Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Ale słaba wrzutka, no może tego Boltguna sprawdzę kiedyś.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 337,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Kończy mi się niedługo plus i chciałem coś taniej gdzieś wyrwać na rok, ale widzę że ciężko teraz z kluczami. Różnice w cenie to dycha-dwie względem store. Albo źle szukam. Jak już trafi się dobra oferta na Google, to na sklepie braki.

Opublikowano

Mi się skończył w marcu i od tego czasu żadnej promki nie było na plusa, też czekam i ogrywam zaległości )

Opublikowano

Rok temu mi się poj.bało że mam do czerwca i ściągnęli mi w maju z konta/karty 3 bomby. frog Chyba trochę później była jakaś promka z tego co kojarzę.

Opublikowano

Kup tanie doładowania, zaraz playstation days i bedzie promo na plusa

Opublikowano

Z tego co widzę 85 za 100 na instantgaming, chyba że macie sprawdzone sklepy, bo tych doładowań to lata nie kupowałem.

Opublikowano

Dlatego ja nie mam podpiętej karty tylko zawsze doładowuję portfel żeby mi przypadkiem nie zeżarło pona 500zł za extra. Ale fakt na koniec miesiąca może coś wrzucą na promkę.

Opublikowano
Teraz, PiotrekP napisał(a):

Z tego co widzę 85 za 100 na instantgaming, chyba że macie sprawdzone sklepy, bo tych doładowań to lata nie kupowałem.

To taka standardowa cena, potrafiły drożeć na days of play, bo ludzie się wtedy rzucają, więc można się wcześniej przygotować

Opublikowano

Dwa tygodnie temu brałem w Enebie za 81 zł. Poniżej 80 to święty gral obecnie, 85 to standard.

Opublikowano

Też musze doładować, plus się kończy 3 czerwca. Promka pewnie znowu bedzie dla tych co nie mają aktywnej subskrypcji.

Opublikowano

Ile kupujecie doładowania? Tak, żeby wyszło kupić na rok?

Opublikowano

Zależy który chcesz, rok temu było 30% zniżki z tego co pamiętam.

Opublikowano

Ja celuję w extra więc jak się utrzyma 30% to ok 365zł trzeba mieć więc pewnie tak się doładuję niedługo )

Opublikowano

Na Extra chyba -25% jest, na Premium -30%. Więc ze zdrapek wychodzi ok 340/380.

Opublikowano
42 minuty temu, Square napisał(a):

Na Extra chyba -25% jest, na Premium -30%. Więc ze zdrapek wychodzi ok 340/380.

To tak naprawdę trza kupić 4 doładowań przy kwocie 85 zł. Liczę z max ceną tych doładowań, bo jak piszecie, trafić na 80/81 zł to granicy z cudem.

Na kinguin to ja widzę doładowanie za 96 zł za kartę 100 zł? Średni ten deal.

Opublikowano

Ja kupuje tylko na eneba i insta gaming, kiedys się skusiłem na jakiś inny sklep, żeby zaoszczędzić chyba 2zł, to chcieli moje zdjęcie z dowodem osobistym w ręku xd kazałem im spierdalać bo takie praktyki są nielegalne w EU, kase na szczescie oddali.

Opublikowano

No ja obecnie biorę tylko w Enebie. Gamiwo też ok, w Instant nie brałem jeszcze.

Opublikowano

Promki są cyklicznie, na każdej stronie. Radzę kupować jak jest promka, a nie jak potrzebujesz.

Opublikowano

Ja liczyłem na promocję na plusa teraz na początku maja ale dupa nic nie było.

Początek czerwca to już chyba pewniak jeśli chodzi o promocję.

Opublikowano

Rok temu było jakoś na przełomie marca/kwietnia i potem pod koniec maja więc pewnie coś wleci za niedługo. Mi się kończy 03.06 to może się załapię.