Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kupujesz konsole za 2500 mając te gry na półce. I teraz będzie trzeba ponownie zakupić te gry by grać w 60 klatach czy dobre Sony da możliwość upgrejdu za 42 zl od sztuki? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4 minuty temu, Shago napisał:

Odświeżone Uncharted 4 i Zaginione Dziedzictwo zmierzają na PS5 i PC • Eurogamer.pl

Jak to leciało z tym "własnym ja" i nie sprzedawaniem własnych marek? :)

obowiązkowy cytat:

Cytat

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

Xbox nie posiada swojej własnej tożsamości, całkowicie się jej wyzbył dzięki SPENCEROWI. Mówiłeś x360? Miałeś przed oczami Forze, Fable (2 o matko bosko co za gra), Gearsy (co-op na kanapie był 10/10), Halo, no (pipi)a mieli swoją tożsamość odróżniającą ich od innych.

Teraz słyszysz xbox myślisz "(pipi) w pozłotku udające Peceta".

Opublikowano

Klapy 2020: Xbox? Hahaha cross-geny do 2022, my wierzymy w generacje. Gry na PC? hahahah E3 same zapowiedzi bez daty premier, beka.

Klapy 2021: Dostają cross-geny do 2024, gry wychodzą na PC, konferencja to głównie CGI bez daty premiery + opłakany stan 1st party.

Karma to kurwa, pamiętajcie o tym.

Opublikowano

Klapy to takie błazny że głowa mała. Ciągłe poniżenia i oblizywanie sie ze szczochów Ryana na ich mordzie to ostatnio dla nich chleb powszedni :kaz:

I ostatni klasyk z gatunku fikołków intelektualnych - przyjaciel PC :dynia:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

KOTOR na PS5 i zieloni leżą, wystarczyła jedna gra, jak się z tym czujecie?

Opublikowano

Xszczury jak próbują kąsać XD A jedyne godne uwagi co wychodzi do końca 2022 na xśmiecia to FH5 i czasowy Stalker 2. Starfielda nie biorę pod uwagę po ostanim F76. To będzie niezły prank.

Opublikowano

Z KOTOR też niezły przekaz "czasowy exclusive w momencie premiery na PS5 i PC"

Jaki upadek Sony, kręcą i oszukują nawet przy remaku gry starszej niz przeciętny posiadacz plejśmieciary5 :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

KOTOR na PS5 i zieloni leżą, wystarczyła jedna gra, jak się z tym czujecie?

Nijak, grałem w to kilkanaście lat temu :dunno:

Opublikowano

KOTOR? Grało się 20 lat temu. Teraz klapy jaranko Alanem sprzed 11 lat. Hahahah ale RetroStation 5 jest w formie. :pawel: Chociaż przynajmniej dzięki KOTORowi jeszcze jest szansa na dobre RPG na PS5, ale wiadomo, że najlepsze to już tylko na Xboxie. :banderas:

Opublikowano

Przecież whisker sie ostatnio jarał alphą COD'a na PS5 więc ten tego... 

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Przecież whisker sie ostatnio jarał alphą COD'a na PS5 więc ten tego... 

nie alphą Coda tylko wyłącznością jak zwykle na PS5 ty nawet nie miałeś okazji testować co najwyżej tasować Freda od wczoraj

Opublikowano

RPG, shootery, racery, indyki, wszytskie te kluczowe gatunki Xbox praktycznie zmonopolizował :banderas:

Dla klaperskich zostały cinematic experience dla uposledzonych i chinskie dziewczynki dla stulejarzy-zboczków.

To przerażające. Marka Playstation w ciągu  roku zaliczyła zjazd na ryj, stając sie synonimem tandety, oszustwa i chorób psychicznych :shieeet:

Opublikowano

No własnie tą, no... wyłącznością. Taką namiastką exclusiva jaki mu został za rządów Ryana :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Przecież kolega Mendrek nie jest taki głupi, by pakować się w zakup martwego systemu.

:reggie:

Godzinę temu, dee napisał:

Kupi cichaczem XSX

Pick one :reggie:

Godzinę temu, messer88 napisał:

Widziałem tutaj kiedyś listę gierek co Mendrek ogrywa to chyba te mityczne eksy na sonki nie są jego ulubionymi tytułami. 

Ogrywam exy i multiplatformy. Musiałbym mieć Xboxa by nie ogrywać exów (z powodu ich braku).

Nie jestem fanbojem Sony. PS5 kupię gdy będę miał więcej czasu na granie i przy okazji konsola będzie tańsza i bardziej dostępna ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Nie jestem fanbojem Sony. 

Ostateczny upadek marki.

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

nie alphą Coda tylko wyłącznością jak zwykle na PS5 ty nawet nie miałeś okazji testować co najwyżej tasować Freda od wczoraj

No właśnie, my gramy w gry, a w Wy jaracie się wyłącznością która stanowi dla Was najważniejszą wartość.

Jesteś parodią gracza kreaturo.

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Nie jestem fanbojem Sony. PS5 kupię gdy będę miał więcej czasu na granie i przy okazji konsola będzie tańsza i bardziej dostępna ;)

Przecież kto FAKTYCZNIE chciał, to już dawno mógł kupić :yao:

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Nie jestem fanbojem Sony.

Wyparcie.

5 minut temu, Mendrek napisał:

PS5 kupię gdy będę miał więcej czasu na granie i przy okazji konsola będzie tańsza i bardziej dostępna

I fikołek.

Opublikowano

Usuń deathloopa i tgw z osi czasu playstation I dodaj na o xboxa:dynia: chyba ktoś nie przyjął leków w Choroszczy :dynia:

Opublikowano

Jezu jaka orka tych niebieskich karaluchów na tej stronie xDD trzeba mieć zajebiście silną psychikę żeby być z sony w tej generacji  :)

Opublikowano

No to w sumie zayebiscie, że ms wydaje gry na playstation I sra na xboxa:banderas: No o takie zwycięstwo xboxa nic nie robilem:banderas:

Opublikowano

Tak jak było w umowach. MS to ogromna korporacja, lider rynku, dotrzymuje słowa i obietnic. Sony stara szmata wam obiecała wiarę w generację, a zrobiła w chuja do 2024. :pawel:

Jak bedzie ciśnienie ogra sie na PC albo poczeka na definitive edition w GamePassie. :)

Opublikowano

Co tam crossgenowego na 2023 czy 2024 zapowiedzieli?Pytam bo po wczorajszym widać że takie Insominiac już się całkowicie przerzuciło na PS5. GoW prawdopodobnie będzie jednym z ostatnich crossgenów od first party, a czytając  projekcje niektórych botów można stwierdzić że wpierdalali muchomory z afgańskimi dzieciakami, przeżyli tyko dlatego że wychwali się w większości Podlasiu, a to zagłębie księżycowych druidów:dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.