Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Czytaj uważnie i nie wyciągaj z kontekstu pro-ruski arbuzie.

Z XGP jadą na kredyt, a nie że ogółem. W zasadzie tylko dlatego, że są obrzydliwie bogaci, mogą sobie pozwolić na snobizm i fanaberię w stylu trial passa.

Oczywiście do czasu ;)

Opublikowano

To uczucie gdy płacisz 3 bomby za gre w cyfrze, a ta nie chce sie uruchomić nawet w 1200p i 22 fpsach. Takie cyrki tylko na PS5 :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

pro-ruski arbuzie.

Rozwiniesz? Pijesz do wieści gminnych, gdzie zostałeś wyjaśniony jak tutaj?

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Microsoft jako firma zarabia olbrzymie kokosy, dział Xboxa też z tego co wiadomo jest rentowny, ale Mendrek ma najprawdopodobniej (bo oficjalnych danych nie ma) rację w tym że Microsoft dokłada do funkcjonowania Game Passa, co jest absolutnie normalne, właśnie teraz rozgrywa się walka o portfele graczy, która ustawi cały gaming wiele lat, więc nic dziwnego że Spencer i spółka inwestują potężne środki (większe niż zarabiają na abonamencie) w studia, gierki do game passa, infrastrukturę sieciową i sklep na PC

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

To uczucie gdy płacisz 3 bomby za gre w cyfrze, a ta nie chce sie uruchomić nawet w 1200p i 22 fpsach. Takie cyrki tylko na PS5 :kaz:

Trzeba poczekać na koniec bety i definitive na XSX, gdzie bez problemu będzie 4K/60. Na rynku jest tylko jeden next-gen.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Microsoft jako firma zarabia olbrzymie kokosy, dział Xboxa też z tego co wiadomo jest rentowny, ale Mendrek ma najprawdopodobniej (bo oficjalnych danych nie ma) rację w tym że Microsoft dokłada do funkcjonowania Game Passa, co jest absolutnie normalne, właśnie teraz rozgrywa się walka o portfele graczy, która ustawi cały gaming wiele lat, więc nic dziwnego że Spencer i spółka inwestują potężne środki (większe niż zarabiają na abonamencie) w studia, gry na wyłączność i gierki do game passa, infrastrukture sieciową i sklep na PC

No zarzucanie firmie obrzydliwie bogatej i w kwartał zarabiającej gigantyczne pieniądze, że inwestując dokłada do biznesu relatywnie małe pieniądze w porównaniu do zarobków to jedno wielkie :reggie:. To wina MS, że Sony nie stać na taki ruch?

Opublikowano
7 minut temu, Shago napisał:

Sony nie stać na taki ruch?

Sony bez dywizji plejstejszyn jest trupem. Z drugiej strony ja tam Sony szanuję za bezkompromisowość i nawet pewną zuchwałośc w goleniu do skóry licznej rzeszy baranów :reggie:

Opublikowano
23 minuty temu, Shago napisał:

Rozwiniesz? Pijesz do wieści gminnych, gdzie zostałeś wyjaśniony jak tutaj?

Nie jesteś wart mojego czy czyjegokolwiek zachodu. Wspinam się na wyżyny łaski, że Ci w ogóle odpisuję. Nie słodź już tak sobie ;)

Opublikowano

Na chuj ta cała dyskusja o bateriach, padach, teraflopach, zyskach firm itd. skoro wszystko sprowadza się do tego, ze PS5 w swoim pierwszym roku na rynku dostaje od chooja potężnych exclusivow natomiast boty za 4 zeta na koniec roku będą grać w…

F1F851A8-BE92-48D9-B399-64D204824CFF.jpeg

14:1?? To dopiero drobna zaliczka po pierwszej kwarcie spotkania, dominacja będzie się tylko powiększać..

Edytowane przez izon

Opublikowano

2 minuty temu, Mendrek napisał:

Nie jesteś wart mojego czy czyjegokolwiek zachodu. Wspinam się na wyżyny łaski, że Ci w ogóle odpisuję. Nie słodź już tak sobie ;)

Typie, ale ja mam głęboko w poważaniu twoją rzekomą łaskę. Jesteś jednym z tych userów, co wypisuje dziesiątku postów, które rzadko mają cokolwiek wspólnego z rzeczywistością. A jak ktoś cię wyjaśni, to podwijasz ogonek robiąc fikołek, albo nie odpisujesz. Proszę o więcej gówno postów, które z łatwością się obali :)

Opublikowano

No ale żadnego jeszcze nie obaliłeś @Shago

@Paolo de Vesir

Wiesz, po ponad 20 latach na forum jestem już za stary na takie marne trollingi z przedszkola, które uprawia ten typ.

Szkoda, że niektóre na serio :/

Ale do emerytury mi tu daleko ;)

Opublikowano

Oraz 14:1 w Hiszpanii. W kraju w którym 350 pln za grę to również bardzo dużo. Ale klasę trzeba mieć. 

Opublikowano

Nie wiem czy to dobrze, że Director's Cut tak się sprzedaje. Kolejne leniwe reedycje w drodze. :nosacz2:

I tak Sony się skurwiło usuwając poprzednią wersję gry ze sklepu, zmuszając do kupna nowej za 3 i pół bomby.

Opublikowano

Klapy walą konika do cyferek, zieloni koryfeusze gamingu ogrywają kolejne doskonałe gry.

Wybierz swój los, graczu :reggie:

Opublikowano

Jak już DLC do gry sprzed 2 lat robi więcej niż cała dywizja growa Xboxa to źle z ta konsola.

Opublikowano

Zdjęcie

Januszerka gamingu nie poznała się na geniuszu psychonauts:pechowiec:

Spokojnie, dla januszy gamingu już pichcą gaas lootshotera redfail aby zbierać pomarańczowe gówienka :banderas:

Xbox rak branży gier.

Opublikowano

Chciałbym poznać % dla Returnala/DS. Też powiesz, że Januszerka się nie poznała? PS rakiem branży.

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Chciałbym poznać % dla Returnala/DS. Też powiesz, że Januszerka się nie poznała? PS rakiem branży.

To lepiej nie sprawdzaj bo łeb Ci wybuchnie od prawdy:banderas:

https://psnprofiles.com/trophy/13764-psychonauts-2/20-finish-what-was-started

Boże, niebo a ziemia:obama: Ja się nie dziwię, że tej januszerce pakują coop gaas loot bo inaczej się nie da obchodzić z tymi zielonymi januszami gierkowania:yao:

Opublikowano

Tyle było darcia ryja przez zielonych a wyszło ze to prawdziwi jANUSze gamingu? Nie żebym był zaskoczony. 

Podsumujmy: 

- czołowy bot nie gra w gry, core gamer od siedmiu bolesci

- jedna z kilku gier na zielono na meta, za 4 pln w gp a i tak nie ograna 

xd

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.