Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Uuuu klapik nagle skurczył sie w oczach. To co, nawet Halo w 4k i 120fps jedzie was jak chce. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Co to jest DriveClub?

Najlepszy arcade racer jaki wyszedł Sony w ostatnich 15 latach, szkoda tylko ze tam w Sony maja pojęcia o grach tyle co klapy.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

nie dość że sam gra w nintendo to jeszcze dziewczyne do tego zmusza

bestialstwo

nie ma na to innego określenia

Przynajmniej robimy coś wspólnie, nie tak jak Czoperr co psinę zaniedbuje żeby grać w średniaki z gp, to jest dopiero zwyrodnialstwo   :)

Chlopaki z jakiej dupy wy tego piotera poslaliscie do boju? Chyba komuś się pokeballe pomyliły:/

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Najlepszy arcade racer jaki wyszedł Sony w ostatnich 15 latach, szkoda tylko ze tam w Sony maja pojęcia o grach tyle co klapy.

a coś mi się obiło o uszy, ale to chyba już dawno i nieprawda co?

Opublikowano

FH4 już dawno zajebała graficznie wszystkie recerki od Sony. A tu niedługo le grande finale i kolejny graficzny standard na lata który wyznaczy XSX. 

Chociaż w nastepnym roku pewnie FM8 ponownie przekroczy graficzne granice. :banderas: 

Tak właśnie 12TF bestia rozpierdala te kręcone 9teraklopsów nie mające nawet pełnego RDNA2:pawel:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Donatello zrozum, tam była licencja. Spencera licencja. Już czaisz? Wiesz co to licencja? No to gra znikła i już jej nie mają, bo tak działa licencja!

Czego k..wa nie rozumiesz?!

Tylko byś się naśmiewał, a XSX ma gry. Widziałeś The Akcent? 50/100 średnia, a u graczy 64/100 i co też mam temu wierzyć?! Ja wolę poczytać zdanie chłopaków z forum, a wygląda na to, że to jest tak naprawdę GOTY!

Dodatkowo te emocje. Jakie gówna zostaną rzucone na pożarcie graczom przez pana Spencera. Ja zazdroszczę. 

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a coś mi się obiło o uszy, ale to chyba już dawno i nieprawda co?

Już tylko smród pozostał po decyzjach tych niedojebow z Sony.

Opublikowano

Trzeba założyć, że Soulsy to gry dla debili. Brawo za laurkę żulom.

Opublikowano
1 godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

FH4 już dawno zajebała graficznie wszystkie recerki od Sony. A tu niedługo le grande finale i kolejny graficzny standard na lata który wyznaczy XSX. 

Chociaż w nastepnym roku pewnie FM8 ponownie przekroczy graficzne granice. :banderas: 

Tak właśnie 12TF bestia rozpierdala te kręcone 9teraklopsów nie mające nawet pełnego RDNA2:pawel:

No od 14 edycji CW wszyscy zazdrościmy tych wspaniałych exow na konsoli MS! Forza-Halo-Gearsy!

[PiotrekDown Mod: On] 

Forza Horizon 5? :dynia:

"to nawet nie exclusive, można go ograć na Xbox One X"

"Kiedy jakiś Ex na Series X w końcu zielony przeeegrywie?"

"Zapowiedzieli już jakiś do końca roku?"

"Ale wymień takie do których naprawdę muszę kupić nową konsolę, bo mam Xbox One i z tego co widzę wszystko ogram na nim w 24 fpsach!"

Opublikowano

Czy jest na plejśmieciu lepszy wyścig niż seria FH?

Czy jest na plejśmieciu lepszy FPS nic seria Halo?

Czy jest na plejśmieciu lepszy TPP shooter niż seria Gears of War?

Nie ma. Więc siad i do budy :reggie:

Opublikowano

Jestem rozjebany na łopatki, takiej grafiki się nie spodziewałem, prawdziwy next gen i pogromca PlayStation.

FF187B05-F656-4AA5-8FF0-BB51DB725E60.jpeg

Opublikowano

Niech ktoś typowi wytłumaczy że to gra o lataniu.

Jełop pewnie wystartować nie potrafi :dynia:

Opublikowano

Ale żeby polecieć to trzeba wystartować. Wystartować z gówna jak w tym przypadku.

