Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

PS brakuje tylko jednej literki do PiS, a schabek ma kaczora w avku. Nie ma przypadków.

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
58 minut temu, schabek napisał:

Lord Redaktor zaraz peknie i skonczy sie frajda chociaz caly czas dzielnie sie trzyma :kaz:

Mam na to tak wyjebane jak na te minusy od shena :xboss:

Opublikowano

Soul już w szale spłat rat do providenta za smiecboxa nie tylko avki zmienia co dwa dni to jeszcze nicka zmienił. Wyjeb to gowno bez gier, kup Sonke - od razu Ci wróci szacunek do samego siebie.:)

Opublikowano
11 minut temu, Lord Protector napisał:

Ehhh Lord Szpagator przypominam ze o minusy od shena poleciales z bolem dupy do pereza xDDDDDDDDDDDDDDDDD

nic sie nie martw, trawa w biomutancie69 na xsx jak marzenie a reszta to sie jakos ulozy

Opublikowano

Sony: macie tu pare gier na premiere, macie returnala, ratcheta. A chuj jeszcze ruda wrzucimy i pare indykow na lato-jesien

Microgowno: prosimy jeszcze o chwile cierpliwosci wszystko jest dobrze chlopaki dobrze robia dobry przekaz leci niech to sie wszystko trzyma

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Soul już w szale spłat rat do providenta za smiecboxa nie tylko avki zmienia co dwa dni to jeszcze nicka zmienił. Wyjeb to gowno bez gier, kup Sonke - od razu Ci wróci szacunek do samego siebie.:)

Takie rzeczy to ja kupuje za gotówkę wariacie ;)

10 minut temu, schabek napisał:

Ehhh Lord Szpagator przypominam ze o minusy od shena poleciales z bolem dupy do pereza xDDDDDDDDDDDDDDDDD

nic sie nie martw, trawa w biomutancie69 na xsx jak marzenie a reszta to sie jakos ulozy

Szpagat na shena to jak szpagat na roziego, można i to jescze jak :xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Sony: macie tu pare gier na premiere, macie returnala, ratcheta. A chuj jeszcze ruda wrzucimy i pare indykow na lato-jesien

Microgowno: prosimy jeszcze o chwile cierpliwosci wszystko jest dobrze chlopaki dobrze robia dobry przekaz leci niech to sie wszystko trzyma

PLEASE BE EXCITED BĘDĄ NOWIUŚKIE PREMIERY GIER Z 2016 W ŚMIEĆPASSIE :pawel:  

Opublikowano
Teraz, Lord Protector napisał:

Takie rzeczy to ja kupuje za gotówkę wariacie ;)

Kim trzeba byc zeby wyjebac 2000zl tak o, bez mlasniecia? Kulczyk czy to ty? Co my, zwykli zjadacze chleba, wiemy o byciu na szczycie... :/ 

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Ktoś tu kurwa jeszcze wojuje Last of Us 2? Wstydze się, że tą grę chwaliłem miesiąc temu, byłem zamroczony całkiem niezłą graficzką i nienawiścią do MS za serwis Xboxa. ale ta gra to jest ścierwo generacji, zmusiłem się w końcu do ukończenia tego balasa i po 30 godzinach zbiera mi się na wymioty i ciągle nie ma końca. Nawet kurwa dziecku nie odpuścili i zrobili z dziesięciolatka transseksualistę, aż myślałem, że pada rozpierdole.

Całe szczęście, że kiedy naughty dog robiło swoją najlepszą grę - crash bandicoot to druckman nie maczał w tym swoich obrzydliwych paluchów bo crash nie byłby pewny swojej seksualności, ani tego czy jest jenotem czy może lisem.

ja pierdole. Fabuła gówno jak z netflixowego generatora, a gameplay z 2012 roku z dodanym czołganiem się w trawie.

Myśle ze mało kto tu walczy ta gra, walcza grafika i animacja, raczej nie fabuła, coś tam Liściu skacze, ale jego zdania na tym forum nikt nie bierze na poważnie bo wiadomo ze jego dziecko ma więcej pojęcia o grach, dla mnie cześć pierwsza to gra generacji a dwójka to rozczarowanie generacji.

Opublikowano

Nie wiem kim trzeba być ale do was jeszcze mi daleko. 

Gierki po 350 na premierę, bogacze.

Opublikowano

Ale #nieMIEJCIEoczekiwan 

6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Myśle ze mało kto tu walczy ta gra, walcza grafika i animacja, raczej nie fabuła, coś tam Liściu skacze, ale jego zdania na tym forum nikt nie bierze na poważnie bo wiadomo ze jego dziecko ma więcej pojęcia o grach, dla mnie cześć pierwsza to gra generacji a dwójka to rozczarowanie generacji.

Lepiej jak boty myślą ze nie gram w gierki niż żeby ludzie z forumka uważali ze nie mam honoru bo nie dotrzymuje zakładów. 

Opublikowano
56 minut temu, Lord Protector napisał:

Shen - nie no szanuję za muscle upy. A tak w ogóle to czemu zmieniłeś nicka? 

23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale #nieMIEJCIEoczekiwan 

Lepiej jak boty myślą ze nie gram w gierki niż żeby ludzie z forumka uważali ze nie mam honoru bo nie dotrzymuje zakładów. 

Spokojnie ojciec wszyscy wiemy, że pęka już 10 przejście lezb. xd

tenor-4.gif

Opublikowano

Po patchu 60 fps licznik bije od nowa:)

Opublikowano

Sony robisz to dobrze, w napędzie cieplutki Returnal, w czerwcu Ratchet z iście next genową grafiką a na dniach gameplay i pewno data z kolejnego sztosa na SONKE czyli Horizon :xboss:

Tymczasem u zielonych, niemiejcie oczekiwań, zaraz E3 Phil nas zjebie 4 renderami bez dat i tak do 2025 ty jebany xśmieciu! 

Opublikowano

No ale po Ratchecie min. Kena, Deathloop, GhostWire, i sam Kaz wie co jeszcz. 

ALE SONKA NOKAUTUJE TEGO X-ŚMIECIA BEZ GIER.

I TAK OD 8 LAT!!!!!

=

Opublikowano

Kena, Deathloop i GhostWire, wszystko na Xboxie, połowa w GP w premierę. Dzięki, że wesprzecie ulepszone wersje na Xboxa.

Opublikowano

Spoko, taka beznadziejna sytuacja na xboxie ze z litości wspieramy. 

Opublikowano

"Dla czego" zrobił transfer do $ony? Najs, xbox rośnie w siłę po pozbyciu się słabych jednostek.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

"Dla czego" zrobił transfer do $ony? Najs, xbox rośnie w siłę po pozbyciu się słabych jednostek.

Jakiś lore? Bo zaczynam się gubić w tych forumowych knowaniach niczym z gry o tron? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Człowiek rzuca bombę prawdy i od razu słaba Psycha Incha i majaczenie o jakiś transferach. 

Edytowane przez Lord Protector

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.