Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

- ps5 jest do nowych gier

- nie kupujemy tych nowych gier i gramy w stare

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

- ps5 jest do nowych gier

- nie kupujemy tych nowych gier i gramy w stare

Tylko te stare wyglądają lepiej niż te nowe z PS5, głupi myślałem że Demons Souls to nowa generacja, kurwa w 20 klatkach i 1080p :(

9 minut temu, oFi napisał:

Widzę ze gierki się skończyły na ps5 jak kupiłeś xboxa. Długo to nie trwało w sumie :mevek:

PS5 skończył na Valhalli i chyba tak już zostanie bo odechciało mi się tych raczetów i returnali 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@izon no co ja poradze że beka z klapów jarających sie exami których nawet nie kupują zawsze bawi.

350 ziko? Nie pojebało mnie, to za to mam już opłacony bilet na wakacje samolotem, a za 34 zł mam już GPU na pół roku

Opublikowano

Whisker, WRZUĆ SCREENA!

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Whisker, WRZUĆ SCREENA!

Czego? Biletu? Czy co? :D 

Opublikowano

Gdzie takie tanie loty? Test wymagany? To mnie w tym roku odrzuca od podróży, nawet w zeszłym nie trzeba było testów robić i latałem jak chciałem.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Gdzie takie tanie loty? Test wymagany? To mnie w tym roku odrzuca od podróży, nawet w zeszłym nie trzeba było testów robić i latałem jak chciałem.

Chorwacja, Grecja ;)

Opublikowano

Obojetnie czy to trolling czy nie potwierdza sie jedna sprawa. Na xboxie nie ma nowych gier.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ależ kompleksy i FOMO wychodzi ze szkrabka, no niech mnie chuj. :banderas:

HOMO to z was wychodzi. Żeby się tak pijakiem podniecać..

Opublikowano

No wiadomo. Whisker zostaje botem = koniec playstation XDDDDD Teraz juz sie nie podniosa!1!1!!1!!

Umowmy sie, na odejsciu whiskera wizerunek Playstation moze tylko zyskac. Natomiast wiadomo ze trolluje bo nikomu *normalnemu po latach z playstation nie moze podobac sie xbox

*alkohol sieje spustoszenie

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

HOMO to z was wychodzi. Żeby się tak pijakiem podniecać..

Raczej przyjemne jest to uczucie, że ktoś wyszedł z niebieskiej sekty, ale że tak nie można to już niedawni koledzy dopierdalają, bo ktoś się Xboxem jara. :pawel:

No co za śmieciowe community, jesteście RAKIEM.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezmiennie największa pociecha tego tematu. Zaraz za Pioterkiem „ daj screena” :)

B7542FFC-1DE4-4D4C-AA55-5135928AFB50.jpeg

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

Umowmy sie, na odejsciu whiskera wizerunek Playstation moze tylko zyskac.

Also schabek:

W dniu 15.04.2021 o 20:18, schabek napisał:

Hola hola, whisker to koneser, widziales kiedys menela z telewizorem za 20 kola? Poza tym to tez nie zadne ordynarne chlanie tylko szklaneczka do wieczornej sesji. Ktoz z nas nie ma slabosci.

Alkoholizm jest tylko kiedy chlejemy tanie alkohole. To jest moja prawda uzaleznien

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej przyjemne jest to uczucie, że ktoś wyszedł z niebieskiej sekty, ale że tak nie można to już niedawni koledzy dopierdalają, bo ktoś się Xboxem jara. :pawel:

Jedynym rakiem jestescie wy. Jebaliscie go jak donatello i polowa ktora teraz wchodzi mu w dupe trzymala go w ignorze xDDDDD 

Nie mam czasu czekac az sie okresli czy to taki marny trolling czy nie. Trzeba podejmowac dzialania

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Trzeba podejmowac dzialania

Masz rację, zacznij od skasowania konta. :) 

a to, że kolega i my co do niego się myliliśmy? tylko świnia nie zmienia zdania, zwłaszcza że poza CW sprawa wygląda z goła inaczej, a u Ciebie to CW to raczej twój styl bycia niż zabawa w temacie. Byłbyś pewnie tym typem który na spotkaniu, gdzie wszyscy dobrze się bawią pierdolił coś o smyczpassie i dominacji Plejaka, świrze. XDDD

Opublikowano

Pan Twitter po odpowiedniej selekcji twittow pominął jednego ważnego :ragus: jak tam wasz lineup na 2021?:yao: a ameby juz zachęcały do głosowania na goty 2021:yao:

Screenshot_20210506-095403_Chrome.jpg

Opublikowano

Wesker wariacie, przestań odpalać nowe gry, bo skończysz jak liściu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.