Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Jak ex wyjdzie to i tak trzeba cebulke zrobić :)

Screenshot_2021-09-14-12-14-21-915_com.android.chrome.jpg

No a jak, ja nie zwierze żeby dać zarobić grze z Microsoft Studios :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Sory izon ale z kim mamy dyskutować? Z gościem który spuszcza się na pada? No ja z takimi zwierzętami nie będę rozmawiać. Co tam jeszcze mamy? Pan Kamilek? xDD no i wiedeńska na torcie czyli sojusz klapów z żeromem xD kompletny upadek frakcji niebieskich  :) z tego co wiem izon to czytasz też resztę działów na forum i chyba widzisz że poza cw pisze z każdym kto udziela się w cw normalnie. Chociaż z tymi 3 małpami które wymieniłem raczej się nie da, mega przypałowe typy

Niesławny zerom to wojownik niezrzeszony:) nie trzeba specjalnych fortyfikacji skoro atakujecie takimi graczami jak np. „daj screena” Pioterek, ewentualnie chcecie uśpić przeciwnika rzucając do boju Jiglipuffa tytułowanego tez Bezbekiem Roku :)

Opublikowano

Ta podjarke Deathloopem można porównać w sumie do klapow w CW, Wszyscy krzyczą jakie PlayStation jest potężne a po wylaczeniu przeglądarki siadają do Xboxa z Game Passem opłaconym do 2024.

I tak samo jest z DeathLoopem, krzyczą jaki to ex, tylko PlayStation a prawda jest taka ze napierdalaja w grę od Microsoftu która pojawiła się tylko dzieki zapisowi w kontrakcie bo inaczej pozostał by Uncharted Remastered Remaster.

Opublikowano

Klaperskie nie wiedzą, że od każdej sprzedanej kopii nowej gry na plejśmieciare5 sony dostaje kasę?

Wiedzą, tylko ich nie stać na nowe gry na sonkę :reggie:

Tfu na tych niebieskich hipokrytów

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

OK, czyli tylko nówka funkiel w folii Cię interesuje.

edit: a czemu nie weźmiesz cyfry? Pewnie żeby odsprzedać i nie dać zarobić twórcom. Przez takich jak ty upadają studia. :( 

No dokładnie :)

Na szczęście mamy Microsoft, ktory niczym Roobin Hood zabierze bogatym i rozda za darmo zdrapkami z eneby.

3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ta podjarke Deathloopem można porównać w sumie do klapow w CW, Wszyscy krzyczą jakie PlayStation jest potężne a po wylaczeniu przeglądarki siadają do Xboxa z Game Passem opłaconym do 2024.

I tak samo jest z DeathLoopem, krzyczą jaki to ex, tylko PlayStation a prawda jest taka ze napierdalaja w grę od Microsoftu która pojawiła się tylko dzieki zapisowi w kontrakcie bo inaczej pozostał by Uncharted Remastered Remaster.

Tylko potwierdzasz jaki macie ból dupy, ze Klapy MOGĄ już w to zagrać, natomiast zieloni MUSZĄ ( bo nic innego nie ma) a nie mogą :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dobrze że istnieje microsoft bo przez takie zagrywki klapów mielibyśmy tylko do wyboru gta 5, fife i Coda  :( antyzagrajmerzy 

Opublikowano

a zapomniałem o użytkowniku nobodylikesyou, tego od grania przy roletach w The Last of Us? koleś był superklapem i zawsze pisal w CW w nocy bo chyba pracował na nocnej zmianie, i mimo że się z nim nie zgadzałem to zawsze fajnie się go czytało, brakuje takich użytkowników dzisiaj

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

a zapomniałem o użytkowniku nobodylikesyou, tego od grania przy roletach w The Last of Us? koleś był superklapem i zawsze pisal w CW w nocy bo chyba pracował na nocnej zmianie, i mimo że się z nim nie zgadzałem to zawsze fajnie się go czytało, brakuje takich użytkowników dzisiaj

W hotelu chyba pracował właśnie tylko nocki.

