Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Piecze mnie bo ta kurwa - usługa kosztuje mnie 50 pln miesięcznie a nie ma nowych gier tylko stare granko które dawno oyebałem na x360/ps3 i ps4:/

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Kolejne podejscie no i chujowe te demony w 2021 roku, no nic nie poradze. Forma nie ma tu nic do rzeczy bo forme mam nadludzka po Returnalu, bossowie padaja jeden po drugim. Po prostu sie bawie jak gracz przez wielkie g. Ale ta fizyka z ps3 no kurwa odbiera mi smak gamingu. Wyglada pieknie i Bluepoint jak zawsze wspaniala robota jak na top branzy przystalo ale nie moge przestac miec wrazenia ze gram w stara gierke w pieknym opakowaniu. No nie bawie sie dobrze.

Grales w wersje na ps3? Jak tak to mozesz miec takie odczucia. Ja nie gralem w zadne souls like dopuki  nie kupilem ps4 dla BB. Poza ps1 nie mialem zadnej konsoli :(No i sie zakochalem. Te nowe Demonsy sa latwe jak spojrzeć na caloksztalt From Software. Ale platyna jest trudna. No i ta oprawa zrobiona przez Blu, no masakra. Remejki i remastery w takiej postaci biore bez jakniecia. 

Coraz bardziej sie zastanawiam nad zakupem xboxa series. Abo tani. 2 dzieci w domu grajacych na pc w robloxa, cs i lola. Hehe. Chyba im kupie do pokoju. Beda zadowoleni. 

Ja wierny fan playstation  :)

Ps

Znajomy kupil na premiere xbox series x z abo na 3 lata w media. Musze wpasc do niego i obczaic ocb. 

Tu moje staty z ps4 i ps5:

Kurcze nie wiem czy ujawnic nicka tu na forum. Korci zagrac online i zrobic impreze z ktoryms z was :)

W soulslikach od from platynki. Wyjatkiem Nier Automata :)

Screenshot_20210514_210242_com.scee.psxandroid.jpg

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

tylko stare granko które dawno oyebałem na x360/ps3 i ps4

Nie pyerdol, Psiego Patrolu w Godpassie nigdy nie było

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Piecze mnie bo ta kurwa - usługa kosztuje mnie 50 pln miesięcznie a nie ma nowych gier tylko stare granko które dawno oyebałem na x360/ps3 i ps4:/

Niestety na niezaradność życiowa nie ma rady, mnie ta usługa kosztuje jakieś 14zl miesięcznie a dzieki grom ogranym w usludze już mi się zwróciło 3 lata jej opłacenia.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Nowy Dendżyn end Dragons wychodzi w premierę, także masz nowe gry, nie marudź :)

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale to ktoś ci każe kupować co miesiąc game passa czy o co chodzi? 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Ale to ktoś ci każe kupować co miesiąc game passa czy o co chodzi? 

XAA

Opublikowano

a kto Ci kazał kupować XAA?

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

a kto Ci kazał kupować XAA?

Dobra, kurwa, fajnie że mam xaa. Ołkej?

Opublikowano

Dziś dwa razy wyjebalo mnie do dasha bez powodu na XSX, No ale co za problem może PS5 tego nie ma No ale... straciłem tez Quic Resume No ale tak czasami bywa prawda zieloni bracia? A tak btw daleko jestem w medium jak byłem w lesie za ośrodkiem Niwa?

Opublikowano
44 minuty temu, Donatello1991 napisał:

No na XoX częściej mnie wywalało do dasha w ciągu 2 lat, niż na PS4 w ciągu 7 lat. Szczyt niekompetencji MS.

Im dłużej gram na XSX tym bardziej odnoszę wrażenie że to składak, ktoś kto projektował cały Dashboard to jakiś debil, zamiast typowo szybko, konsolowo dowalili tyle utrudnień ze sama konsola się krztusi i wywala masę błędów i z gier :/ No tak nie powinno to wyglądać do cholery

Opublikowano

Bronisz przegranej sprawy. Dash w xboxie to zapackane, nieczytelne, nieprzemyslane gowno stylistycznie nadal w 2005.

Opublikowano

To nie debil robił dasha w Xboksach. To debile mają problem z ogarnięciem tego niezwykle skomplikowanego narzędzia :yao:

Opublikowano

Dash w sonce jak eksy, press x to jason. xd

Opublikowano

Jak już wchodzi bronienie tego retro dasha w xboxiie to znaczy że zielone patałachy naprawde mają niskie wymagania. 

Opublikowano

Trzeba być debilem żeby bronić tego dasha który jest nieziemską mało intuicyjną spierdoliną. To już ten pierwszy tak wyśmiewany dash z XO był czytelniejszy, wystarczyło go przyspieszyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.