Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj rano Fail Spermen ogłosił odpowiedź na wolverine :obama:

20210912_225237.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że zabiliście Outriders. No, ale niebieskie karaluchy się obraziły, że gra ląduje na premierę w GodPassie i nie kupiły gry. Macie ich krew na rękach, zakało gamingu.

No taka to wielka niebieska rodzina która nie jest przyzwyczajona do kupowania crapow. Od tej gałęzi elektronicznej rozrywki jest Xbox z GP.

Opublikowano
31 minut temu, PanKamil napisał:

Ms przelewa hajs:dynia: potem kuwa jak People can fly dostaje ten przelew to  nie ma na chleb z masłem bo frajernia z xboxa niszczy gaming. Noc cóż, klepną jakieś indora to wtedy może coś ugrają na gunwopassie za 4 zl:xboss:

...ale wiesz nieuku, że PCF miało umowę z wydawcą, czyli Square Enix i MS nie ma tu nic do rzeczy :reggie:

Opublikowano
30 minut temu, PanKamil napisał:

Ms przelewa hajs:dynia: potem kuwa jak People can fly dostaje ten przelew to  nie ma na chleb z masłem bo frajernia z xboxa niszczy gaming. Noc cóż, klepną jakieś indora to wtedy może coś ugrają na gunwopassie za 4 zl:xboss:

Ty, ale to problem MS, że wydawca którym jest Square Enix nie wysłał hajsu do twórcy?

Ciekawe, czy jakiś chińczyk w fabryce nie dostał hajsu od Huawei za wyprodukowanie monitora który kupiłem, będę temu współwinny :frog:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

No taka to wielka niebieska rodzina która nie jest przyzwyczajona do kupowania crapow. Od tej gałęzi elektronicznej rozrywki jest Xbox z GP.

Nie no, akurat propsuję. GAAS pod multiplayera poszedł do piachu, nice. Ciekawe czy Redfall też tak skończy? :) 

Opublikowano

Redfall :fsg: ale bedzie napierdalanko w 4 osoby. Wstydzioszki nie wiedzą ile duszy jest w takim graniu

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Za chwilę Mendrek wyskoczy z jakimś japońskim gównem pełnym duszy :obama:

Opublikowano

Redfail:dynia::dynia::dynia:

20210911_223923.jpg

Vs

20210911_223827.jpg

A w grudniu kolejny event gdzie xbox dostanie jeszcze jednego buta na morde:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

E-8JOttXsAAKx81?format=jpg&name=large

Dalej lepiej niż microsoft frajer simulator:banderas::banderas:

Jedyna różnica jest taka, że w gt7 nie zobaczysz tych terenów a w mfs ciagle musisz patrzeć na te rzygowiny :dynia:

Opublikowano

Paczcie jak unczartet 4 chujowo wygląda. jak oni śmią coś takiego ludziom sprzedawać

Opublikowano
14 minut temu, PanKamil napisał:

Dalej lepiej niż microsoft frajer simulator:banderas::banderas:

Gra, gdzie jeździ się w kółko po zamkniętym torze działająca na dysku twardym, który miał zapewnić autostradę doznań nie z tej planety:

17 minut temu, Shago napisał:

E-8JOttXsAAKx81?format=jpg&name=large

VS

Gra, która odzwierciedla cały świat:

01.08.2021_13-41-44-bx15ugnz.png

Edytowane przez Shago

Opublikowano
14 minut temu, Shago napisał:

Gra, gdzie jeździ się w kółko po zamkniętym torze działająca na dysku twardym, który miał zapewnić autostradę doznań nie z tej planety:

VS

Gra, która odzwierciedla cały świat:

01.08.2021_13-41-44-bx15ugnz.png

C A Ł Y  S W I A T:dynia:

image.thumb.png.e9b9dc13939c1201715a64a37f321536.png

Opublikowano

Haha patrzcie błąd w grze wideo! 

Szkoda że nie widzicie jakim błędem jest wydanie kolejnej części szrot turismo wy jebane klapy  :)

Opublikowano

Kolejna świetna gra od MS tym razem Deathloop 9.0 na meta za rok do ogrania na najpotężniejszej konsoli na świecie :fsg:

Co Arkane to Arkane  ;) 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

O kurwa widzę, ze Sony jeszcze

ma mało. Po ciężkim znokautowaniu Xboxa w grudniu chcą się znowu napierdalac? Tylko z kim tu walczyć jak zielony rekonwalescent nie dojdzie do siebie pewnie do 2026 roku. Czyżby do ringu miało wyjść potężne Nintendo? Szykuje się starcie gigantów, a zielonym proponuje zainwestować w YouTube premium bo dobre gry to będą kojarzyć z trailerów, ewentualnie jak Pioterek ze screenow jak mu Whisker coś rzuci łaskawie do miski..

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

I widzisz, taka jest właśnie różnica między graczem a Tobą - gdybym zwracał uwagę na cyferki na meta zamiast na faktyczną grę to ominąłbym Tormented Souls szerokim łukiem, bo przecież żółte i siódemka z przodu. Jako gracz jednak kupiłem ją raz, zobaczyłem, że to świetny hołd dla klasyków z ery PSX/PS2 w nowszej oprawie i kupiłem ją drugi raz, żeby wspomóc małe studio dostarczające perełkę. Oceny na meta? Not even once.

Ej. W złym kierunku celujesz. To boty i inne miernoty MI ZARZUCAJĄ, że gram w niżej ocenione gry na meta.

Celuj w @20inchDT;)

Opublikowano

Ty grasz w śmieci, a nie niżej ocenione gry. Poza tym to kiedy zaczniesz grać w te magiczne eksy?

Opublikowano

Deathloop 9/10? No nie dziwi mnie, ze nie wychodzi to na xsmiecia:yao: czekac tam na redfafaila i zbierać kolorowe szroty podbijając staty o 2% :shieeet:

Opublikowano

A wiecie że ten szrot GT7 nawet w trybie foto wymaga podłączenia do netu?:kaz:

Uuuu, biorąc pod uwagę że przeciętny klap do podłączenia plejśmieciary do netu wzywa SPECJALISTĘ, to grono potencjalnych kupców gt7 poważnie się ogranicza :shieeet:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

1. wyjdzie. 2. Dziękuj MSowi że nie musisz grać w kolejne skurwiałe gierki od tabelki, jak to u Sony.

Tylko wytba zacinanie broni powiązane ściśle z dualsense i za tok zrobią bieda porta jak już szlachta gamingu będzie to miala dawno za sobą :banderas:

Gt7 

20210913_145644.jpg

20210913_145622.jpg

20210913_145705.jpg

:fsg:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.