Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

ale schabkowi psycha siadła :(  

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ban za pw? Konfitury już odleciały. 

BTW. Skasowanie konta po zakładzie z botem? Zakładów się przestrzega tylko z ludźmi honoru.

Opublikowano

Boty jakie szpagaty na domestosie robią xDDD ale czego się wiecej po nich spodziewać ja wybrali scieżkę xretrochuja :xboxssie:

Opublikowano

Ej, podobno kiedyś to było, to chyba dobrze, że pozbywamy się patologii z tematu :usmiech:

Opublikowano

Schabek?

Opublikowano
25 minut temu, 20inchDT napisał:

Spodziewałem się zdjęcia gówna, ale za takie zachowanie chyba też należy się kara @Square ? No nic, za dwa tygodnie i tak ciebie nie będzie :cool:

słaba-psycha.png

Murem za @schabek. Precz z konfidentami!

Opublikowano

Każdy bot dobrze wie, że yebanie xboxa co nie ma gry od 8 miesięcy to 100% prawilna prawdziwa postawa i obowiązek prawdziwego gracza. Z powodu braku merytorycznych argumentów aby zatkać usta pozostała konfidencka postawa aby zatuszować prawde:notbad: koniec koncow I tak gracze na całym świecie sraja na xsmiecia bez gier który od zawsze ostatni może wąchać dupy sony I nintendo:banderas:

Opublikowano

Niebieskie robale już mylą CW z rzeczywistością :obama:

Słaba psycha, ujemne IQ, zero rozumu i godności człowieka. To najkrótsza charakterystyka składu niebieskich w tej edycji CW :reggie:

Opublikowano

Sprawe podniose jeszcze w odpowiednim temacie! Oplułem się kawą.

comment_CbONJX9gKTdaQUUkfXSu9ZPkBFhWCy2K

Opublikowano
27 minut temu, suteq napisał:

ale schabkowi psycha siadła :(  

Nie dziwię się, że nawet sąsiad ma go dość. xd

Opublikowano

Kiedy nie możesz czytać 100% prawdy o xsmieciu, jesteś za mało kreatywny na ripostę, nie masz argumentów to co pozostaje? Lewe donosy i liczenie,że prawda ucihnie:pechowiec: to jednak nic nie zmieni bo smiecbox dalej zalega na pułkach a gracze sraja na ten antygrowy kabaret:banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Spodziewałem się zdjęcia gówna, ale za takie zachowanie chyba też należy się kara @Square ? No nic, za dwa tygodnie i tak ciebie nie będzie :cool:

słaba-psycha.png

Hahahaha hahah :dynia: 

Opublikowano
14 minut temu, PanKamil napisał:

Kiedy nie możesz czytać 100% prawdy o xsmieciu, jesteś za mało kreatywny na ripostę, nie masz argumentów to co pozostaje? Lewe donosy i liczenie,że prawda ucihnie:pechowiec: to jednak nic nie zmieni bo smiecbox dalej zalega na pułkach a gracze sraja na ten antygrowy kabaret:banderas:

Widzę, że nie tylko growi z was analfabeci. 

Opublikowano

Czy tu jest przynajmniej jeden boty z cięta ripostą, kreatywnymi docinkami i mocnym humorem? Odkąd to czytam to schabek i rozi to roznoszą bociska jak gnój po polu:pechowiec:

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

słaba-psycha.png

Zgłaszaj chorego typa, śmieciara 4.5 bez gier i PIS już za mocno wjechały  :yeti: schabek nie skasuje konta za 2 tygodnie, to największa pizda-ściemniacz na forum  :)

:kaz::dynia:

Opublikowano
21 minut temu, Daddy napisał:

Zgłaszaj chorego typa, śmieciara 4.5 bez gier i PIS już za mocno wjechały  :yeti: schabek nie skasuje konta za 2 tygodnie, to największa pizda-ściemniacz na forum  :)

:kaz::dynia:

Lepiej szybko skasuj te brzydkie slowka grubasku bo jeszcze 20 calowy worek na makowca cie zaraportuje:kaz: 

Horizon? Tak jak pankamil kiedys napisal. Auschwitz. Gamingowe auschwitz. Aloy wziela was za reke i zaprowadzila do obozu gamingowej zaglady. Nic ponad to na swoim smieciu nie zobaczycie. Teraz tylko czekac az sie piecyki rozgrzeja i asax przy kominie bedzie czekal na daddyego

@PanKamil swoja droga masz jeszcze te pmke z grozbami od paolo?

Opublikowano
Cytat

Aloy wziela

ten ulaniec jedynie co wziął to:

3.mcdonalds3.png?v=9877

Opublikowano

Aloy przytyla bo wpierdolila wszystkie gry na smiecia

Na szczescie juz wysrala wiec moze za jakis czas sciagniecie to gowno z najsmieszniejszej uslugi abonamentowej 

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Lepiej szybko skasuj te brzydkie slowka grubasku bo jeszcze 20 calowy worek na makowca cie zaraportuje:kaz: 

Horizon? Tak jak pankamil kiedys napisal. Auschwitz. Gamingowe auschwitz. Aloy wziela was za reke i zaprowadzila do obozu gamingowej zaglady. Nic ponad to na swoim smieciu nie zobaczycie. Teraz tylko czekac az sie piecyki rozgrzeja i asax przy kominie bedzie czekal na daddyego

@PanKamil swoja droga masz jeszcze te pmke z grozbami od paolo?

Akurat do mnie nikt się nie sapal i mają szczęście bo moje pieści to 1000 teraflopow i z ryja mogą zrobić czerwień z meta:shotgun: Endlösung der xsmiecfrage w dniu premiery ratcheta już blisko:shotgun: potem tylko horizon fw na ryj aby przypomnieć jak boli zadzieranie z niebieskim growym królestwem :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.