Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, Shago napisał:

RDR2? Po 2 godzinach wyłączyłem i nie wróciłem, znudziło mi się :frog:

A ile można grać w grę o koniu...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież nikt nie mówił o switchu  :)

Miliony chorują :(:(

Opublikowano

Ponoć istnieją poyeby jarające się ośmiogodzinną grą o wiewiórce. Chociaż ja w to osobiście nie wierzę, nie można się do tego stopnia upodlić :obama:

Opublikowano

TLOU2? Kończenie tego tytułu to najgorsze co mnie spotkało w tym roku.

Gra o wiewiórce? Wiewiór jest tylko jeden:

Don't let those adorably big eyes and buckteeth fool you; he's a drunk and a womanizer, and he frequently urinates in public.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

No ale klapy to są furasy i lubią po ciężkim dniu pracy zwalić sobie byka do jurnej lombaksicy w 4k :)

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nic na to nie poradzisz. TikTok też jest popularniejszą rozrywką niż koncert w filharmonii, po prostu moda i niska krzywa wieku targetu robią swoje.

https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-02-11-eedar-nintendo-switch-attracting-more-women-wider-age-ranges-over-time

Jak zawsze obok celu:) Krzywa wieku targetu zbliżona do pozostałych  użytkowników PS4/XONE a na początku zycia konsoli nawet powyżej, gdzie głównymi konsumentami byli gracze w przedziale 25-35 lat. Nie bez przyczyny Steam chce zawojować ten rynek, gracze ok. 30tki, dają zdecydowanie najlepiej zarobić..

21 minut temu, dee napisał:

Ponoć istnieją poyeby jarające się ośmiogodzinną grą o wiewiórce. Chociaż ja w to osobiście nie wierzę, nie można się do tego stopnia upodlić :obama:

Bardzo łatwo w to uwierzyć biorąc pod uwagę, że są pojeby, które potrafią godzinami oglądać jak leci samolocik albo jedzie koń ;)

Opublikowano

badania na grupie powyżej 18 roku życia, nie dziwię się że nie ma tam niższej demografii xdd

ku,rwa jak ty coś napiszesz to nie wiadomo czy lepiej samemu zajebać baranka w ścianę i tego nie czytać czy jednak tobie przyda się to bardziej

skąd się takie dzbany biorą to ja nie wiem

Opublikowano

Geniusze z Rare antycypowali nawet osobę Jima Ryana :obama:

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Bardzo łatwo w to uwierzyć biorąc pod uwagę, że są pojeby, które potrafią godzinami oglądać jak leci samolocik albo jedzie koń ;)

Piękny widok :banderas:. A jeszcze lepszy jak sobie uzmysłowisz, że gdzieś tam na dole są chorzy, którzy grają na PS5 :kaz:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

badania na grupie powyżej 18 roku życia, nie dziwię się że nie ma tam niższej demografii xdd

ku,rwa jak ty coś napiszesz to nie wiadomo czy lepiej samemu zajebać baranka w ścianę i tego nie czytać czy jednak tobie przyda się to bardziej

skąd się takie dzbany biorą to ja nie wiem

Proponuję nauczyć się angielskiego, podszkolić z retoryki i przestać maskować własny niski iloraz inteligencji nieustannymi personalnymi atakami. Chłop ma kurwa grafikę na pół strony, gdzie jak byk jest grupa 18-24 lata ale i tak będzie pierdolić kocopoły :|

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Proponuję nauczyć się angielskiego, podszkolić z retoryki i przestać maskować własny niski iloraz inteligencji nieustannymi personalnymi atakami. Chłop ma kurwa grafikę na pół strony, gdzie jak byk jest grupa 18-24 lata ale i tak będzie pierdolić kocopoły :|

Jak byk jest grupa 18-24, ja piszę, że nie ma niższej, a izotonik pisze, że spoko, przecież jest wyższa.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak widać pewnych ludzi nie sieją :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jak byk jest grupa 18-24, ja piszę, że nie ma niższej, a izotonik pisze, że spoko jest wyższa.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak widać pewnych ludzi nie sieją :)

Stary Ty serio jesteś tak głupi czy tylko udajesz? Od kiedy to w badaniach konsumenckich tj. siły nabywczej inaczej mówiąc jak do tłoka ludzi, którzy maja i wydają pieniądze sprawdza się grupy poniżej 18 roku życia? No nie sprawdza się bo jest to chuja warty margines. 

Pomijając już fakt, ze jak widzę znajomych to większość kupiła Switcha i faktycznie dzieciaki grają w mariany, a sami pykają na handheldzie np. w wiedźmina 3. Genialne rozwiązanie.

16 minut temu, dee napisał:

Geniusze z Rare antycypowali nawet osobę Jima Ryana :obama:

Conker jest genialny. Szkoda, ze z tamtego Rare pozostały już tylko wspomnienia :(

Opublikowano

Izon ty jesteś serio kurva upośledzony czy udajesz?

