Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Colin napisał:

Nie, bo i niby dlaczego?

Zresztą, to tylko akceleratorzy, przyspieszają nieuniknione.

Bo donoszenie jest gorsze niż najgorsze wyzwisko za które tak tu sprzątasz ludzi.  Wierze ze wytłumaczyłem. 

Co innego w regularnych tematach. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Za co poleciały te 2 głąby? xD

No to jest bardzo dobre pytanie.

Opublikowano
29 minut temu, LiŚciu napisał:

@Colin czy jest szansa żeby dawać bana donosicielom albo przynajmniej nie wpuszczać ich do CW?

Przeciez schabek dostał

Opublikowano

Ok, widze ze dzisiaj jest jakies F1 to juz wiadomo czemu schabek polecial.

Opublikowano

Od poniedziałku US OPEN, także zważka na ruchy.

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Bo donoszenie jest gorsze niż najgorsze wyzwisko za które tak tu sprzątasz ludzi.  Wierze ze wytłumaczyłem. 

Co innego w regularnych tematach. 

W dniu 11.08.2021 o 23:04, schabek napisał:

No i elegancko. Mam szczera nadzieje ze ta stara kurwa polska w koncu juz zdechnie raz na zawsze. Sama, zapomniana, na smietniku historii i pod butem Putina. 

Jak pisalem po wyborach Duda Trzaskowski ze pisowskiego gowno sfalszowalo to pisowsko prawackie zjeby zapluwaly monitory. Minal rok i glosowania w sejmie sa przekrecane na oczach widzow, ale nikogo to juz nie dziwi. Niech nieudaczni patrioci klepia ta kurwa zyciowa biede bez szans na lepsze zycie ze swoimi miesiecznicami i socjalami ktore zaraz sie skoncza albo ktore ich patologiczne kaszojady beda splacac latami. Niech sobie ziemiec z hujecka ujadaja na kazdym kanale. Kto ma sprawne dwie szare komorki i odlozone minimum godnosci w skarpecie powinien poczekac jak sie sytuacja rozwinie i wypierdolic a smiecie niech zostaja w kaczystanie.

Ten kurwa kraj XD ze swoimi powstaniami, z takimi kukizami popierdolencami ktorzy maja realny wplyw na to co sie tutaj dzieje, z cieczka o pedalow, murzynow i normalny zachod. Gdyby ta dziwka polska nie istniala to ktos musialby ja wymyslic. Naturalnie srajac na zamknieta klape od kibla.

Broncie go dalej

Opublikowano

Cięty język i szczypta poczucia humoru to dla zesztywnialych botów za dużo. To, ze zielony karakan ma takie samo prawo wyrażania opinii jak niebieski wojownik świadczy o tym, ze wciaz mamy demokracje ze wszystkimi jej słabościami..Zwykle matoly zamiast bawić się w CW robią reporty, dają minusy i pouczają innych robiąc w co drugim poście personalne podjazdy. A tfu na zieloną zgniliznę..

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Zwykle matoly zamiast bawić się w CW robią reporty, dają minusy

18 godzin temu, schabek napisał:

Wiem Colin ze nie przegapil bys tego skandalicznego ataku na moja osobe ale i tak sluze pomoca :kaz:

:dynia:

Opublikowano
Cytat

pomachajcie schabusiowi. chociaż w sumie i tak nie zobaczą.

odjebane-perfekcyjnie.jpg

Edytowane przez dee

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

:dynia:

Deepthroat jako pierwszy zareagował na „matoła” . Przypadek?:rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ten lament niebieskich sierot :banderas:

Pan policjant ściągnął im pimpa z ulicy i dziewczyny nie wiedzą co z sobą zrobić :shieeet:

Liść i izonek już na granicy szaleństwa, czy szpital w Choroszczy wytrzyma kolejne karetki z klaperskimi?

W sumie lepsza cela w Choroszczy niż obcowanie z plejśmieciarą :kaz:

Opublikowano

Playśmieciara 4,5 zaorana od czasu tegorocznego E3 przez XSX, to klapy wpadły w taką frustracje że tylko jakieś prywatne podjazdy zaczęły uskuteczniać. Tylko to im zostało. 

Opublikowano

Dee widzę zastapił Pioterka w postach jak z generatora, tamten w co drugim zdaniu prosił o printscreena, a ten majaczy cos ciagle o jakiejś Choroszczy. Wspomnienia ciężkiego dzieciństwa czy co?

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Za co poleciały te 2 głąby? xD

Schab przypuszczam, że m.in. za post z dildosami w moim kierunku,który został usunięty.

Jak coś, to ja nie donosiłem :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Schab przypuszczam, że m.in. za post z dildosami w moim kierunku,który został usunięty.

To nastepny leci Kmiot :reggie: 

A jak schabek polecial za tamto to beka z moderacji.

Opublikowano
30 minut temu, Shago napisał:

Szacunek.

Opublikowano

No jak poleciał za tamten post to niezła beka xD 

Opublikowano

Czy ktoś z Was kupuje papierowe psx extreme? Albo czyta Gruszczyka?

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.