Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

PPE -> dowolny materiał o Xboxie

klapy:

• "Wiesz kim ja jestem, kurwa? Nie mam pracy kurwa albo pracuje za trzy tysiące złotych. Jestem kurwa kimś. Jestem kimś!"
  • "DZIE EST BOLZGI??!?!?!??!?!"

ja pierdolę, jak ja nienawidzę graczy

Opublikowano

Też bym nienawidził osoby, które mając możliwość grania za 4 zł czy 50 zł i tak kombinują, żeby grać za grosze zamiast wspierać tą niby świetną usługę, którą tak zachwalają. Chciwość xszczurów nie zna granic. Szkoda, bo Psychonauts 2 też po tyłku dostanie przez takich cwaniaków, a to świetna gra. Gorsza od Ratcheta, ale nadal świetna. Nie arcydzieło jak Ratchet, ale nadal świetna tyle, że gorsza od Ratcheta.

Opublikowano

Kłamstwo -> Psychonauts 2 jest lepiej oceniane, bardziej unikatowe i jest faktycznie platformerem. :) Ratchet to bezpieczna kontynuacja, ale znów para poszła w gwizdek, a nie koła i skończyło się jedynie na ładnej grafice i gameplayi z PS2. :( Szkoda, że Sony zabija rozwój tej niegdyś świetnej, ale przygasłej już marki.

Psychonauts 2? Najlepsza platformówka roku, ale na taką innowację stać tylko studia microsoftu. U Sony trzeba grać bezpiecznie chociaż ja wolę określenie

BEZJAJECZNIE

Opublikowano

Cytowanie ppe xD 

To już trzeba nie mieć do siebie szacunku.

No w sumie żaden klap nie ma, a ponieważ każdy jest upośledzony umysłowo to wysrywy gruszczyka i kolegów łykają jak pelikany :notbad:

Fanpage plejstejszyn i komentarze na ppe to dwa najbardziej januszowe miejsca w polskim internecie.

Opublikowano

Tormented Souls, kurwa że takich gier jeszcze nie ma na Xa przecież to sam miód, oderwać się nie mogę na PS5, klasyczne horrory z lat 90 a fani SH i RE- must Have 

w ogóle wiadomo dlaczego taka gra nie pojawiła się na XSX?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Cytowanie ppe xD 

To już trzeba nie mieć do siebie szacunku.

No w sumie żaden klap nie ma, a ponieważ każdy jest upośledzony umysłowo to wysrywy gruszczyka i kolegów łykają jak pelikany :notbad:

Fanpage plejstejszyn i komentarze na ppe to dwa najbardziej januszowe miejsca w polskim internecie.

Wasz bohater Piotr jest głównym komentatorem na ppe z tego co można zobaczyć więc nie zaczynaj wojny domowej.

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Tormented Souls, kurwa że takich gier jeszcze nie ma na Xa przecież to sam miód, oderwać się nie mogę na PS5, klasyczne horrory z lat 90 a fani SH i RE- must Have 

w ogóle wiadomo dlaczego taka gra nie pojawiła się na XSX?

Coś się tu zesrało, bo gra miała ukazać się na PC, XS i PS5 27 VIII 2021, a do końca roku na reszcie sprzętów. Trzeba zapytać twórców.

Chociaż śmieszy mnie, że jak pisałem o tym tytule w różnych tematach to zerowa odpowiedź, ale jak przeczytałeś, że to console exclusive to nagle jaranko. XDDD

Farbowani fani Silent Hilla i sezonowcy - to forum Was nie potrzebuje.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Coś się tu zesrało, bo gra miała ukazać się na PC, XS i PS5 27 VIII 2021, a do końca roku na reszcie sprzętów. Trzeba zapytać twórców.

Mówili na TT, że chcą dopracować gierkę i opóźnili na Xa, żeby nie wyszedł niedorobiony kasztan. W sumie dobrze zniech klapy przez miesiąc znajdą jakieś błędy, a zielona szlachta zagra w wersję definitive na day one.

Opublikowano

Nikt was tak nie wydyma jak Bethesda was wydyma. Myślicie, że odpuszczą kasę na Plejkach? Przecież to zawsze jakieś 2/3 sprzedaży było. Hehehe Spencer dobrze to robisz XD

Opublikowano

Marzenie o grze studia, która ich ostatnia gra osiągnęła zawrotne 52%, a user score jest w granicach 3. Te boty to jednak niezle pojeby :pawel:

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Mówili na TT, że chcą dopracować gierkę i opóźnili na Xa, żeby nie wyszedł niedorobiony kasztan. W sumie dobrze zniech klapy przez miesiąc znajdą jakieś błędy, a zielona szlachta zagra w wersję definitive na day one.

Jak do tej pory zero problemów a horror zajebisty :) 

Opublikowano

Nie mogę się doczekać az wyjdzie prey 2 i fallout New vegas 2 i klapy odjebią magika bo u nich no najwyżej aloha i inne cinematic odpady :fsg:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Chociaż śmieszy mnie, że jak pisałem o tym tytule w różnych tematach to zerowa odpowiedź, ale jak przeczytałeś, że to console exclusive to nagle jaranko. XDDD

Farbowani fani Silent Hilla i sezonowcy - to forum Was nie potrzebuje.

Przecież o tej grze było wiadomo już wcześniej, kto lubi świetne klimaty horror w stylu starych Residentów czy Silentow śledził temat, Ameryki nie odkryles

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Jak do tej pory zero problemów a horror zajebisty :) 

No to jak już wyjdzie na Xboxa to się kupi, nie widzę problemu :) Grania na X obecnie jest od zajebania i jeszcze trochę, a nowe gierki co chwilę walczą o mój cenny czas, także nic się nie stanie jak będzie chwila obsuwy.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Jak do tej pory zero problemów a horror zajebisty

Pewnie wrzucą do gamepassa i sie ogra za grosze w najlepszej konsolowej jakości na XSX.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Przecież o tej grze było wiadomo już wcześniej, kto lubi świetne klimaty horror w stylu starych Residentów czy Silentow śledził temat, Ameryki nie odkryles

Pierwsza wzmianka na forum 14 września 2020 - oczywiście ode mnie, potem kilka moich postów, coś w marcu od Josha i dopiero nowy temat niedawno. :) Także nikogo to nie obchodziło, każdy spuszczał się nad nieistniejącym SIlent Hillem od Kojimy, ale nic z tego nie wyszło. Teraz jak nie ma Hassana to nagle szybka przypominajka, że wyszedł Tormented Souls który przy okazji chwilo opuscił Xboxa. Śmierdzi mi to sztucznym jarankiem (quasi) exem. :)  

Opublikowano

Mi to śmierdzi kolejnym fajnym szpilem na PS5 w którego zagrywam się nieprzerwanie od 5 godzin ;) 

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Czyli kolejny świetny ex na PS5

Wspaniale sie czyta jak klapy oszczane przez Jimbo jego polityką wydawniczą, zaczynają tytułować gry na PC i PS5 jako exy. Kiedyś nie do pomyślenia...:kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.