Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, lpcl napisał:

Spokojnie to tylko pulpet aka pękła mi dupa i niedługo przegram zakład i wypierdalam z forumka. xd

awsome-amazed.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Zobaczycie ta forze jak starfielda, teaser z data premiery Q3 2022 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Asax przepierdoli a piwniczak umrze z tesknoty bo nie bedzie mial komu dupy wylizywac plusikami za przeklejanie linkow z twittera :banderas:

Opublikowano

Forum po ogłoszeniu daty premiery FH5. 

Pely0w.gif

Opublikowano

Wiem ze jestem dla was wazny i wyjatkowy co potwierdzacie biegajac za mna po forum przy samej nodze ale przestan juz slodzic, nie polubie cie tak czy inaczej :pawel:

Opublikowano

W sumie w dziale o covid lepsi są ale pracuj dalej na renomę, kiedyś może ich dogonisz. 

Opublikowano

GT7 i God Of War crossgen z PS4? Ale nadal nie na xboxa.

Opublikowano

Kiedyś robili kinecty a teraz zrobili next geny żeby przedłużyć minioną generację Paradoks. xd

:kaz::xboxssie:

Opublikowano

Kto by płakał za słabymi grami? GT7 przy nowej Forzie Motorsport nie będzie nic znaczył, a God of War? Ostatni nie był zły, ale kto wie czy Kratos nie okaże się gejem w kolejnej odsłonie.

Opublikowano

Mam nadzieję że kratosa zabije jakaś fajna babeczka, najlepiej trochę ulana jak aloy bo lubię takie słonice z wielkimi dojcami :wub:

Opublikowano

przecież z tych cross-genów na Sonce jest beka, bo klapiska pierwsze pizde cisnęły z cross-genowych gier na Xboxie

co za tumany jebane :reggie:

Opublikowano

Wyjdzie PS5 Pro to zaczną wychodzić gry typowo next genowe, PS4,5 hamulcem generacji.

Opublikowano

Plejsmieciara 5 nie wyrabia technicznie, więc sony to musi jakos zakamuflować. Cala prawda o cross-genach.

Opublikowano

Ulamek crossgenowych gier w morzu pelnej nextgenowosci vs wszystko crossgenowe do usranej smierci :pawel: xbox nie zmienaj sie

Exact jak wrocisz z tej swojej wyprawy po xboxa to juz akurat powinno wyjsc ps5pro

Opublikowano

morzu pełnej nextgenowości, remake 10 letniej gry i indie gierka w 1080p, nic tylko tonąć w tej zajebistości

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

przecież z tych cross-genów na Sonce jest beka, bo klapiska pierwsze pizde cisnęły z cross-genowych gier na Xboxie

co za tumany jebane :reggie:

Heh, niezła projekcja. 

Niebiescy ciągle powtarzają że ta kurwa yebana xbox jest bezpłodna i nic nowego i ekskluzywnego na tej konsoli nie wychodzi.

Niech będzie crossgen z xone i xss ale niech nowe IP się pojawią. A tu kurwa sachara gierkowa i sachara w umysłach zielonych ameb. 

Kratos który wygląda na ps4 tak samo zajebiście jak poprzedni kratos ale lepsze tekstury i płynność na ps5? No kurwa macie moją kasę. 

A na X ekosystemie z dupy bez pomysłu na własną egzystencje X nadal nic? Tylko wsteka. 

Idzcie chłopaki do kibla, podnieście deske sedesową, weźcie do ręki berło jeża i poszukajcie tam własnej godności. 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Kratos który wygląda na ps4 tak samo zajebiście jak poprzedni kratos ale lepsze tekstury i płynność na ps5? No kurwa macie moją kasę. 

A po chuj im twoja kasa jak ty przecież jesteś znany z tego że ogrywasz exy na youtubie :dynia:

Opublikowano

Te nowe ip to pewnie GoW, soulsy i hirizon, no i pajonk też. xd

Opublikowano
11 minut temu, MYSZa7 napisał:

morzu pełnej nextgenowości, remake 10 letniej gry i indie gierka w 1080p, nic tylko tonąć w tej zajebistości

Bo to gry z ps4 zrobione na siłę exem na szrota 5. Ale w 2023 exiki już na 100% rozjebią!  :)

Opublikowano

Ps5 jest po prostu w chooj słabe i zeby zamaskować ułomność tej konsoli beda robić crossgeny.

Dopiero przeczytalem post dee :lapka: great minds think alike

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Powiem tak, chociaz czasami sie nie zgadzamy to duzy szacunek dla Asaxa. Koles tak w chuja zrobil kumpli, ze amber gold przy tym to zabawa w piaskownicy. Czego to on im nie naobiecywal xD Goscie we wrzesniu budziki punkt 6 rano bo konsol mialo zabraknac. Abonament na 3 lata nabity bo gier bedzie tyle ze cena passa wypierdoli bitcoina. Teraz chowa sie w hydeparku zeby go nie spotkali bo biedaki zostali z tym zlomem bez gier i ponagleniami z parabankow. Soul to przeciez tak lyknal sny o potedze ze po odbior poszedl w tshircie z logiem xboxa. W warszawskim mediamarkcie do dzisiaj ocieraja lzy wzruszenia jak wspominaja ta akcje microsoftu Niepelnosprawni - pelnosprawni przy konsoli. Asax? Top.

Opublikowano

Kurwa bydlaki przestańcie triggerować pulpeta bo biedny się wykończy. 

Jimbo jak ja cię szanuję wariacie. 

:asax:

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
W dniu 28.05.2021 o 10:56, Welna napisał:

Wy botki to macie cudowne zycie

Nie trzeba ogladac spadkow animacji w nowych grach

Nie trzeba ogladac grafiki w nowych grqch

Nie trzeba zwracac uwagi na fabule w nowych grach

Nie trzeba krytykowac gameplay w nowych grach

Nawet nie trzeba miec nowych gier.

Xsx - idealna konsola

+ Nie trzeba smiac sie z cross genowych gier

Opublikowano

Ciekawe czemu zielone ameby zwojego bezbeka nie pilnują aby konto skasował :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Zeby oszukac klapów, ze dostaja nextgenowe doswiadczenia. Najgorsze, ze dali sie nabrac.

True. Te głąby dalej sobie wmawiają że Returnal ma nextgenową grafike. I raytracing:pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.