Dobra morda była 

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Akurat dobrze mówił - TLOU to taki quasi horror i ogrywanie go za dnia to spłycanie sobie d o ś w i a d c z e n i a. :cool:  

Ja grałem akurat jak był zachód słońca i trafił się etap miasteczka z billem KLIMACIK. Wielka szkoda że drickmen zniszczył tlou bo seria miała spory potencjał 

Opublikowano
16 minut temu, XM. napisał:

W hotelu chyba pracował właśnie tylko nocki.

Dobra morda była 

Zdecydowanie. Chociaż byliśmy po przeciwnych stronach barykady pamiętam nocne rozkminki nad grami Konami (głównie MGSem i SH) którego niktcięnielubi był fanem. Bardzo, ale to bardzo fajny dość.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Ja grałem akurat jak był zachód słońca i trafił się etap miasteczka z billem KLIMACIK. Wielka szkoda że drickmen zniszczył tlou bo seria miała spory potencjał 

TLoU 1 to arcydzieło, gra, która najbliżej przywoływała wspomnienia chociażby takiego Half Life. Klimat szkoły to coś niepowtarzalnego. Online robi robotę do dzisiaj. Dwójka jest przykładem jak można zniszczyć wspaniała serie i chyba nawet Raiden z MGS2 nie wywołał swego czasu takich kontrowersji jak główny bohater i w ogóle cała fabuła PO STOKROĆ ZJEBANEGO TLoU 2. Zawód życia..

Opublikowano

Każdy się zgodzi, że TLoU 1 to arcydzieło, mam po dziś dzień, czasami korci zagrać ponownie.

20210914_132355.jpg

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Co Sony to Sony, co generacje dostarcza kolejne, niezapomniane PRZEŻYCIA, koło których nie może przejść obojętnie nawet najtwardszy zielony beton :)

Opublikowano

Tymczasem na X-śmieciu:

IMG_20210914_140738.jpg

Opublikowano

no i co w tym dziwnego? Wciąż zbyt mało osób zagrało w takie gry jak Prey więc każda okazja by namówić więcej graczy do sprawdzenia tego sztosa jest dobra, no i na pewno ogranie gier Arkane w Game Passie jest lepsze dla twórców, niż kupienie używki ich nowej gry.

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Dobrze, że Deathloop to ostatnia gra od Arcane i betkuhwy na PS5. Pewnie MS sypnął pod stołem, żeby gra miała problemy i nie dała się uruchomić na PS5. Katastrofa

Tak to jest jak sie kupuje playśmiecia 4,5 z gównianych chińskich części. Weź może jak coś to popytaj izonka, liścia, whiskera czy na swojej wersji nie mają problemów. A nie, nie mają... Przecież te bezbeki nawet nie kupiły gry :pawel:

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

no i co w tym dziwnego? Wciąż zbyt mało osób zagrało w takie gry jak Prey więc każda okazja by namówić więcej graczy do sprawdzenia tego sztosa jest dobra, no i na pewno ogranie gier Arkane w Game Passie jest lepsze dla twórców, niż kupienie używki ich nowej gry.

Trochę mnie dziwi to pęknięcie dupy bociarskich o handlowanie używkami jak chociażby Ty masz tematy w pchlim :) u zielonych jak zwykle podwójne standardy :)

Opublikowano

Jak ktoś pisze bzdury, że "wspiera devów", a potem okazuje się, że uprawia handelek płytkami to jest to tylko wytknięcie hipokryzji. Dokładnie to samo z waszym bajdurzeniem o graniu, a profile wszystko weryfikują.

Opublikowano

Po prostu klapy moralizują korzystających z GamePassa, a sami na bezczela w dniu premiery zakładają temat: Kupię używkę Deathloop. Hipokryzja poziom hard :)

Opublikowano
30 minut temu, Rozi napisał:

Tymczasem na X-śmieciu:

IMG_20210914_140738.jpg

Prośba do Pawła o granie XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.