Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ten tekst, że ratched wygląda jak bajka pixara nigdy nie przestaje śmieszyć. xddd Co generację to słyszę, a ten nowy szczur zapowiada się co najwyżej jak PIXAR ale z 2011.

1 minutę temu, dee napisał:

Czy pisząc "plejstejszyn" zamiast "PlayStation" obniżam wartość INWESTYCJI klapów?

To śmierdzi pozwem sądowym.

RAPORT ZA OBRAZĘ UCZYĆ KONSOLOWYCH, SZKRABKOWI BĘDZIE SMUTNO

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Już lepiej kupić drugi raz Returnala w 1080p i 43 klatkach niż tą kiepską strzelankę w pięknej oprawie. 

21 minut temu, Whisker napisał:

Macie wrażenie że po tej nowej aktualizacji Dashboard XSX jeszcze bardziej zamula? Przechodząc z jednej gry na drugą tworzy się szarpanie ekranu i przycina z deka. Muszę dokończyć The Medium bo całkiem fajny tytuł :)

Nie. Wszystko śmiga tak jak trzeba. Zrób sobie też aktualizacje pada bo zmniejszyli opóźnienie.

Opublikowano

Sony wydaje absurdalna ilosc eksow w pierwsze pol roku zycia nadkonsoli a zieloni pierdola co by zmienili, co im sie nie podoba, jak to powinno wygladac i tak dalej xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To jakby lezacy w wlasnych szczochach menel spod sklepu krecil nosem na warty 50tys dolarow garnitur DiCaprio na gale Oscarow

2 minuty temu, Ins napisał:

Nie. Wszystko śmiga tak jak trzeba. Zrób sobie też aktualizacje pada bo zmniejszyli opóźnienie.

A ty sobie zrob aktualizacje konsoli na taka co ma gry :) 

Opublikowano

Mam Switcha, XSX i PC. Nie widzę sensu kupować białej sraki by szpeciła pokój i służyła jako przycisk do papieru. No ale dzięki za radę.

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

>schabek: ASX obraża święte PlayStation od $ony ;((((((

>also schabek: "XBOX TY ŚMIECIU" w statusach

no choroba playstation niestety 

NAPISAŁEŚ PLEJSTEJSZYN Z MAŁEJ? !

TY KUUUUURWOOOO!!!!

Opublikowano

Wezyr sam sobie wymyslil ze napisalem xbox smieciu, stworzyl problem, napisal post, spierdolil zmieniac skarpety w wowie swojemu pamperkowi. Bez zaskoczenia

Opublikowano

Niepokoi mnie ta eskalująca agresja klapersów.

To z zasady oznacza poczucie zagrożenia, niepewność, permanentny stres.

No brzmi jak dzień z życia klapa.

Edytowane przez dee

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Wezyr sam sobie wymyslil ze napisalem xbox smieciu, stworzyl problem, napisal post, spierdolil zmieniac skarpety w wowie swojemu pamperkowi. Bez zaskoczenia

Wiesz, że za taki tekst poleciałbyś, więc kąsasz jak kundelek po kostkach jakimiś podchujówkami rodem z CW. Forma inna, ale treść wciąż ta sama. :) 

Opublikowano

Walt Disney gdyby zyl juz nie moglby sie doczekac Ratcheta

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wiesz, że za taki tekst poleciałbyś, więc kąsasz jak kundelek po kostkach jakimiś podchujówkami rodem z CW. Forma inna, ale treść wciąż ta sama. :) 

XBOX SMIECIU JEBANY

Probuj szczescia :kaz:

Opublikowano

Szkrabek tylko nie skacz przez okno, że ktoś o ku,rwie niebieskiej napisał przez małe "p". :obama: Wiem, że obrażenia po obrazie uczuć konsolowych goją się długo, ale wyjdziesz z tego.

mam nadzieję, że nogami do przodu XDDDDDD

Opublikowano

Nie jestescie w stanie zatrzymac bijacego serca gamingu, a juz na jesien wjezdza ruda :fsg: Dzisiaj Disney Pixar, jutro natywny fotorealizm

Opublikowano

Jebany jak sie przylepil bedzie teraz na kazdy post odpowiadal

Opublikowano

Dwójka będzie tak samo nudna jak jedynka? 

Opublikowano

A50E7F2A-A203-4BD2-8C6F-EBE3CE52B992.thumb.png.0f8db8d2c38021ad201f6f2bea160f17.png

Nudna jak robienie platyny i szukanie wszystkich znajdziek w open worldzie :kaz:

Opublikowano

Wbicie platyny sprawia, że gra przestaje być nudna? :)

Opublikowano

Horizon ZD ma wyśmienity system walki, prawie tak dobry jak w reboocie Lary, ale leży niestety (tak jak i ona) pod względem fabularno-narracyjnym. Wystarczy jednak poprawić ten aspekt, zatrudnić zdolnego scenarzystę, animatorów cutscenek i mamy zadatek na prawdziwy HIT.

KOGO JA KU,RWA OSZUKUJĘ, ci wyrobnicy z GG jak zwykle pójdą w grafikę olewając całą resztę :dynia: U Sony to jest tak, że jedno studio umie w grafikę, inne w narrację, a inne w animację. Najlepiej jakby Sony zamknęło je w pizdu, stworzyło jeden team i wydawało multiplatformowo, bo nędza tam kurwa N Ę D Z A  

Opublikowano

Apropo Horizona, Schabek jak tam Horizon 3? 

Opublikowano

Co kolejny ból dupy o to że na sonke kolejne giery wychodzą a na xsrakex nie wychodzi nic? Cieszcie się kurwa że odpalamy tego szrota od czasu do czasu bo jeszcze ktoś go trzyma przy życiu. 

Opublikowano

Też mam platynę w Horajzon Zero Dałn. Czyli wg logiki schabka ruda maleją jest równie zajebista co FFXIII gdzie również mam platynę. Brawo PISiorze. Nie zmieniaj się nigdy.

Opublikowano

"My Name is Mayo jest super." - schabek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.