie wiem jak na telefonie ale na kompie wyświetla normalnie
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, Soniacz napisał: Mógłbyś podesłać linka? Niestety przy każdym sklepie widzę tylko numer na infolinię... Numer do punktu jest po prawej stronie na czerwono. Przy każdym sklepie.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Na głownej stronie masz na górze waski pasek 'Sprawdź jak funkcjonuje Twój najbliższy sklep' ->klikasz wybierasz sklep i tam są numery tel.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, u55r napisał: Moc silna dziś jest. Haha, mam takie same, tylko akurat są w praniu. Były w zestawie z tymi szarymi, które wrzucilem wyżej. Edit: Alleluja! Status Potwierdzenie realizacji zamówienia Ale nadal nie mam tego cholernego PINu... Edytowane 19 listopada 20204 l przez LeifErikson
Opublikowano 19 listopada 20204 l Dzwoniłem na infolinię, bo punkty odbioru jeszcze nie czynne... No i Pani powiedziała, że wszystko ok, u niej status to "w przygotowaniu do wydania" i że ogólnie mam zluzować gacie... Tylko że to nie takie proste Wychodzi na to, że te statusy na koncie nie mają nic wspólnego z rzeczywistością...
Opublikowano 19 listopada 20204 l U mnie nadal bez zmian. Chyba jednak poczekam sobie na spokojnie z odbiorem po pracy.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Ktoś ma odbiór w MM w Galerii Krakowskiej? Na stronie MM dalej jest: Status Zamówienie złożone. Specjalnie jadę do krk konsolę i jak jej nie dostanę po 9 to się wku.rwie i ktoś złapie parę chu...
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, PIOTREKN64 napisał: Ktoś ma odbiór w MM w Galerii Krakowskiej? Na stronie MM dalej jest: Status Zamówienie złożone. Specjalnie jadę do krk konsolę i jak jej nie dostanę po 9 to się wku.rwie i ktoś złapie parę chu... Ja mam w M1, wczoraj z nimi gadałem i mówili, że od 8 zaczynają działać z zamówieniami w systemie, więc po prostu jedno zamówienie po drugim jest realizowane (a więc zakładam, że w GK i w każdym innym MM jest podobnie). Moje się "zrobiło" jakoś 8:10, więc by się zgadzało. Jak dotrą do Twojego, to Ci się zmieni status.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, II KoBik II napisał: Jade QURWAAAAAA Masz już ten PIN czy jedziesz w ciemno?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor a ja już zużyłem plusiki na Wasze cudowne skarpetki ale są bardzo wyjściowe dzisiaj takie i mam zazdro
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, nero2082 napisał: a ja już zużyłem plusiki na Wasze cudowne skarpetki ale są bardzo wyjściowe dzisiaj takie i mam zazdro Rossman w zeszłym roku - może jeszcze mają.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, LeifErikson napisał: Masz już ten PIN czy jedziesz w ciemno? Baba wczoraj o 18:00 dzwonila z mojego Marketu że wystarczy numer zamówienia. Ewentualnie dowód doczytałem, żeby zabrać. Bez komsoli nie wracam. Tak jak nie wrócilem day one z PS4.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Wlasnie przyszedl sms z kodem odbioru z ME. Pol godziny przed otwarciem sklepu szanuje ich jak poyebany. Ale sie hajp zalaczyl. Sniadanie, mycie i pelna pisda 200kmh w zabudowanym
Opublikowano 19 listopada 20204 l Odbiór osobisty w MM - sms nie dotarł, ale pin jest juz widoczny w zamówieniu na stonie Powodzenia Wam wszystkim w tym trudnym, a zarazem pełnym radości lub też smutku dniu ;P
Opublikowano 19 listopada 20204 l Jadę, kod z MM wczoraj wieczorem dostałem. Najlepszego konsolowi bracia
Opublikowano 19 listopada 20204 l 4 minuty temu, schabek napisał: Wlasnie przyszedl sms z kodem odbioru z ME. Pol godziny przed otwarciem sklepu szanuje ich jak poyebany. Ale sie hajp zalaczyl. Sniadanie, mycie i pelna pisda 200kmh w zabudowanym Ten kod właśnie wystarczy do odbioru ? Tez czekam na taka wiadomość.Ale u mnie jeszcze status "w drodze do punktu odbioru"
Opublikowano 19 listopada 20204 l Czy wszystkie punkty odbioru MM są czynne od 8-20?, bo mój sklep czynny jest w godzinach 10-21.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 2 minuty temu, Lamkers napisał: Odbiór osobisty w MM - sms nie dotarł, ale pin jest juz widoczny w zamówieniu na stonie Powodzenia Wam wszystkim w tym trudnym, a zarazem pełnym radości lub też smutku dniu ;P Gdzie widzisz ten PIN?
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, suchy262 napisał: Czy wszystkie punkty odbioru MM są czynne od 8-20?, bo mój sklep czynny jest w godzinach 10-21. Punkty odbioru od 9:00 (przynajmniej w mojej okolicy), ale od 8:00 zaczęli już działać z zamówieniami w systemie.