Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pioter nie gra tylko o screeny prosi, więc rozmowy to by tam nie było tylko zdania wkółko te same - ''daj screena'' :Coolface:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Jordanensis napisał:

Teraz Deathloop w najlepszej krasie - 90 na meta. Za rok na XSX ocenki będą ciut niższe, bo odejdzie parę ficzerów które są niemożliwe do zrealizowania na Xboxie poprzez pada jak z poprzednich generacji itd

Będą wyższe, bo w końcu będzie sprzęt który pokaże ten tytuł w pełnej krasie + DLC i skończone betatesty z PS5.

a ten śmieszny padzik z zacinającymi się triggerami? XDDD coś czuję, że wersja na XSX to będzie GOTY 2022, bo jak widać na razie gra jest jeszcze w becie ;/

Opublikowano

2 minuty temu, Jordanensis napisał:

Pioter nie gra tylko o screeny prosi, więc rozmowy to by tam nie było tylko zdania wkółko te same - ''daj screena'' :Coolface:

No co ja poradze że niebieskie klapy przechwalające sie gierkami na PS5 tak łatwo zaorać prośbą o screena. Od razu spierdalają wtedy ze strachu do szafy, bo wtedy wychodzi że grają jedynie na YT  :yao:

Opublikowano

Fight!:shotgun:

koniecznie z tym podkładem:

14A6E81B-4C52-49C2-A331-10FA80DC25D1.jpeg

Edytowane przez izon

Opublikowano

Izonik wracaj do szafy bo granie w te mityczne exy na PS5 coś ci nie wychodzi. Kupiłeś już uzywke deathloopa i stoper? :kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Można by mówić o beta testach gdyby to była gra z bugami jak Fallout76 itd. Tutaj mamy kompletny produkt oceniany jak HIT. Nic tutaj do poprawy niema. 

Doznań takich jak na PS5 dzieki DS nie będzie na XSX, więc poziom zajebistości poszybuje troszeczkę w dół. 

Opublikowano

Piotruś, pozostałe plemniki, z którymi walczyłeś o pojawienie się na tym świecie musiały być strasznie słabe, skoro to jednak tobie się udało :)

Opublikowano

Co tym razem wygrzebiecie ze śmieciary?:yao: z miesiąca na miesiąc smrod z tego śmietnika jest coraz wiekszy:yao:

20210914_161707.jpg

Opublikowano

No zestaw jak z koszyka z biedronki :yao: 

My tu gramy w Deathloop, a Spencer bez wstydu wysypuje dalej śmieci :obama:

Opublikowano
20 minut temu, PanKamil napisał:

Co tym razem wygrzebiecie ze śmieciary?:yao: z miesiąca na miesiąc smrod z tego śmietnika jest coraz wiekszy:yao:

20210914_161707.jpg

Xbot w "Zielonym Królestwie":

giphy.webp?cid=6c09b952eee65a2f09f41181b

Opublikowano

Aha czyli my w 9:10 Deathloop z przebiciem 14:1 a oni taki śmietnik? Nawet tego nie pobiorę szkoda mojego czasu

Opublikowano

Wy to macie niedorobioną betatestową wersje Deathloop która w trybie performance ma jakieś 1200p (i niżej) i dropy do 22fps :pawel: 

Ale kurwa beka z niebieskich frajerów :kaz:

WS41Xp0.jpg

Opublikowano

Piękny sabotaż ze strony spencera :pawel:

Opublikowano

Klapy dostały wersje alpha do testów po pełnej cenie, a wersja Le Grande Finale w gamepassie jest już dopieszczana na XSX.

Opublikowano

:pechowiec: mam nadzieję że wersja za 4zl będzie pozbawiona takich kwiatków

Opublikowano

Proponowałbym obejrzeć jak śmiga, a nie oceniać po jednym zdjęciu. Bo znowu wasza kompromitacja. Liczy się ogólna ocena, a w niej spadki do 50 się zdarzają czasami, a to wklejone zdjęcie to był jeden wyjątek. 

Widzieliśmy i dawaliśmy porównania klatek na nowych konsolach i już taka Formula 1 czy nowy Tomb Raider pokazał, że Xbox się bardziej dławi. 

No, ale wy nie płacicie za gry. Czekacie tylko modląc się o jakieś znośne indyki wyrzucone ze śmieciarki, także czekajcie sobie ten rok. My już teraz ogrywamy HIT

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

A co powiesz o reszcie zjebanych trybów jak Visual Quality który działa najczesciej w przedziale 46-50fps. A że PS5 nie ma VRR to taka gra w skikające obrazy to chujnia po całości? 

Albo tryb RT w 30fps z takim framepacingiem że gra wygląda jakby ciągle miała dropy? A na PC nawet cap na 30fps działa cacy. No kurwa żenada. Beka z was przez następny rok będzie :pawel:

Opublikowano

Boty odetchnęły z ulgą, że Deathloop jest tylko na PC i PS5, bo by musieli mierzyć się z kompromitacją i bublem otymalizacyjnym na xboxie.

Opublikowano

Na XSX będzie git. Tylko was znowu osrali i nawet Spencer puścił wam bukkake'a na twarz :dynia:

Opublikowano

Powiem, że nie idzie tego odczuć. Ja gram i chcę się dobrze bawić, a nie liczyć klatki. Gra jest piękna i zajebista i tak też została oceniona. Spadło raz czy dwa? Normalka, na każdej konsoli spada, ale nie będę z tego powodu płakał, bo mi to nie przeszkadza. 

Opublikowano

Wyparcie i fikołek:pawel: Typowy klap. On nagle przestał liczyć klatki. On chce sie dobrze bawić. :wallbash:

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Boty odetchnęły z ulgą, że Deathloop jest tylko na PC i PS5, bo by musieli mierzyć się z kompromitacją i bublem otymalizacyjnym na xboxie.

odpaliłeś tego Deathloopa w końcu czy nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.