Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To ta sama bajka w której grałeś w gry na kolanach kolegi?  :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 982,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie wierzymy Ci Liściu  :/ kiedyś nam mówiłeś że znasz się na grach wideo A wiemy co się okazało :(((

Opublikowano

Brakuje jeszcze soula i trio grające jedna nute w komplecie. Chłopcy, jesteście przewidywali jak lineup Xboxa. 

Edit: a, no i jeszcze @Pupcioale jemu dopiero pierwsze włosy łonowe rosną i nie wie chłop jak żyć jeszcze 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Obraz nędzy i rozpaczy w tym obozie plejbeki, skoro za forpocztę robi tam listerin. Jednak nawet w zaścianku świata jakim jesteśmy zachodzą zmiany. Ostatni bastion pada. Klapy na kolanach z otwartymi ustami czekaja na wjazd gejmpasa 

Opublikowano

No ładnie widzę pociski na MS, ale kiedy teraz coś wyjdzie? Forza po wakacjach :/ No licho jest mocno, na PS5 jeszcze Ratchet jest mocny, kurde jak to wyglada i jaki soczysty gameplay, najlepsza platformówko strzelanka, jest miód 

Opublikowano

No to jest obraz nędzy i rozpaczy. Stado tępych dzid kupiło XsX jak jedyną konsolę. Spencer włożył im po jaja wielkiego kutanga o nazwie gamepass żeby zamknąć ryje. Od listopada ZERO EXÓW.  I teraz grają te osły w te stare gry i kłamią forum że w game passie 400 gier. Takie to 400 gier jak gry z kosza w biedronce. 

Opublikowano

Ojciec niebezpiecznie rozsierdzony.

Oj bedzie pita niebieska ambrozja :notbad:

A jak MOPS rzucił kasą to może i jabol wpadnie

Opublikowano

MS w pół roku wyda więcej wartych uwagi exow za piwo w Game Passie niż wyszło na ta chińska tandetę z rozjebanym padem od początku premiery.

Opublikowano

Ciekawe czy na koniec życia plejkurewki 5 będzie chociaż 5 gierek wartych ogrania  :) w pierwszym roku życia raczej żadnej się nie doczekamy  ;)

Opublikowano
33 minutes ago, LiŚciu said:

No to jest obraz nędzy i rozpaczy. Stado tępych dzid kupiło XsX jak jedyną konsolę. Spencer włożył im po jaja wielkiego kutanga o nazwie gamepass żeby zamknąć ryje. Od listopada ZERO EXÓW.  I teraz grają te osły w te stare gry i kłamią forum że w game passie 400 gier. Takie to 400 gier jak gry z kosza w biedronce. 

Zamiast kupić konsole  białego człowieka pójść do sklepu, kupić gierkę to boty uprawiają jakiś symulator czekania XD

Ja myślałem ,że oni homo sapiens a tu wychodzi,że im bliżej do samego homo :xboxssie:

Opublikowano

A tu kolejne oderwanie zielonych:

9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

chińska tandetę z rozjebanym padem od początku premiery.

A tymczasem w temacie awaryjność

W dniu 14.07.2021 o 09:51, ProstyHeker napisał:

No nie potrafią zrobić porządnego pada, gałgany jedne :frog:

Tak, procedura taka sama. Pad powinieneś już mieć na koncie oznaczony jako osobne urządzenie, zgłaszasz, wysyłka 0 zł. 

MS już opanował do perfekcji procedure wymiany tego plastikowego przycisku do papieru. 

@ProstyHeker wybacz wywołanie ale Ty jeden nie boisz się powiedzieć prawdy, reszta botów po cichacczu reklamuje.

XD z was przegrywy

Opublikowano

Na Xboxie grają profesjonaliści, na PlayStation to połowa by nie zauważyła ze jakiś guzik nie działa bo tam w grach tylko się gałkę wychyla w jednym kierunku, to na przeciw takim graczom analogi dryfują.

