Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, Bigby napisał:

Spencer chociaż jest graczem. Jimbo pewnie nawet pada nie trzymał w łapie. :ragus:

No nie gra. W jednym z wywiadów na pytanie o hobby cos tam pierdział o książkach.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Janusz gamingu pokroju izonka używający w dyspucie słowa GRACZ to już wyższy poziom absurdu, nawet jak na niskie standardy tego tematu :xboss:

Opublikowano

Więcej osiągnięć ode mnie. :gayos:

Opublikowano

Pan spencer najpierw dba o dobro zagrajmerów i chłopakowi już nie starcza czasu na granie  :( wielki człowiek 

Opublikowano

pupcio jak w dupę włazi zielonym bo jak się nie wkupi to nikt z nim grać nie będzie chciał

Opublikowano

spokojnie, Pupcio to nie izi że nikt nie będzie chciał z nim grać :)

Opublikowano

+ Nie gram praktycznie w Multi więc mam wyebane :kaz: chociaż i tak wiem że moi zieloni bracia przyjmą mnie z otwartymi ramionami w świat jedynej prawdziwej nextgenowej konsoli  :)

Opublikowano

No to niezła odklejka zielonych przegrywów. Psychonaut nie ograny bo zielono na meta. Jedyne co jANUSze gamingu robia to włączają autopilota w MFS i idą walczyć za beka boxa w CW. A na końcu dostają poklask od pupcia młodego który już zapomniał skąd się wział. Pamiętacie jeszcze kogoś takiego jak pawcioKRATOS?

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

A na końcu dostają poklask od pupcia młodego który już zapomniał skąd się wział. Pamiętacie jeszcze kogoś takiego jak pawcioKRATOS?

No jak skąd? Przecież pisze jak byk, że z Brazzers. :lapka:

Opublikowano

Żeby być przyjętym w elitarne grono zielonych koryfeuszy gamingu wystarczy grać w gry. Niestety, dla wielu to bariera nie do przeskoczenia :kaz:

Opublikowano

@Pupcioczemu jeszcze nie kupiłeś SeXa żeby ograć GO7G w 4k? 

Ciekawe co poszło nie tak w Sony skoro najlepsze gry na małża to gry XGS. Kiedyś ta firma coś znaczyła. W sumie nie szkoda mi tych fanatyków którzy nie widzą ze to było minęło. Dobrze że człowiek w porę się ogarnął i przejrzał na oczy :asax:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Musiałem to wkleić :D

E_Vdu--XEAMEy88?format=jpg&name=medium

Opublikowano

Zabetonować razem z niektórymi botami i znowu świat będzie lepszy.

Opublikowano
3 godziny temu, Bigby napisał:

Musiałem to wkleić :D

E_Vdu--XEAMEy88?format=jpg&name=medium

Dobry mem, nie powiem :notbad:

Opublikowano

Chłocy nie chce was martwić, ale pitcerka moze zrobic transfer do nas, bo mamy lepsiejszy sprzet :nosacz2:

Opublikowano

Nie no, donatello to nie pupcio, nie skoczy tak łatwo. 

Opublikowano

- druga konsola do kosza

- podziałaj coś, prostu miałeś pecha

:dynia: iksde nie da sie ukryć. Po chuj kupowac smiecia na premiere? Trzeba sie na wlasnej skorze przekonac, ze sprzet sony to odpad robiony z plastiku po bakusiach waniliowych.

Opublikowano

Co tu się zastanawiać? Ps5 to techniczny bubel :dunno:

Opublikowano

Wyobrażasz siebie na czekanie na śmieciarkę? Gdyby jeszcze to był Xbox jak za czasów pierwszego Xboxa i do tego 2010 to ok, ale teraz przeskoczyć do tego gówna? :yao:

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wkurw nieziemski. Jedyny plus, że digital za cenę premierową XD Muszę się zastanowić co dalej z moimi przekonaniami....;/

A co ci sie stało z pierwszą PS5 że ci wymieniali na nową?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.