Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pobudka ;) to odpalamy Gearsy 5, sąsiedzi już mnie nienawidzą za ten soczysty bas :D  co za gra, ciekawe jak replayability bo na razie szukam wszystkiego co da się zdobyć po kątach. Multi jeszcze nie ruszyłem 

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale trzeba przyznać...trollink Ballantines`a najwyższej próby:notbad:

Opublikowano
21 minut temu, Czezare napisał:

Ale trzeba przyznać...trollink Ballantines`a najwyższej próby:notbad:

Ballantines nie pije ;)  Za to kody z Eneby nastukałem na 2 lata

Opublikowano

Zaczynam rozumieć co czuły boty czytając te pijackie wywody od wielu miesięcy :)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Zaczynam rozumieć co czuły boty czytając te pijackie wywody od wielu miesięcy :)

Jakie wywody? Pisze to co czuje i widzę ;) a widzę pokłady grywalności i miodu ;) mój GamerTag będzie teraz puchł jak świnia przed ubiciem

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Paolo błagam Cię, sam mam i gram, a Ty chuja wiesz o XSX :) natomiast w ten trolling to jeszcze bym uwierzył gdyby nie pytania Whiskera sprzed paru dni w temacie Xboxa dlaczego ma szary, chujowy obraz w dashu:) pomijając już podnietę spidermanem przez jakieś 100 stron tego tematu :) natomiast fajnie jest patrzeć jak spragnione poklasku i akceptacji pokemonki  dają się robić w wała :)  Po latach upokorzeń lepszy Whisker w garści... :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

@Whisker elegancko, mordo. W końcu masz konsolę do grania a nie Youtube :lapka:

Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby to na konsoli instalować czy Netflix, a kij z tym ;) 

Ta opcja Quick Resume to Game Changer, tak trudno w PS5 to dodać? Chwalili SSD ale to jest zdecydowanie lepsze, odlać się nie zdążę a przeskakuje między Horizon a Gearsami albo The Medium w trybie....sekundowym? 

Opublikowano

Zajebiscie, w końcu mogłem dodać jakiegoś znajomego z XSX. Whisker to w co gramy wieczorem? No i pytanie, jakie trunki dzisiaj wchodzą?

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

@Whisker elegancko, mordo. W końcu masz konsolę do grania a nie Youtube :lapka:

Wróciła Ci już konsola? Olej to barahło PS i Tlou2 bo jak ogrywam XSX to PS5 stoi i się kurzy, w ogóle plastik na PS5 zaczął mi się odbarwiać :/ 

2 minuty temu, izon napisał:

Zajebiscie, w końcu mogłem dodać jakiegoś znajomego z XSX. Whisker to w co gramy wieczorem? No i pytanie, jakie trunki dzisiaj wchodzą?

Wczoraj wchodziły, dziś granie cały dzien bo jutro praca i dyżur 48h, online na razie nie gram, muszę się zaspokoić singlami w tylu grach :D pierwsza konsola MS to wiesz :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minute ago, Whisker said:

Wróciła Ci już konsola? Olej to barahło PS i Tlou2 bo jak ogrywam XSX to PS5 stoi i się kurzy, w ogóle plastik na PS5 zaczął mi się odbarwiać :/ 

Wczoraj wchodziły, dziś granie cały dzien bo jutro praca i dyżur 48h, online na razie nie gram, muszę się zaspokoić singlami w tylu grach :D pierwsza konsola MS to wiesz :D

Dostałem nowy, pachnący egzemplarz i ogrywam Quantum Break od mistrzów z Remedy. Radość podobna bo XSX to powrót do xboxa po kilkunastu latach więc backlog zajmie miesiące. 

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Dostałem nowy, pachnący egzemplarz i ogrywam Quantum Break od mistrzów z Remedy. Radość podobna bo XSX to powrót do xboxa po kilkunastu latach więc backlog zajmie miesiące. 

To jest Quantum w GP?

Opublikowano

Musze powiedzieć ze brak Quick resume na ps5 bardzo dziwi. Zajebiscie się sprawdza w jrpgach typu Lost Odyssey, gdzie nie musisz się martwić i utratę progresu jak chcesz po prostu włączyć inna gierkę..

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coś mi na PS5 wyskoczyło od nie grania chyba na tej konsoli, co to może  być? Oddawać na gwarancje? Przyjmą mi? Odpala niby ale chuja widać 

4E537024-6914-4D90-977E-CAFDAAC08145.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jak to jest trolling w wykonaniu Whiskera to niesamowite, że posiadanie Xboxa podnosi poziom nawet takiej rzeczy.

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Jak to jest trolling w wykonaniu Whiskera to niesamowite, że posiadanie Xboxa podnosi poziom nawet takiej rzeczy.

Może się faktycznie zakochał w xboxie. Jak w życiu - brzydkie dziewczyny też znajdują mężów. Ważne że jest szczęśliwy:)

Opublikowano

Ps5 & XSX to combo idealne na start generacji. Pierwsze do nowych gierek, których obiektywnie narazie jest mało, drugi do ogrywania wszystkich starych tytułów. 

Faktycznie wieloletni użytkownicy xboxa nie maja za lekko.

Teraz, PIOTR8642 napisał:

@LiŚciupowiedz lepiej jak tam ci idzie ogrywanie Returnala?

I koniecznie wrzuć, UWAGA....

SCREENA!

Opublikowano

@izon no co ja poradze że beka z klapów jarających sie exami których nawet nie kupują zawsze bawi.

Opublikowano

Widzę ze gierki się skończyły na ps5 jak kupiłeś xboxa. Długo to nie trwało w sumie :mevek:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.