Opublikowano

Sony już działa aktywnie w celu zmniejszenia awaryjności Dual Bezsensa

Nie wydaje gier na plejśmieciarę5 i jest git. Nie ma grania, nie ma awarii :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Ja nie mając nigdy Xboxa już ograłem większość hitów ale serio jak ktoś miał wcześniejsze to takiego wyruchania chyba w historii gamingu nie było! To nadaje się do Uwagi albo na dobrą książkę :/ 

54 minuty temu, Pupcio napisał:

Ciekawe czy na koniec życia plejkurewki 5 będzie chociaż 5 gierek wartych ogrania  :) w pierwszym roku życia raczej żadnej się nie doczekamy  ;)

Już jest 5 a rok nie minął, świetnie się bawiłem w Demonach, Ratchecie, sackboyu, spidermanie czy też returnalu

Opublikowano
46 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Na Xboxie grają profesjonaliści, na PlayStation to połowa by nie zauważyła ze jakiś guzik nie działa bo tam w grach tylko się gałkę wychyla w jednym kierunku, to na przeciw takim graczom analogi dryfują.

W Ratchecie więcej przycisków używasz niż ich fizycznie jest! Jak to możliwe? Trigger łamany w dwóch pozycjach, touch pad i wibracje które zawstydziłyby nie jeden wibrator kurwy z roksy

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Ja nie mając nigdy Xboxa już ograłem większość hitów ale serio jak ktoś miał wcześniejsze to takiego wyruchania chyba w historii gamingu nie było! To nadaje się do Uwagi albo na dobrą książkę :/ 

Już jest 5 a rok nie minął, świetnie się bawiłem w Demonach, Ratchecie, sackboyu, spidermanie czy też returnalu

5 gierek ogranych pół roku temu ale przez miesiąc już wszystko z xox/one ograne. Imponujesz mi łisker tymi bajkami. 

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

5 gierek ogranych pół roku temu ale przez miesiąc już wszystko z xox/one ograne. Imponujesz mi łisker tymi bajkami. 

Dużo gram, tak wyszlo a że na MS kilka gier jest wartych uwagi to tak jest. Przecież po serii Halo, Gears i Forzie coś jest lepszego? No ori Ok a reszta? Jest warta rozkmin? Takich poważnych?

ps. Nawet z szacunku do serii ogrywałem po kolei i nawet się nie męczyłem przy Halo Combat Evolved chłonąc serię całym sobą i przyznaje mimo że na PS wyszło więcej tego tylu gier to Xa szanuje za tą serię a to co zrobiło 363 to już w ogóle, ikona Xa i fajnie mieć na pudełku Halo infonite szkoda ze gra nie wyszła ale lepiej poczekać niż dostać takie gowno jakie pokazali

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

DS, Racheta i Returnala już ograłeś, to w jakiego exa tylko na PS5 bedziesz teraz grał? 

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

DS, Racheta i Returnala już ograłeś, to w jakiego exa tylko na PS5 bedziesz teraz grał? 

A na co wyszedł ds, Ratchet i Returnal jak nie tylko na PS5 z wykorzystaniem RT i dobroci DUAL SENSE?

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

A na co wyszedł ds, Ratchet i Returnal jak nie tylko na PS5 z wykorzystaniem RT i dobroci DUAL SENSE?

To ograłeś 12 gier przez miesiąc a na plejbece 5 gier przez 9 miesięcy no ale sonka mistrz, jakość, fura grania. Sam sobie zaprzeczasz. Zaraz będzie ascent i mfs. Było medium i gears tactics. Pewnie te 3 gry więcej nawet gdyby wyszły na xsx od premiery i tak nie zmieniłyby twojej percepcji i pisałbyś te same brednie, że te 5 gierek na pszrot zmieniły twoje życie i nabiłeś już tam 5 mln godzin od premiery konsoli. 

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

No ok, wyszedł, ograłeś. I co dalej? W jakie exy które maja wyjść tylko na PS5 będziesz teraz grał? Masz coś na tapecie do 2026r?

Opublikowano
8 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No ok, wyszedł, ograłeś. I co dalej? W jakie exy które maja wyjść tylko na PS5 będziesz teraz grał? Masz coś na tapecie do 2026r?

A ty w co tam grasz piotruś teraz?

Opublikowano

W CW gra, nie widzisz. Najwięcej przez ostatnie miesiące pisze o Returnalu i R&C. Chłopaczek chciałby zagrać a nie może. Niedługo Kena i znowu zmieni płytę i przez dwa miesiące będzie sie pytał w CW kto grał w Kenę

Growe PTSD ma chłopak

Opublikowano

FICUŚ DZIAŁA CI KONSOLA CZY ZNOWU W SERWISIE? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.