Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To ta sama bajka w której grałeś w gry na kolanach kolegi?  :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie wierzymy Ci Liściu  :/ kiedyś nam mówiłeś że znasz się na grach wideo A wiemy co się okazało :(((

Opublikowano

Brakuje jeszcze soula i trio grające jedna nute w komplecie. Chłopcy, jesteście przewidywali jak lineup Xboxa. 

Edit: a, no i jeszcze @Pupcioale jemu dopiero pierwsze włosy łonowe rosną i nie wie chłop jak żyć jeszcze 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Obraz nędzy i rozpaczy w tym obozie plejbeki, skoro za forpocztę robi tam listerin. Jednak nawet w zaścianku świata jakim jesteśmy zachodzą zmiany. Ostatni bastion pada. Klapy na kolanach z otwartymi ustami czekaja na wjazd gejmpasa 

Opublikowano

No ładnie widzę pociski na MS, ale kiedy teraz coś wyjdzie? Forza po wakacjach :/ No licho jest mocno, na PS5 jeszcze Ratchet jest mocny, kurde jak to wyglada i jaki soczysty gameplay, najlepsza platformówko strzelanka, jest miód 

Opublikowano

No to jest obraz nędzy i rozpaczy. Stado tępych dzid kupiło XsX jak jedyną konsolę. Spencer włożył im po jaja wielkiego kutanga o nazwie gamepass żeby zamknąć ryje. Od listopada ZERO EXÓW.  I teraz grają te osły w te stare gry i kłamią forum że w game passie 400 gier. Takie to 400 gier jak gry z kosza w biedronce. 

Opublikowano

Ojciec niebezpiecznie rozsierdzony.

Oj bedzie pita niebieska ambrozja :notbad:

A jak MOPS rzucił kasą to może i jabol wpadnie

Opublikowano

MS w pół roku wyda więcej wartych uwagi exow za piwo w Game Passie niż wyszło na ta chińska tandetę z rozjebanym padem od początku premiery.

Opublikowano

Ciekawe czy na koniec życia plejkurewki 5 będzie chociaż 5 gierek wartych ogrania  :) w pierwszym roku życia raczej żadnej się nie doczekamy  ;)

Opublikowano
33 minutes ago, LiŚciu said:

No to jest obraz nędzy i rozpaczy. Stado tępych dzid kupiło XsX jak jedyną konsolę. Spencer włożył im po jaja wielkiego kutanga o nazwie gamepass żeby zamknąć ryje. Od listopada ZERO EXÓW.  I teraz grają te osły w te stare gry i kłamią forum że w game passie 400 gier. Takie to 400 gier jak gry z kosza w biedronce. 

Zamiast kupić konsole  białego człowieka pójść do sklepu, kupić gierkę to boty uprawiają jakiś symulator czekania XD

Ja myślałem ,że oni homo sapiens a tu wychodzi,że im bliżej do samego homo :xboxssie:

Opublikowano

A tu kolejne oderwanie zielonych:

9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

chińska tandetę z rozjebanym padem od początku premiery.

A tymczasem w temacie awaryjność

W dniu 14.07.2021 o 09:51, ProstyHeker napisał:

No nie potrafią zrobić porządnego pada, gałgany jedne :frog:

Tak, procedura taka sama. Pad powinieneś już mieć na koncie oznaczony jako osobne urządzenie, zgłaszasz, wysyłka 0 zł. 

MS już opanował do perfekcji procedure wymiany tego plastikowego przycisku do papieru. 

@ProstyHeker wybacz wywołanie ale Ty jeden nie boisz się powiedzieć prawdy, reszta botów po cichacczu reklamuje.

XD z was przegrywy

Opublikowano

Na Xboxie grają profesjonaliści, na PlayStation to połowa by nie zauważyła ze jakiś guzik nie działa bo tam w grach tylko się gałkę wychyla w jednym kierunku, to na przeciw takim graczom analogi dryfują.

