Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe ile zielonych kupi FH5 najabrdziej wypasioną wersję, żeby zagrać 4 dni wcześniej. Ja tak zrobie, żeby wesprzeć te biede w zielonym obozie. Nie mogę przejść obojętnie obok żebraka koło sklepu, więc i tu nie zrobię wyjątku. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czekamy na fotkę w Zakupach Growych bo jak na razie całe twoje  pierdolenie tutaj to konfabulacje i urojenia alterkonta :shieeet:

Opublikowano

No przecież najbardziej wspierają MS niebiescy z litości. Sami zieloni leją na swoją konsole i liczą tylko na GP i zdrapki, jak usłyszą że mogliby kupić pudełko to ich wzdryga, wszem i wobec spuszczają się że 4zł to świętość 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

No przecież najbardziej wspierają MS niebiescy z litości. Sami zieloni leją na swoją konsole i liczą tylko na GP i zdrapki, jak usłyszą że mogliby kupić pudełko to ich wzdryga, wszem i wobec spuszczają się że 4zł to świętość 

Xbox - dla zielonych sufit, dla niebieskich podłoga :)

Opublikowano

Taka podłoga, że każdy kto kupił to białe truchło leci po XSX, bo inaczej nici z poczucia nowej generacji :)

Opublikowano

A gdzie tam widać nową generację? W symulatorze samolotów? Jakby zieloni musieli chociaż zapłacić 50zł za tą jedną grę to nikt z was by w to nie grał. A że za 4zł to ho ho, ale mocarna gra!! :yao:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrząc na to co oferuje przez sporą część roku to raczej nie dziwię się, że ludzie nie chcą płacić pełnej ceny. Może jak się cebuli na trzy lata w przód to nie odczuwa się tego tak mocno, ale płacąc 40/55zł można poczuć się oszukanym.

Powoli kruszy się najtwardszy beton. Jak znikną zdrapki z eneby, a M$ nie wrzuci chociaż 3 biegu jeżeli chodzi o nowe gry, to ta usługa umrze śmiercią naturalną. Swoją drogą ja płacąc 6 stówek za 3 lata do przodu jestem bardzo zadowolonym klientem :)

1 godzinę temu, ASX napisał:

Wezyr jak zwykle od skrajności w skrajność.

Nie ma chyba bardziej krytykowanej oferty na forumku niż Game Pass, co jest trochę zabawne patrząc na to co oferuje

A nie sorry, Bezbek broni śmietnika do samego końca :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Szkoda, że tych Nadkonsol 5 nadal brakuje w sklepie, może i w pierwszym roku roznieśliby x-śmieciare, a tak trzeba czekać jescze rok do pełnej dominacji. 

Opublikowano

szkoda, że nadal brakuje jej u Ciebie

Opublikowano

Na łowcach cen non stop są linki do ofert Plejśmieciary5 w marketach RTV. Kto chce, kupi na luzaku. 

Gorzej jak jesteś członkiem niebieskiej sekty, ale wiesz że kupno najgorszej konsoli stacjonarnej w XXI wieku mija się z celem. Wtedy zostają fikołki :kaz:

Opublikowano

14:1 ???? Brzmi jak wynik meczu z San Marino. 

Opublikowano

Szkoda szkoda. Nie wina ludzi. Zresztą XSX też nie leży na każdej półce sklepowej.

GP nie wypali. Wielu ekspertów to przewiduje. Ale czy zniknie? W mojej opinii nie zniknie, ale po prostu nie uświadczymy tam gier 3A. Będzie tylko indyki i stare gry. Oczywiście coś tam od Microsoftu dużego będzie wpadać raz kiedyś, gdyż widzimy jak to jest przez ostatni rok - czytaj - jeszcze nic nie wpadło, ale innym producentom ta usługa nie pasuje. 

Dowodem na to jest sam Microsoft który oferował tą usługę firmie Sony i Nintendo. Nie wiem co sobie myśleli, ale takie posunięcie i to nie skuteczne pokazuje, że Microsoft znowu błądzi. I skończy się tym, że znowu będą musieli zaczynać od zera.

Normalni gracze, nie trolle tutaj co w temacie GP sami piszą ''śmieciara'', a tu na poczet wojen próbują nam coś wciskać - widzą, że jest lipa co sugeruje nam sprzedaż. Wydaje się, że 4zł, raj dla graczy, a tu sprzedaż 14/1. 

Opublikowano

Klaperskie ogłaszają upadek Godpassa po raz setny :kaz:

Po czym pokornie klękają do miecza przed panem Spencerem.

Co za zakłamane niebieskie mordy :xboss:

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Na łowcach cen non stop są linki do ofert Plejśmieciary5 w marketach RTV

ta widziałem ostatnio zestaw z gownogrami za 3999 xD 

Opublikowano

Są i zestawy za 3099 PLN. Dla takich fanatykow marki jak Yeti to powinno być jak za darmo :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Jakie bieganko po ofertach ŻEBY COŚ UDOWODNIĆ....XD

14:1 - ROZUMIECIE PAŁY?

Opublikowano

Teraz masakrujemy Yetiego, więc sie nie wpierdalaj. Buda kundlu, jak bedziesz potrzebny to zagwizdamy :shieeet:

Opublikowano

Czekam jak Wezyr kupi x-pokrake.

Poza tym, Wezyr jak się czujesz z tym, że koledzy z zielonego szamba śmieją się z ciebie. 

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

14:1 ???? Brzmi jak wynik meczu z San Marino. 

Piękne podsumowanie, dziekuje dobranoc :)

Opublikowano
21 minut temu, dee napisał:

Są i zestawy za 3099 PLN. Dla takich fanatykow marki jak Yeti to powinno być jak za darmo :reggie:

Schowek01.jpg

Jak widać w usa podobnie. 

3tys za Nadkonsole 5? W USA płacą więcej i tak jedyny next gen sprzedaje się lepiej niż rozdawany za darmo hamulec generacji. 

Opublikowano

Od premiery w jednym sklepie do którego notorycznie jeżdże na zakupy na półce w dziala tv, gry, konsole, telefony leży od premiery XSS. Pytałem czy duża dostępność, a gościu mówi, że duża bo ludzie myślę, że to głośnik XD KUHWA XD Mój Xśmieć za chwilę będzie się kurzył z miesiąc, albo i do premiery Godrizona 5. Nawet już mu czapki nie założe, bo go nie szanuje. 

Opublikowano

Nawet mi nie szkoda tego Xboxa. Kopany jest mocno na świecie. A linki tutaj udostępnione pokazują, że to nie jest nawet San Marino tylko chłopcy z podwórka kontra profesjonaliści. 

Mnie to nie dziwi, bo widać co przez rok zaoferował XSX i świat też to widzi. Gdyby konsole były dostępne byłoby 21:1 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.