Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

spierdalaj huju

przypadek? 

Nie sondze. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

"Ale będzie grane, jak tylko skończę Outriders :banderas:"

Pierdolone bezguścia.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

"Ale będzie grane, jak tylko skończę Outriders :banderas:"

Pierdolone bezguścia.

Ten skill up to jakaś wyrocznia świata gierek? Bo nie znam. 

Opublikowano

Serio izi mam się martwić kiepską oceną gierki w abo za 4 zeta? Izi chyba od tych popsutych tv to jakieś zwarcie masz tam w łepetynie? xd

Opublikowano

XD 

Fakt, nie ma co oczekiwać zbyt wiele, a jeszcze się znajdą bezguścia co takimi zapowiedziami są zajarani. To jest dopiero qrwa zwarcie w głowie.

Opublikowano

@easye przecież nikt nie miał żadnych oczekiwań co do tej gry, sprawdzi się za free. Sam jesteś sobie winny, że miałeś oczekiwania!

Tak w ogóle to nie wiem po co ludziom jakieś Silent Hille czy oczekiwania jakiś tajemniczych nowych gierek  jak można ograć takie perły jak Outriders czy D&D:DA?

Jak to mówił Romek Polański „PO CO CZEKAĆ?”

Opublikowano

Albo remaster remastera od Naughty gods. xd

I te 4k 60 fps w FH5. Niemożliwe takie cuda na ps6 albo i 7.

Opublikowano

Piękne perły Game Passa xD jednym brakuje czasu by ogrywać hit za hitem, inni sprawdzają każdy kibel na sobie, bo z Pringersow.

Opublikowano

Mam problemy prawne panowie. Pobiłem dzisiaj na ulicy grupkę fanów Xboxa. Połamane żebra, wybite zęby, złamane nosy. Nie wiem czy to się nie skończy odsiadką. Ale warto było, bo ubić xfrajera to jedna z przyjemniejszych rzeczy na tym świecie. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Mam problemy prawne panowie. Pobiłem dzisiaj na ulicy grupkę fanów Xboxa. Połamane żebra, wybite zęby, złamane nosy. Nie wiem czy to się nie skończy odsiadką. Ale warto było, bo ubić xfrajera to jedna z przyjemniejszych rzeczy na tym świecie. 

o jezu zamknij już mordę bezbeku jebany

Opublikowano

"Gówniana gra? Nie ma sprawy, za 4zl się zeżre :fsg:"

Bot w 2021

Opublikowano

Ja pierdole, nadmuchany kondom znowu pisze cos o braku oczekiwan xDD Zaraz chłopcy zaczną marzyc o mgs, a potem znowu o kolejnym martwym ip i tak w kółko. To się powinno leczyć.

Opublikowano

Niebieska szlachta: oczekuje najlepszych gier najwyższej jakości

Zielony smierdziel: za 4 zł liże gunwo na chodniku i sprawdza czy dobre

Graczu, wybierz mądrze :obama:

Opublikowano

Nie mogę sie doczekac ujawnienia tej gry kojimy dla xboxa. Pękniete dupy klapów otworza portal do silent hill.

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

Ja pierdole, nadmuchany kondom znowu pisze cos o braku oczekiwan xDD Zaraz chłopcy zaczną marzyc o mgs, a potem znowu o kolejnym martwym ip i tak w kółko. To się powinno leczyć.

Niezły desperados:banderas:

Co do tych martwych IP to pamiętam podobnie było z Crashem. Jak już wskrzesili to wyszła jedna z najlepszych gier 2020 i jedna z najlepszych platformówek ostatnich lat.

No ale skąd typowy zielony jednoplatformowiec może to wiedzieć jak w usłudze nie było, a w Brazylii dalej trzyma cenę.  

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Niezły desperados:banderas:

Co do tych martwych IP to pamiętam podobnie było z Crashem. Jak już wskrzesili to wyszła jedna z najlepszych gier 2020 i jedna z najlepszych platformówek ostatnich lat.

No ale skąd typowy zielony jednoplatformowiec może to wiedzieć jak w usłudze nie było, a w Brazylii dalej trzyma cenę.  

Tak balon crash to ten sam kaliber co sh i pewnie Konami taki sam budżet da wam na tego silenta. xd

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Tak balon crash to ten sam kaliber co sh i pewnie Konami taki sam budżet da wam na tego silenta. xd

Ale, że mniejszy czy większy? No i czemu nam? Ja nie mam w tym udziałów. 

Opublikowano

Jacy jednoplatformowcy :ragus: Te zwierzęta to od dawna to jednoabonamentowcy i ich growy świat kończy się na tym co knur sypnie na podloge:newell:

Opublikowano

Najgorsze że głowy z dupy wyjmą dopiero wtedy gdy im cenę żebropassa podniosą. Do tego czasu będą grać w te gówna. 

Opublikowano
39 minut temu, Donatello1991 napisał:

Każdy sąd uniewinni z miejsca, sam Krul na nich Pluje

a ja dziś next gen XSX i halo 2, co tam RT czy najnowsze technologie z PS5, najlepiej w retro się tutaj gra

874F3446-F32A-4366-B139-5F950294E21F.jpeg

Opublikowano
23 minuty temu, balon napisał:

Ale, że mniejszy czy większy? No i czemu nam? Ja nie mam w tym udziałów. 

Tak porównując crasha do reviii to imo sporo mniejszy. A japończyki do tanich nie należą. No chyba, że chcesz gierki aa ale w takim razie niedługo dostaniesz medium. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Tak porównując crasha do reviii to imo sporo mniejszy. A japończyki do tanich nie należą. No chyba, że chcesz gierki aa ale w takim razie niedługo dostaniesz medium. 

Po co mi Medium jak dawno ograne od Day1?

PO CO CZEKAĆ?

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Po co mi Medium jak dawno ograne od Day1?

PO CO CZEKAĆ?

Dobra balon bo się gubię to jesteś klapem czy botem? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.