Badania konsumenckie jak najbardziej obejmują osoby poniżej 18 roku życia, co więcej, to właśnie pod kątem dzieci targetuje się mnóstwo produktów nawet teoretycznie przeznaczonych dla dorosłych. To są podstawy, znane nawet laikom. Zamknij mordę jeśli o czymś nie masz pojęcia.

Opublikowano
18 minut temu, izon napisał:

Stary Ty serio jesteś tak głupi czy tylko udajesz? Od kiedy to w badaniach konsumenckich tj. siły nabywczej inaczej mówiąc jak do tłoka ludzi, którzy maja i wydają pieniądze sprawdza się grupy poniżej 18 roku życia? No nie sprawdza się bo jest to chuja warty margines. 

Nie musisz się unosić. Switch to kid-friendly konsola którą rodzice chętnie kupują swoim dzieciom. Dla jakiś Nintendowskich neofitów co to po raz pierwszy o firmie z Kyoto usłyszeli przy Wii to ten przenośny Retron może wydawać się ciekawym zakupem, ale dla mnie to jedynie dochodowy gadżet dla każuali i nowego narybka (pięknie pokazuje to popularność Switcha w temacie Jaczesa).

Switch to nowe Wii, tylko tam nowych, dedykowanych gier było na potęgę. Nintendo to już tylko cień swoich najlepszych lat, bo kiedyś szli swoją drogą, a teraz stawiają na łatwy pieniądz i modę. Cóż, co z nimi przegrałem to moje, teraz to co najwyżej mogą trzaskać frajerów na limitowane wydania swoich ROM-ów. :) 

Opublikowano
13 minut temu, dee napisał:

Izon ty jesteś serio kurva upośledzony czy udajesz?

Badania konsumenckie jak najbardziej obejmują osoby poniżej 18 roku życia, co więcej, to właśnie pod kątem dzieci targetuje się mnóstwo produktów nawet teoretycznie przeznaczonych dla dorosłych. To są podstawy, znane nawet laikom. Zamknij mordę jeśli o czymś nie masz pojęcia.

Błagam Cię dee bo nie dołączaj się do tego skompromitowanego jeszcze 1 osobowego grona.  Oczywiście, ze się targetuje pod katem dzieci zreszta nie bez przyczyny masz batoniki przy kasie itd., natomiast nikt nie bada ile czegoś kupiło dziecko tylko jaki ono ma wpływ na decyzje podjęta przez dorosłego. 

Mi chodzi tylko o to, ze kolega wcześniej postawił pewna tezę bez jakiegokolwiek rzeczowego argumentu. Ja na bazie WŁASNYCH obserwacji mogę wysnuć wniosek, ze na Switchu gra w chooj dorosłych i ta konsola jest tak, a nie inaczej targetowania. To, ze nie pasuje do Waszego obrazka gimbusa grającego w poksy to nie mój problem.

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie musisz się unosić. Switch to konsola którą chętnie kupują rodzice swoim dzieciom. Dla jakiś Nintendowskich neofitów co to po raz pierwszy o firmie z Kyoto usłyszeli przy Wii to ten przenośny Retron może wydawać się ciekawym zakupem, ale dla mnie to jedynie ciekawy gadżet dla każuali i nowego narybka.

Switch to nowe Wii, tylko tam nowych, dedykowanych gier było na potęgę. Nintendo to cień swoich generacji, bo kiedyś szli swoją drogą, a teraz stawiają na łatwy pieniądz i modę. Cóż, co z nimi przegrałem to moje, teraz to co najwyżej mogą trzaskać frajerów na limitowane wydania swoich ROM-ów. :) 

Ok, czyli można powiedzieć, ze Switch tak samo nie ma sensu zakupu dla posiadaczy Wii jak nowe Xboxy dla posiadaczy XONE :) Po części się zgodzę :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie ma sensu bo jedyne w co zagrasz to nudny symulator lotu.

Opublikowano

Będzie bardziej wyruchana niż ta co wraca z Niemiec z serwisu Xboxa? @Czoperrr musiał się bawić w czekoladę z niemieckimi serwisantami Xboxa, żeby dostać konsole w dobrym stanie,  także możesz ZM :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

MFS podobno sie znudził?

Dobre sobie, lecę do Polski zobaczyć czy realizm pokrywa sie z gra.

image.jpg

Opublikowano
18 minut temu, eX4cT_PL napisał:

MFS podobno sie znudził?

Dobre sobie, lecę do Polski zobaczyć czy realizm pokrywa sie z gra.

image.jpg

Zostajesz w pl na stałe ?

Opublikowano

Wszędzie dobrze ale w Polszy najlepiej :)

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

Będzie bardziej wyruchana niż ta co wraca z Niemiec z serwisu Xboxa? @Czoperrr musiał się bawić w czekoladę z niemieckimi serwisantami Xboxa, żeby dostać konsole w dobrym stanie,  także możesz ZM :)

No i spoko, dali mi nowego Xboxa i zagrywam się jak nigdy wcześniej. 30k GS od premiery w listopadzie, a jak u Ciebie? Widziałem, że dziesiątki gier rozpoczęte, a żadna niegrana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.