Opublikowano

Sony już działa aktywnie w celu zmniejszenia awaryjności Dual Bezsensa

Nie wydaje gier na plejśmieciarę5 i jest git. Nie ma grania, nie ma awarii :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Ja nie mając nigdy Xboxa już ograłem większość hitów ale serio jak ktoś miał wcześniejsze to takiego wyruchania chyba w historii gamingu nie było! To nadaje się do Uwagi albo na dobrą książkę :/ 

54 minuty temu, Pupcio napisał:

Ciekawe czy na koniec życia plejkurewki 5 będzie chociaż 5 gierek wartych ogrania  :) w pierwszym roku życia raczej żadnej się nie doczekamy  ;)

Już jest 5 a rok nie minął, świetnie się bawiłem w Demonach, Ratchecie, sackboyu, spidermanie czy też returnalu

Opublikowano
46 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Na Xboxie grają profesjonaliści, na PlayStation to połowa by nie zauważyła ze jakiś guzik nie działa bo tam w grach tylko się gałkę wychyla w jednym kierunku, to na przeciw takim graczom analogi dryfują.

W Ratchecie więcej przycisków używasz niż ich fizycznie jest! Jak to możliwe? Trigger łamany w dwóch pozycjach, touch pad i wibracje które zawstydziłyby nie jeden wibrator kurwy z roksy

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Ja nie mając nigdy Xboxa już ograłem większość hitów ale serio jak ktoś miał wcześniejsze to takiego wyruchania chyba w historii gamingu nie było! To nadaje się do Uwagi albo na dobrą książkę :/ 

Już jest 5 a rok nie minął, świetnie się bawiłem w Demonach, Ratchecie, sackboyu, spidermanie czy też returnalu

5 gierek ogranych pół roku temu ale przez miesiąc już wszystko z xox/one ograne. Imponujesz mi łisker tymi bajkami. 

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

5 gierek ogranych pół roku temu ale przez miesiąc już wszystko z xox/one ograne. Imponujesz mi łisker tymi bajkami. 

Dużo gram, tak wyszlo a że na MS kilka gier jest wartych uwagi to tak jest. Przecież po serii Halo, Gears i Forzie coś jest lepszego? No ori Ok a reszta? Jest warta rozkmin? Takich poważnych?

ps. Nawet z szacunku do serii ogrywałem po kolei i nawet się nie męczyłem przy Halo Combat Evolved chłonąc serię całym sobą i przyznaje mimo że na PS wyszło więcej tego tylu gier to Xa szanuje za tą serię a to co zrobiło 363 to już w ogóle, ikona Xa i fajnie mieć na pudełku Halo infonite szkoda ze gra nie wyszła ale lepiej poczekać niż dostać takie gowno jakie pokazali

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

DS, Racheta i Returnala już ograłeś, to w jakiego exa tylko na PS5 bedziesz teraz grał? 

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

DS, Racheta i Returnala już ograłeś, to w jakiego exa tylko na PS5 bedziesz teraz grał? 

A na co wyszedł ds, Ratchet i Returnal jak nie tylko na PS5 z wykorzystaniem RT i dobroci DUAL SENSE?

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

A na co wyszedł ds, Ratchet i Returnal jak nie tylko na PS5 z wykorzystaniem RT i dobroci DUAL SENSE?

To ograłeś 12 gier przez miesiąc a na plejbece 5 gier przez 9 miesięcy no ale sonka mistrz, jakość, fura grania. Sam sobie zaprzeczasz. Zaraz będzie ascent i mfs. Było medium i gears tactics. Pewnie te 3 gry więcej nawet gdyby wyszły na xsx od premiery i tak nie zmieniłyby twojej percepcji i pisałbyś te same brednie, że te 5 gierek na pszrot zmieniły twoje życie i nabiłeś już tam 5 mln godzin od premiery konsoli. 

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

No ok, wyszedł, ograłeś. I co dalej? W jakie exy które maja wyjść tylko na PS5 będziesz teraz grał? Masz coś na tapecie do 2026r?

Opublikowano
8 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No ok, wyszedł, ograłeś. I co dalej? W jakie exy które maja wyjść tylko na PS5 będziesz teraz grał? Masz coś na tapecie do 2026r?

A ty w co tam grasz piotruś teraz?

Opublikowano

W CW gra, nie widzisz. Najwięcej przez ostatnie miesiące pisze o Returnalu i R&C. Chłopaczek chciałby zagrać a nie może. Niedługo Kena i znowu zmieni płytę i przez dwa miesiące będzie sie pytał w CW kto grał w Kenę

Growe PTSD ma chłopak

Opublikowano

FICUŚ DZIAŁA CI KONSOLA CZY ZNOWU W SERWISIE? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.