Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, dee napisał:

Jaranko grami które wyjdą za 5 lat

elder scrolls, Indiana Jones, Fable, Everwild etc.

Jest cień szansy że któraś z tych pozycji wyjdzie w ciągu 4 lat XD

A tymczasem

next-gen-play-station.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dee zejdź na ziemię :yao:

Pokaz Sony - 40 minut, gdzie najwięksi optymiści nie liczyli na takie BOMBY. 

Kilka mocarnych nowych tytułów zapowiedzianych.

Wolverine w dwa dni prawie 3mln wyświetleń, Ragnarok 5mln, Spiderman 2 ponad 8mln, KOTOR 2,5mln, Forspoken i Project EVE po 1mln, reszta podchodzi pod milion. 

Świat tańczy i śpiewa, raduje się ze szczęścia.

Natomiast u zielonych? Wszystkie gry to nawet pod 100tyś nie podchodzą, Fable ledwo milion przez ponad rok :yao:

A co najgorsze? Xbox też już jak po tabletkach - zmienia oto barwy i próbuję być jak elita od Sony. Zieloni chcą być Niebieskimi 

163140555884798449?2996890898

Opublikowano
36 minut temu, 20inchDT napisał:

Sly > Arnie, wszystko sie zgadza

zwłaszcza że Sly zawdzięcza swój sukces poprzesz wadę wymowy i opadniętą wargę nabytą przez problemy przy porodzie - idealnie pasuje do tego xścierwa. Zawsze na zawsze autystyczni

spermcer, spermcer rzuć groszem bo japońce nas bijo

adriana.gif

spermcer jak ta cnotka niewydymka zakochana ostatnie oszczędnoości wydaje na upośledzonego żeby choć przez chwilę miał kolegów

Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał:

kosztowna jak RROD 7.5 miliarda $ żeby podpierdolić multiplatformowe marki nie kojarzone tylko z xśmieciarą

14 godzin temu, Czoperrr napisał:

Ale będzie grane w Kratosa na moim PS4 z 2015 roku :obama:

6 godzin temu, PanKamil napisał:

Aż miło popatrzec:banderas::banderas:

Morghan? Pięknie wyjaśnienie zielonych hipokrytów. I pomyśleć że insominiac kosztowało tylko ćwierć miliarada $ a nie siedem i pół XD gdzie jeszcze niektóre gry mogą się okazać multiplatformami

Ok czyli wpierdol z łamaniem na wynos raz. :lapka:

Opublikowano
9 godzin temu, dee napisał:

Typowa w niebieskim cyrku ucieczka od faktów do urojeń :shieeet:

Fakty: Sony ostatnim pokazem wysrało się klaperskim na mordy, kompromitując markę 

Co robią klapy? Jaranko grami które wyjdą za 5 lat, jaranko fakowymi screenami, fantazje o grach na Xboksa w które zapewne już grali :xboss:

Nic nowego, psychiatria zna to jako psychomanipulację w sektach. 

Panowie, to naprawdę nie działa tak, że jak natrzepiecie jeszcze milion postów ze swoimi urojeniami, to zawirowania czasoprzestrzeni sprawią, że kompromitujący pokaz Sony się nie wydarzy. I nie stanie się tak, że na plejśmieciarę5 pojawią się nagle gry. Tak, że daremny trud, ale piszcie, beka z niebieskich debili zawsze mile widziana :shotgun:

Dee w Twoim przypadku wystarczy, ze natrzepiesz jeden post żeby było wiadomo, ze coś pod kopułą jest nie tak. Wez się rozpędź, i pierdolnij głowa w ścianę to może Ci się to odkręci, póki co po czwartkowym wpierdolu, myślisz ze czerwony to zielony, a jak chcesz iść w lewo to idziesz w prawo. Podejrzewam, ze te aluzje do psychiatryka w każdym poście tez nie są przypadkowe, mam nadzieje, ze zgodzili się chociaż na ps2 w pokoju; chociaż wątpię bo pielęgniarki wiedzą do czego mozesz wykorzystać kabel po kolejnej bombie od Sony:pawel:

Edytowane przez izon

Opublikowano
11 godzin temu, PanKamil napisał:

Boże, ja wiedziałem, że przepaść miedzy nadstation a xszrotem jest gigantyczna ale to już przechodzi ludzkie pojecie:obama:

20210911_224522.jpg

18 godzin temu, LiŚciu napisał:

Zakup bety zaczyna przynosić pierwsze owoce. Możemy się spodziewać killera XDXDXDXD

Yebana śmieciara X pokazuje pazur XD Ja pierdole jak to wygląda. :sapek:

Nowa generacja w wykonaniu Xboxa. 

1080681259.jpg

2020100378.jpg

Nie wiem czy to trolling czy brak wiedzy (obstawiam raczej to drugie) ale przypominam jak na podobnym etapie produkcji wyglądał Horizon Zero Dawno20210912_090938.jpg.0700f38afc2cc29dde8a86f730e866e6.jpg

Więc nie wyciągalbym zbyt daleko idących wniosków na temat oprawy graficznej Redfalla na podstawie tych screenów z playtestow

Opublikowano

Już pisałem, że tylko seria FH i FM pokaża nesxtgenową grafikę na Xboxach. Nic więcej. 

