Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Czytaj uważnie i nie wyciągaj z kontekstu pro-ruski arbuzie.

Z XGP jadą na kredyt, a nie że ogółem. W zasadzie tylko dlatego, że są obrzydliwie bogaci, mogą sobie pozwolić na snobizm i fanaberię w stylu trial passa.

Oczywiście do czasu ;)

Opublikowano

To uczucie gdy płacisz 3 bomby za gre w cyfrze, a ta nie chce sie uruchomić nawet w 1200p i 22 fpsach. Takie cyrki tylko na PS5 :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

pro-ruski arbuzie.

Rozwiniesz? Pijesz do wieści gminnych, gdzie zostałeś wyjaśniony jak tutaj?

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Microsoft jako firma zarabia olbrzymie kokosy, dział Xboxa też z tego co wiadomo jest rentowny, ale Mendrek ma najprawdopodobniej (bo oficjalnych danych nie ma) rację w tym że Microsoft dokłada do funkcjonowania Game Passa, co jest absolutnie normalne, właśnie teraz rozgrywa się walka o portfele graczy, która ustawi cały gaming wiele lat, więc nic dziwnego że Spencer i spółka inwestują potężne środki (większe niż zarabiają na abonamencie) w studia, gierki do game passa, infrastrukturę sieciową i sklep na PC

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

To uczucie gdy płacisz 3 bomby za gre w cyfrze, a ta nie chce sie uruchomić nawet w 1200p i 22 fpsach. Takie cyrki tylko na PS5 :kaz:

Trzeba poczekać na koniec bety i definitive na XSX, gdzie bez problemu będzie 4K/60. Na rynku jest tylko jeden next-gen.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Microsoft jako firma zarabia olbrzymie kokosy, dział Xboxa też z tego co wiadomo jest rentowny, ale Mendrek ma najprawdopodobniej (bo oficjalnych danych nie ma) rację w tym że Microsoft dokłada do funkcjonowania Game Passa, co jest absolutnie normalne, właśnie teraz rozgrywa się walka o portfele graczy, która ustawi cały gaming wiele lat, więc nic dziwnego że Spencer i spółka inwestują potężne środki (większe niż zarabiają na abonamencie) w studia, gry na wyłączność i gierki do game passa, infrastrukture sieciową i sklep na PC

No zarzucanie firmie obrzydliwie bogatej i w kwartał zarabiającej gigantyczne pieniądze, że inwestując dokłada do biznesu relatywnie małe pieniądze w porównaniu do zarobków to jedno wielkie :reggie:. To wina MS, że Sony nie stać na taki ruch?

Opublikowano
7 minut temu, Shago napisał:

Sony nie stać na taki ruch?

Sony bez dywizji plejstejszyn jest trupem. Z drugiej strony ja tam Sony szanuję za bezkompromisowość i nawet pewną zuchwałośc w goleniu do skóry licznej rzeszy baranów :reggie:

Opublikowano
23 minuty temu, Shago napisał:

Rozwiniesz? Pijesz do wieści gminnych, gdzie zostałeś wyjaśniony jak tutaj?

Nie jesteś wart mojego czy czyjegokolwiek zachodu. Wspinam się na wyżyny łaski, że Ci w ogóle odpisuję. Nie słodź już tak sobie ;)

Opublikowano

Na chuj ta cała dyskusja o bateriach, padach, teraflopach, zyskach firm itd. skoro wszystko sprowadza się do tego, ze PS5 w swoim pierwszym roku na rynku dostaje od chooja potężnych exclusivow natomiast boty za 4 zeta na koniec roku będą grać w…

F1F851A8-BE92-48D9-B399-64D204824CFF.jpeg

14:1?? To dopiero drobna zaliczka po pierwszej kwarcie spotkania, dominacja będzie się tylko powiększać..

Edytowane przez izon

Opublikowano

2 minuty temu, Mendrek napisał:

Nie jesteś wart mojego czy czyjegokolwiek zachodu. Wspinam się na wyżyny łaski, że Ci w ogóle odpisuję. Nie słodź już tak sobie ;)

Typie, ale ja mam głęboko w poważaniu twoją rzekomą łaskę. Jesteś jednym z tych userów, co wypisuje dziesiątku postów, które rzadko mają cokolwiek wspólnego z rzeczywistością. A jak ktoś cię wyjaśni, to podwijasz ogonek robiąc fikołek, albo nie odpisujesz. Proszę o więcej gówno postów, które z łatwością się obali :)

Opublikowano

No ale żadnego jeszcze nie obaliłeś @Shago

@Paolo de Vesir

Wiesz, po ponad 20 latach na forum jestem już za stary na takie marne trollingi z przedszkola, które uprawia ten typ.

Szkoda, że niektóre na serio :/

Ale do emerytury mi tu daleko ;)

Opublikowano

Oraz 14:1 w Hiszpanii. W kraju w którym 350 pln za grę to również bardzo dużo. Ale klasę trzeba mieć. 

Opublikowano

Nie wiem czy to dobrze, że Director's Cut tak się sprzedaje. Kolejne leniwe reedycje w drodze. :nosacz2:

I tak Sony się skurwiło usuwając poprzednią wersję gry ze sklepu, zmuszając do kupna nowej za 3 i pół bomby.

Opublikowano

Klapy walą konika do cyferek, zieloni koryfeusze gamingu ogrywają kolejne doskonałe gry.

Wybierz swój los, graczu :reggie:

Opublikowano

Jak już DLC do gry sprzed 2 lat robi więcej niż cała dywizja growa Xboxa to źle z ta konsola.

Opublikowano

Zdjęcie

Januszerka gamingu nie poznała się na geniuszu psychonauts:pechowiec:

Spokojnie, dla januszy gamingu już pichcą gaas lootshotera redfail aby zbierać pomarańczowe gówienka :banderas:

Xbox rak branży gier.

Opublikowano

Chciałbym poznać % dla Returnala/DS. Też powiesz, że Januszerka się nie poznała? PS rakiem branży.

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Chciałbym poznać % dla Returnala/DS. Też powiesz, że Januszerka się nie poznała? PS rakiem branży.

To lepiej nie sprawdzaj bo łeb Ci wybuchnie od prawdy:banderas:

https://psnprofiles.com/trophy/13764-psychonauts-2/20-finish-what-was-started

Boże, niebo a ziemia:obama: Ja się nie dziwię, że tej januszerce pakują coop gaas loot bo inaczej się nie da obchodzić z tymi zielonymi januszami gierkowania:yao:

Opublikowano

Tyle było darcia ryja przez zielonych a wyszło ze to prawdziwi jANUSze gamingu? Nie żebym był zaskoczony. 

Podsumujmy: 

- czołowy bot nie gra w gry, core gamer od siedmiu bolesci

- jedna z kilku gier na zielono na meta, za 4 pln w gp a i tak nie ograna 

xd

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.