Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Ale qrwa są - więc czego niby miałoby się Isomniac uczyć, skoro ich gra nawet od startu konsoli ładuje sie szybciej niz Psychonuts 2 z niedziałającym Quick Resume...

W Szpondermonie i Raczecie Quick Resume rozumiem działa bezproblemowo?

24 minuty temu, Donatello1991 napisał:

3 sekundy.

A NIE, TO JAK TAK TO PRZEPRASZAM

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No Sony nie chwali się QR, bo go nie ma, ale i Spiderman i Ratchet od kliknięcia X w menu konsoli uruchamia się w 3 sec, wiec w sumie szybciej niz Psychonuts 2.

Opublikowano

3 sekundy na Xboxie - qurła, ale lipa

3 sekundy na PS5 - PA JAK TO ŚMIGA

Opublikowano

I na chuj to Quick Resume, jak co chwilę ktoś pisze, że nie działa? Zajebista funkcja, tylko nie graj w tę grę, nie zapisuj w tym momencie, nie wyłączaj, usiądź na butelce Vanisha, to zadziała. Ja pierdole XD

Opublikowano

fajna funkcja, lepsza niz na plejstaszyn, na której nie ma, ch.j, że ładuje tak samo jak bez funkcji gdzie w grach NIE MA LOADINGÓW.

30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Insomniac ewidentnie musi się wiele nauczyć skoro do tego samego efektu potrzebowali dedykowanego PS5 dysku SSD. Partacze. :dynia:  

:dafuq:

Opublikowano

To musi boleć, konsola której aktualnie kibicujesz (to się zmienia w zależności od fazy leków/cyklofernii), która oferuje w sumie tylko grafikę zostaje rozjebana przez jakiegoś starego dziada i jego gierkę ze zbiórki. :pawel:  

5 minut temu, Bzduras napisał:

3 sekundy na Xboxie - qurła, ale lipa

3 sekundy na PS5 - PA JAK TO ŚMIGA

Wiadomka. Świry znów się odklejają, podwójne standardy to przecież drugie imie klapa. Darmowe remastery i smart delivery śmiedzi, ale jak dostają gierkę z poprzedniej generacji z gówno DLC za 3.5 bomby to już robią salto na kutangę Rayana. XDDDD

6 minut temu, easye napisał:

:dafuq:

Ja mówię o prześciach między światami, czyli odpowiednikiem riftów których NIE DA SIĘ PRZECIEŻ NA HDD, a ty o loadingach.

Jeszcze przed lekami co izi?

Opublikowano

xD no szkoda, że drugą grę znasz standardowo z Google Grafika.

No ale do tego już przywykliśmy. :frog:

Opublikowano

Przecież już wyszło w praniu, że Insomniac kłamał i ten sam efekt można osiągnąć na innym sprzęcie, nawet z HDD.

NO ALE JAK KUPIĘ PS5 TO JESZCZE BARDZIEJ BĘDĘ WIEDZIAŁ ŻE SIĘ DA ZROBIĆ TO NA STAREJ GENERACJI:pawel: 

Opublikowano

Klapy jaki szok i przerażenie, gdy ich okręt flagowy AD 2021 Sratchet16 wędruje na dno zatopiony celnymi salwami Psychonautów dostępnych na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości za darmoszkę w ramach abonamentu Godpass :banderas:

Opublikowano

Tam było walone do lombaksicy, nawet klaperskie nie sa takimi zwyrolami by masturbować się do samca wiewiórki :notbad:

Opublikowano

Hej zielone pokraki, odpowiedzcie na pytanie, jak to jest wybrać Xboxa jako jedyna konsole i nie moc zagrać w Death Stranding DC? Pewnie czujecie się jak yebane przegrywy gamingowo-życiowe. Współczuje wam serdecznie. 

Opublikowano

Death Stranding DIRECTORS CUT? No jakoś mnie nie dziwi, że Liściu wyciągnął ten oręż, skoro teraz gra sama się przejdzie :notbad:

A 60 klatek i więcej to ja już mam na PC, także czekajcie, zapłaćcie i będziecie może bawić się tak, jak szlachcice już ponad rok się bawią.

Opublikowano
34 minuty temu, LiŚciu napisał:

Hej zielone pokraki, odpowiedzcie na pytanie, jak to jest wybrać Xboxa jako jedyna konsole i nie moc zagrać w Death Stranding DC? Pewnie czujecie się jak yebane przegrywy gamingowo-życiowe. Współczuje wam serdecznie. 

Czuje się zajebiście :czezky:. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No ten DS całkiem całkiem, ma się na PC w 60 klatkach od ponad roku - do tego ostre jak brzytwa tekstury, daleki zasięg rysowania, HDR.

Najlepsza wersja gry.

I ultrawide, który na plejśmieciu miał być, ale nie będzie, bo "konsola", czy raczej urządzenie chcące uchodzić za konsolę, nie obsługuje tego ficzera i odpowiednich rozdzielczości. To już nawet nie jest śmieszne, tylko smutne - kolejne kłamstwo wciskane niebieskim w trailerach bez pokrycia w rzeczywistości ma miejsce. #piekłoklapów

Opublikowano

Jak dla mnie zarówno MS, jak i Sony mogli sobie darować bullshit marketing 4k i iść w 1440p i 60 fps :dunno:

Opublikowano

No mogli ale fakt jest taki ze żeby pograć w DS bzduras i proszek musza grać na PC. Co prawda jesteśmy w topicu Console Wars ale oni grają na PC. XD

Opublikowano

No ja też od stycznia planuję grać na dobrym PC + monitor 3440 x 1440. Xbox prawilnie w salonie.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No mogli ale fakt jest taki ze żeby pograć w DS bzduras i proszek musza grać na PC. Co prawda jesteśmy w topicu Console Wars ale oni grają na PC. XD

To się nazywa bycie wolnym człowiekiem i dokonywanie wyboru w oparciu o swoje preferencje. Wiem, że ciężko to wytłumaczyć niewolnikowi jednej marki, ale spróbuj wysilić szare komórki, skupić się i może jakoś to się przebije do Twojej świadomości, że tak się da :)

Opublikowano

Wspaniale popatrzeć jak zieloni są zmuszeni do składania konkuterow aby pograć w dobre gry bo xszrot oferuje co najwyżej indory o chorobach psychicznych że zbiórki dla powodzian:dynia: w sumie oczywista sprawa, że mając xboxa musisz szybko znaleźć inny sprzęt do grania.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Najlepsza wersja. To mi akurat smutno, że musieliście męczyć się na konsoli. ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.