Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

PPE -> dowolny materiał o Xboxie

klapy:

• "Wiesz kim ja jestem, kurwa? Nie mam pracy kurwa albo pracuje za trzy tysiące złotych. Jestem kurwa kimś. Jestem kimś!"
  • "DZIE EST BOLZGI??!?!?!??!?!"

ja pierdolę, jak ja nienawidzę graczy

Opublikowano

Też bym nienawidził osoby, które mając możliwość grania za 4 zł czy 50 zł i tak kombinują, żeby grać za grosze zamiast wspierać tą niby świetną usługę, którą tak zachwalają. Chciwość xszczurów nie zna granic. Szkoda, bo Psychonauts 2 też po tyłku dostanie przez takich cwaniaków, a to świetna gra. Gorsza od Ratcheta, ale nadal świetna. Nie arcydzieło jak Ratchet, ale nadal świetna tyle, że gorsza od Ratcheta.

Opublikowano

Kłamstwo -> Psychonauts 2 jest lepiej oceniane, bardziej unikatowe i jest faktycznie platformerem. :) Ratchet to bezpieczna kontynuacja, ale znów para poszła w gwizdek, a nie koła i skończyło się jedynie na ładnej grafice i gameplayi z PS2. :( Szkoda, że Sony zabija rozwój tej niegdyś świetnej, ale przygasłej już marki.

Psychonauts 2? Najlepsza platformówka roku, ale na taką innowację stać tylko studia microsoftu. U Sony trzeba grać bezpiecznie chociaż ja wolę określenie

BEZJAJECZNIE

Opublikowano

Cytowanie ppe xD 

To już trzeba nie mieć do siebie szacunku.

No w sumie żaden klap nie ma, a ponieważ każdy jest upośledzony umysłowo to wysrywy gruszczyka i kolegów łykają jak pelikany :notbad:

Fanpage plejstejszyn i komentarze na ppe to dwa najbardziej januszowe miejsca w polskim internecie.

Opublikowano

Tormented Souls, kurwa że takich gier jeszcze nie ma na Xa przecież to sam miód, oderwać się nie mogę na PS5, klasyczne horrory z lat 90 a fani SH i RE- must Have 

w ogóle wiadomo dlaczego taka gra nie pojawiła się na XSX?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Cytowanie ppe xD 

To już trzeba nie mieć do siebie szacunku.

No w sumie żaden klap nie ma, a ponieważ każdy jest upośledzony umysłowo to wysrywy gruszczyka i kolegów łykają jak pelikany :notbad:

Fanpage plejstejszyn i komentarze na ppe to dwa najbardziej januszowe miejsca w polskim internecie.

Wasz bohater Piotr jest głównym komentatorem na ppe z tego co można zobaczyć więc nie zaczynaj wojny domowej.

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Tormented Souls, kurwa że takich gier jeszcze nie ma na Xa przecież to sam miód, oderwać się nie mogę na PS5, klasyczne horrory z lat 90 a fani SH i RE- must Have 

w ogóle wiadomo dlaczego taka gra nie pojawiła się na XSX?

Coś się tu zesrało, bo gra miała ukazać się na PC, XS i PS5 27 VIII 2021, a do końca roku na reszcie sprzętów. Trzeba zapytać twórców.

Chociaż śmieszy mnie, że jak pisałem o tym tytule w różnych tematach to zerowa odpowiedź, ale jak przeczytałeś, że to console exclusive to nagle jaranko. XDDD

Farbowani fani Silent Hilla i sezonowcy - to forum Was nie potrzebuje.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Coś się tu zesrało, bo gra miała ukazać się na PC, XS i PS5 27 VIII 2021, a do końca roku na reszcie sprzętów. Trzeba zapytać twórców.

Mówili na TT, że chcą dopracować gierkę i opóźnili na Xa, żeby nie wyszedł niedorobiony kasztan. W sumie dobrze zniech klapy przez miesiąc znajdą jakieś błędy, a zielona szlachta zagra w wersję definitive na day one.

Opublikowano

Nikt was tak nie wydyma jak Bethesda was wydyma. Myślicie, że odpuszczą kasę na Plejkach? Przecież to zawsze jakieś 2/3 sprzedaży było. Hehehe Spencer dobrze to robisz XD

Opublikowano

Marzenie o grze studia, która ich ostatnia gra osiągnęła zawrotne 52%, a user score jest w granicach 3. Te boty to jednak niezle pojeby :pawel:

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Mówili na TT, że chcą dopracować gierkę i opóźnili na Xa, żeby nie wyszedł niedorobiony kasztan. W sumie dobrze zniech klapy przez miesiąc znajdą jakieś błędy, a zielona szlachta zagra w wersję definitive na day one.

Jak do tej pory zero problemów a horror zajebisty :) 

Opublikowano

Nie mogę się doczekać az wyjdzie prey 2 i fallout New vegas 2 i klapy odjebią magika bo u nich no najwyżej aloha i inne cinematic odpady :fsg:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Chociaż śmieszy mnie, że jak pisałem o tym tytule w różnych tematach to zerowa odpowiedź, ale jak przeczytałeś, że to console exclusive to nagle jaranko. XDDD

Farbowani fani Silent Hilla i sezonowcy - to forum Was nie potrzebuje.

Przecież o tej grze było wiadomo już wcześniej, kto lubi świetne klimaty horror w stylu starych Residentów czy Silentow śledził temat, Ameryki nie odkryles

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Jak do tej pory zero problemów a horror zajebisty :) 

No to jak już wyjdzie na Xboxa to się kupi, nie widzę problemu :) Grania na X obecnie jest od zajebania i jeszcze trochę, a nowe gierki co chwilę walczą o mój cenny czas, także nic się nie stanie jak będzie chwila obsuwy.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Jak do tej pory zero problemów a horror zajebisty

Pewnie wrzucą do gamepassa i sie ogra za grosze w najlepszej konsolowej jakości na XSX.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Przecież o tej grze było wiadomo już wcześniej, kto lubi świetne klimaty horror w stylu starych Residentów czy Silentow śledził temat, Ameryki nie odkryles

Pierwsza wzmianka na forum 14 września 2020 - oczywiście ode mnie, potem kilka moich postów, coś w marcu od Josha i dopiero nowy temat niedawno. :) Także nikogo to nie obchodziło, każdy spuszczał się nad nieistniejącym SIlent Hillem od Kojimy, ale nic z tego nie wyszło. Teraz jak nie ma Hassana to nagle szybka przypominajka, że wyszedł Tormented Souls który przy okazji chwilo opuscił Xboxa. Śmierdzi mi to sztucznym jarankiem (quasi) exem. :)  

Opublikowano

Mi to śmierdzi kolejnym fajnym szpilem na PS5 w którego zagrywam się nieprzerwanie od 5 godzin ;) 

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Czyli kolejny świetny ex na PS5

Wspaniale sie czyta jak klapy oszczane przez Jimbo jego polityką wydawniczą, zaczynają tytułować gry na PC i PS5 jako exy. Kiedyś nie do pomyślenia...:kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.