Już we wtorek DEATHLOOP i kopiemy leżącego xśmiecia.

Opublikowano

Biedny izonek, rozbity bombami prawdy  Dzieciak cała noc nie spał, płacząc w poduszkę obmyślał jakąś miażdżącą ripostę, coś, co na chwilę chociaż zmyje z niego guvno jakim obdarzyło go Sony :reggie:

Ale co może wymyśleć upośledzony pacjent psychiatryka, z mózgiem zniszczonym ideologią plejstejszyn i odbytem zniszczonym fallusem jimbo ryana? No nic nie wymyśli, więc cieszy mnie fakt, że zgadzamy się co do meritum. Pokaz Sony bym mega kompromitacją i deszczem odchodów na mordy klapów, a plejśmieciara5 wciąż bez gier i tak do 2026 roku :xboss:

Trzymaj się izonek w tej Choroszczy, robimy zrzutkę na paczkę dla ciebie schabka i liścia :kaz:

Edytowane przez dee

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Biedny izonek, rozbity bombami prawdy  Dzieciak cała noc nie spał, płacząc w poduszkę obmyślał jakąś miażdżącą ripostę, coś, co na chwilę chociaż zmyje z niego guvno jakim obdarzyło go Sony :reggie:

Ale co może wymyśleć upośledzony pacjent psychiatryka, z mózgiem zniszczonym ideologią plejstejszyn i odbytem zniszczonym fallusem jimbo ryana? No nic nie wymyśli, więc cieszy mnie fakt, że zgadzamy się co do meritum. Pokaz Sony bym mega kompromitacją i deszczem odchodów na mordy klapów, a plejśmieciara5 wciąż bez gier i tak do 2026 roku :xboss:

Trzymaj się izonek w tej Choroszczy, robimy zrzutkę na paczkę dla ciebie schabka i liścia :kaz:

O tym właśnie pisałem: co to kurwa za psychiatryk, ze ma chłopak dostęp do komputera?

Swoja droga dee to moja ulubiona zielona pacyna: uderz w stół a idiota się odezwie :)

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Już pisałem, że tylko seria FH i FM pokaża nesxtgenową grafikę na Xboxach. Nic więcej. 

Już we wtorek DEATHLOOP i kopiemy leżącego xśmiecia.

Nie pokaże, FORZA bez Ray Tracingu i zaawansowanych technologii nie wspominając o zerowych nowościach w padzie

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jak Forza bez RT? Nie rozumiem. Ale, ale ale nowageneracjaaaaaaaaa

120klatek tez nie obsłuży ani nowych ficzerów 

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Jak Forza bez RT? Nie rozumiem. Ale, ale ale nowageneracjaaaaaaaaa

No tak jak GOW Ragnarok. Brak RT, 30fps, grafika dalej jak z PS4. A premiera chuj wie kiedy.

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

No tak jak GOW Ragnarok. Brak RT, 30fps, grafika dalej jak z PS4. A premiera chuj wie kiedy.

Taka bieda a rozpierdala każdy tytuł na XSX :rofl:

Opublikowano

ile ten dodatek do Cuszimy miał trwać?

Opublikowano
37 minut temu, izon napisał:

Taka bieda a rozpierdala każdy tytuł na XSX :rofl:

Koleny niebieski świr, który grał już w niewydaną jeszcze grę. To istna epidemia chorób psychicznych wśród niebieskich sekciarzy :notbad:

Czy rząd ogłosi stan epidemii?

Opublikowano

Klapy dalej jakie wyparcie :dynia:

Podczas gdy zielona szlachta lata w najlepszym symulatorze, zaraz bedzie grała w najlepsze wyścigi na rynku i ogrywała najlepsze multi na rynku to klapy liczą pieniądze żeby kupić kolejny raz Uncharted, co za poyeby, nawet mi ich nie żal.

Opublikowano

Bocian uruchomił specjalna ofertę pożyczkową dla klaperskich:

"Była nerka, będzie gierka"

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Podczas gdy zielona szlachta lata w najlepszym symulatorze

Takie opisy zielonego plebsu latającego najgorsza klasa tupolewa do Choroszczy bawią niezmiennie. A to wszystko za zdrapkę z eneby. W tego śmiecia bez fizyki to grają chyba już tylko największe pojeby. Fajnie było polatać 15 minut ale granie w to drewno za darmo to jakiś nihilizm. Parodia nie gracze :reggie:

Edytowane przez izon

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

Parodią to są twoje posty w tym temacie :)

Wypraszam sobie, do poziomu dee to mi jeszcze daleko :)

Opublikowano

Panowie ostatnio miała być jakaś potężna konfa Sony na której mieli pokazać mase exów only for PS5 które graficznie w końcu pokażą prawdziwy nextgen i moc magicznego dysku SSD. Ktoś coś słyszał/widział?

Bo w necie tylko jakaś beka że było jakieś pierdnięcie z multiplatformami i gierkami z grafiką rodem z PS4 :yao:

Opublikowano
23 minuty temu, izon napisał:

Wypraszam sobie, do poziomu dee to mi jeszcze daleko :)

W sumie to zwracam honor, bo ciężko wskazać co nie jest parodią w tym temacie :)

Opublikowano

Samoloty, samochody i gra mem - no to niezła ta konsola xbox. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.