Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 909,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

A ja ostatnio w media expert zamówiłem zestaw z sackboy, gwiezdne wojny i immortals, gdzie gwiezdne miały być na ps4. Niestety sackboy też się jakoś z wersji na ps5 przerobił na ps4 w kertonie. Po zgłoszeniu reklamacji pani stwierdziła że sackboy z ps4 działa również na ps5 i wszystko jest cacy i zamknęła temat. 

Opublikowano

No nie jest cacy bo to 80zł. Kurde, nie dajcie się robić w konia sprzedawcom cebuli. Ścigać do końca.

Opublikowano
14 godzin temu, Losiu29 napisał:

Po zgłoszeniu reklamacji pani stwierdziła że sackboy z ps4 działa również na ps5 i wszystko jest cacy i zamknęła temat. 

No bez jaj... Przecież wersja na PS4 i PS5 to jest inny produkt, w innym opakowaniu, o innej wartości. W zamówieniu i na paragonie masz info, że wersja na PS5? Jeśli tak, to ja bym na Twoim miejscu reklamował, bo to już by była przeginka. 

Opublikowano

Orientujecie się ile jest warte używane PS5 ? Tzn. po ile są sprzedawane ?

Opublikowano
49 minut temu, funditto napisał:

Orientujecie się ile jest warte używane PS5 ? Tzn. po ile są sprzedawane ?

2500-2600, jeszcze zależy ile gwarancji. 
Koło 3000 latają w bundlach wszelakich. 

Opublikowano

Ja za 2999 wziąłem PS5 (z napędem) + dodatkowy pad + kamerka + Cyberpunk. Media Expert. Więc wszystko w cenie.

Opublikowano

@_Shaman_ jest tam coś o promocji, lub kupna w zestawie? Masz na rachunku wszystko jako 1 czy każdy produkt oddzielnie? Wysłali Ci regulamin?

Z tego, co widzę to być może przysługuje Ci prawo zwrotu gier, których nie potrzebujesz. https://www.mediaexpert.pl/s,odstapienia-od-umowy-zwroty

Czytaj powyżej moje posty jak tego dokonać.

Edytowane przez apsnt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2599zl - chyba ciężko w najbliższym czasie bedzie złapać taki zestaw w zbliżonej cenie :cebula:

Neonet - tak jak pisałem wcześniej przesłał tylko konsole, cp2077 i kod na plusa, ale złożyłem reklamację, w zeszłym tygodniu odebrali plusa, dzisiaj dotarła reszta zamówienia :xboss:

20210426_111150.jpg

Opublikowano

Z tego co się orientowałem w temacie tej wtopy neonetu, to niektórym proponowali zamianę ps plus na pada, albo zwrot psplus ze zwrotem kasy za niego. Niektórzy zwracali też cyberpunk i konsola wychodziła ich 2250zl. Ewidentnie warto było być cierpliwym i walczyć o całość :)

Opublikowano

Coraz bardziej bezczelni sie robia z tymi zestawami

ps.png

Opublikowano

Mogą sobie pozwolić, 15 maja premiera w Chinach, mogą znowu być większe problemy z dostępnością