Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe ile zielonych kupi FH5 najabrdziej wypasioną wersję, żeby zagrać 4 dni wcześniej. Ja tak zrobie, żeby wesprzeć te biede w zielonym obozie. Nie mogę przejść obojętnie obok żebraka koło sklepu, więc i tu nie zrobię wyjątku. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czekamy na fotkę w Zakupach Growych bo jak na razie całe twoje  pierdolenie tutaj to konfabulacje i urojenia alterkonta :shieeet:

Opublikowano

No przecież najbardziej wspierają MS niebiescy z litości. Sami zieloni leją na swoją konsole i liczą tylko na GP i zdrapki, jak usłyszą że mogliby kupić pudełko to ich wzdryga, wszem i wobec spuszczają się że 4zł to świętość 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

No przecież najbardziej wspierają MS niebiescy z litości. Sami zieloni leją na swoją konsole i liczą tylko na GP i zdrapki, jak usłyszą że mogliby kupić pudełko to ich wzdryga, wszem i wobec spuszczają się że 4zł to świętość 

Xbox - dla zielonych sufit, dla niebieskich podłoga :)

Opublikowano

Taka podłoga, że każdy kto kupił to białe truchło leci po XSX, bo inaczej nici z poczucia nowej generacji :)

Opublikowano

A gdzie tam widać nową generację? W symulatorze samolotów? Jakby zieloni musieli chociaż zapłacić 50zł za tą jedną grę to nikt z was by w to nie grał. A że za 4zł to ho ho, ale mocarna gra!! :yao:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrząc na to co oferuje przez sporą część roku to raczej nie dziwię się, że ludzie nie chcą płacić pełnej ceny. Może jak się cebuli na trzy lata w przód to nie odczuwa się tego tak mocno, ale płacąc 40/55zł można poczuć się oszukanym.

Powoli kruszy się najtwardszy beton. Jak znikną zdrapki z eneby, a M$ nie wrzuci chociaż 3 biegu jeżeli chodzi o nowe gry, to ta usługa umrze śmiercią naturalną. Swoją drogą ja płacąc 6 stówek za 3 lata do przodu jestem bardzo zadowolonym klientem :)

1 godzinę temu, ASX napisał:

Wezyr jak zwykle od skrajności w skrajność.

Nie ma chyba bardziej krytykowanej oferty na forumku niż Game Pass, co jest trochę zabawne patrząc na to co oferuje

A nie sorry, Bezbek broni śmietnika do samego końca :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Szkoda, że tych Nadkonsol 5 nadal brakuje w sklepie, może i w pierwszym roku roznieśliby x-śmieciare, a tak trzeba czekać jescze rok do pełnej dominacji. 

Opublikowano

szkoda, że nadal brakuje jej u Ciebie

Opublikowano

Na łowcach cen non stop są linki do ofert Plejśmieciary5 w marketach RTV. Kto chce, kupi na luzaku. 

Gorzej jak jesteś członkiem niebieskiej sekty, ale wiesz że kupno najgorszej konsoli stacjonarnej w XXI wieku mija się z celem. Wtedy zostają fikołki :kaz:

Opublikowano

14:1 ???? Brzmi jak wynik meczu z San Marino. 

Opublikowano

Szkoda szkoda. Nie wina ludzi. Zresztą XSX też nie leży na każdej półce sklepowej.

GP nie wypali. Wielu ekspertów to przewiduje. Ale czy zniknie? W mojej opinii nie zniknie, ale po prostu nie uświadczymy tam gier 3A. Będzie tylko indyki i stare gry. Oczywiście coś tam od Microsoftu dużego będzie wpadać raz kiedyś, gdyż widzimy jak to jest przez ostatni rok - czytaj - jeszcze nic nie wpadło, ale innym producentom ta usługa nie pasuje. 

Dowodem na to jest sam Microsoft który oferował tą usługę firmie Sony i Nintendo. Nie wiem co sobie myśleli, ale takie posunięcie i to nie skuteczne pokazuje, że Microsoft znowu błądzi. I skończy się tym, że znowu będą musieli zaczynać od zera.

Normalni gracze, nie trolle tutaj co w temacie GP sami piszą ''śmieciara'', a tu na poczet wojen próbują nam coś wciskać - widzą, że jest lipa co sugeruje nam sprzedaż. Wydaje się, że 4zł, raj dla graczy, a tu sprzedaż 14/1. 

Opublikowano

Klaperskie ogłaszają upadek Godpassa po raz setny :kaz:

Po czym pokornie klękają do miecza przed panem Spencerem.

Co za zakłamane niebieskie mordy :xboss:

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Na łowcach cen non stop są linki do ofert Plejśmieciary5 w marketach RTV

ta widziałem ostatnio zestaw z gownogrami za 3999 xD 

Opublikowano

Są i zestawy za 3099 PLN. Dla takich fanatykow marki jak Yeti to powinno być jak za darmo :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Jakie bieganko po ofertach ŻEBY COŚ UDOWODNIĆ....XD

14:1 - ROZUMIECIE PAŁY?

Opublikowano

Teraz masakrujemy Yetiego, więc sie nie wpierdalaj. Buda kundlu, jak bedziesz potrzebny to zagwizdamy :shieeet:

Opublikowano

Czekam jak Wezyr kupi x-pokrake.

Poza tym, Wezyr jak się czujesz z tym, że koledzy z zielonego szamba śmieją się z ciebie. 

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

14:1 ???? Brzmi jak wynik meczu z San Marino. 

Piękne podsumowanie, dziekuje dobranoc :)

Opublikowano
21 minut temu, dee napisał:

Są i zestawy za 3099 PLN. Dla takich fanatykow marki jak Yeti to powinno być jak za darmo :reggie:

Schowek01.jpg

Jak widać w usa podobnie. 

3tys za Nadkonsole 5? W USA płacą więcej i tak jedyny next gen sprzedaje się lepiej niż rozdawany za darmo hamulec generacji. 

Opublikowano

Od premiery w jednym sklepie do którego notorycznie jeżdże na zakupy na półce w dziala tv, gry, konsole, telefony leży od premiery XSS. Pytałem czy duża dostępność, a gościu mówi, że duża bo ludzie myślę, że to głośnik XD KUHWA XD Mój Xśmieć za chwilę będzie się kurzył z miesiąc, albo i do premiery Godrizona 5. Nawet już mu czapki nie założe, bo go nie szanuje. 

Opublikowano

Nawet mi nie szkoda tego Xboxa. Kopany jest mocno na świecie. A linki tutaj udostępnione pokazują, że to nie jest nawet San Marino tylko chłopcy z podwórka kontra profesjonaliści. 

Mnie to nie dziwi, bo widać co przez rok zaoferował XSX i świat też to widzi. Gdyby konsole były dostępne byłoby 21:1 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.