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

Jestem rozjebany na łopatki, takiej grafiki się nie spodziewałem, prawdziwy next gen i pogromca PlayStation.

FF187B05-F656-4AA5-8FF0-BB51DB725E60.jpeg

Ta gra SERIO TAK WYGLADA, gameplay i tyle. Te zdjęcia co niby tak fajnie wyglądają to robią pod zachód słońca, specjalnie obrabiają ujęcia itd, jest sporo opcji do tego. A w samej grze? Bida z nyndzą i rozczarowanie,

ostatnie moje ujęcie w najwyższych graficznych ustawieniach! Spójrzcie na ostrość HUD (grafika jak z PSXa i te tekstury, cienie!!!!)

8D4777EC-C98D-42A3-BDFE-359BA3A925D6.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

HDR jest spoko, efekty świetlne itd. ale generalnie to bida z nędza, a nie next gen. 

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

HDR jest spoko, efekty świetlne itd. ale generalnie to bida z nędza, a nie next gen. 

No właśnie o tym mówię, tutaj efekt robi gra światła, HDR i efekty są bajkowe ale jak lrzychodzi do latania w normalnej pogodzie to rzygać się chce a nie daj Boże zblizszysz się do ziemi albo obiektów, wczesne ATARI

Dobrze jest pokazać screeny bezpośrednie, bez retuszu i najlepszej pogody! Takich powinno być więcej. Wydmuszka a kto lata ten widzi jak jest, #Fakty i #Argumenty zawsze zwyciężą 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

pomyślałbym, że prowo ale widze że jednak debil 

Typowy bot, zero rozumu tylko agresja i personalne podjazdy..

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Typowy bot, zero rozumu tylko agresja i personalne podjazdy..

Bo im tylko to zostało? A co on ma zrobić? WRZUCI SWÓJ SCREEN? Z konsoli której nie ma? Hahhahaah

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

No właśnie o tym mówię, tutaj efekt robi gra światła, HDR i efekty są bajkowe ale jak lrzychodzi do latania w normalnej pogodzie to rzygać się chce a nie daj Boże zblizszysz się do ziemi albo obiektów, wczesne ATARI

Dobrze jest pokazać screeny bezpośrednie, bez retuszu i najlepszej pogody! Takich powinno być więcej. Wydmuszka a kto lata ten widzi jak jest, #Fakty i #Argumenty zawsze zwyciężą 

O czym tu rozmawiać z botami jak oni tej gry na oczy nie widzieli ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nieważne, że branża jednoznacznie określiła grę jako zakrawającą na fotorealizm, wybitną graficznie i technologicznie W WARUNKACH FAKTYCZNEJ GRY (czyli LOTU w grze o LATANIU). Nie nie, chłopaczki robią zdjęcia z lotniska w pcimiu dolnym i branżo pocałuj mnie w pompkę. Nie prowo.

DEBIL

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Bo im tylko to zostało? A co on ma zrobić? WRZUCI SWÓJ SCREEN? Z konsoli której nie ma? Hahhahaah

Jest to jakieś nowe zjawisko społeczne, dupa im pęka, o grę, w która i tak nie zagrają :rofl:

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nieważne, że branża jednoznacznie określiła grę jako zakrawającą na fotorealizm, wybitną graficznie i technologicznie W WARUNKACH FAKTYCZNEJ GRY (czyli LOTU w grze o LATANIU). Nie nie, chłopaczki robią zdjęcia z lotniska w pcimiu dolnym i branżo pocałuj mnie w pompkę. Nie prowo.

DEBIL

Nie no napewno akurat Pcimia dolnego nie dopracowali ;) ładnie się podpisałeś swoją droga:)

Opublikowano

Dla mnie też najgorszy typ użytkownika to ten bez konsol, bez PC, który zawsze ma najwięcej do powiedzenia na temat grafiki, gameplayu czy samej gry, która widział na YT bądź u znajomego przez 5 min.

Swoją drogą jak branża pisze, że na konsoli konkurencji powstają najlepsze gry generacji, z najwyższymi ocenami to zawsze jest:

xDDDDDDDDDDDDD

Wczoraj pograłem dłużej w Ratcheta, masz Vizir, pograj trochę w fajna i piękna grę:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.