Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

tak, ta zielona dusza za 4zł

heh_robin_hood_men_in_tights.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Figuś jak Ci tak śmiedzi ten Xbox to wyślę Ci adres na PM, zaopiekuję się twoim XSX. :)

Po co ci jak i tak dalej będziesz grał w wowa i walczył w cw 24/7, ja przynajmniej ogram te parę exów za paczkę fajek. A jak już będą robić same GaaSy to wyrzucę na śmietnik :dunno:

Opublikowano

Tymczasem kolejna perełka omija tego xszrota:obama:Xbox czyli hańba która nie ma końca:banderas:

image.png.084ba98923e701d201a2824866cac3a0.png

Opublikowano

Nikt z was tego i tak nie kupi, bo cyfry nie da sie sprzedac :pawel:

Opublikowano

Jak tam żebraki? YouTube odpalony?

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Nikt z was tego i tak nie kupi, bo cyfry nie da sie sprzedac

Dlatego założe sie że większość klapów odpali wersje CODEX na PC, która już jest dostępna i będą poźniej udawać jak to ogrywają na PS5. 

Przecież te niebeiskie przegrywy życiowe nie kupują gier. Tak samo było z Deathloop. Dwóch kupiło  z czego jeden i tak nie pogra bo konsola mu sie zesrała i poszła na serwis :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Niech już wyjdą te resoraki kopiuj wklej to samo bo aż żal patrzeć jak zazdrość pożera (nie)posiadaczy xszrota dla januszy:obama:

Opublikowano
27 minut temu, PanKamil napisał:

Tymczasem kolejna perełka omija tego xszrota:obama:Xbox czyli hańba która nie ma końca:banderas:

image.png.084ba98923e701d201a2824866cac3a0.png

OK, czyli pomijając inflację związaną z wpływem Sony na branżę mamy mocne 3+ w skali szkolnej. Sprawdzi się kiedyś.

Opublikowano
9 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Przecież te niebeiskie przegrywy życiowe nie kupują gier. Tak samo było z Deathloop. Dwóch kupiło  z czego jeden i tak nie pogra bo konsola mu sie zesrała i poszła na serwis :yao:

Dalej czekam aż ktoś zacznie pisać w temacie o Deathloopie, bo na razie tylko ja jestem aktywny. :kaz:

Opublikowano

Klapy nawet exów nie kupują na premiere.

Opublikowano

Ktoś tu jeszcze wierzy, że klaperskie grają w gry? :notbad:

No nie, jedyny kontakt z grami te niebieskie gamonie mają w CW 

Opublikowano

Tak to jest jak sie kupuje playszmate 4,5 , pierdoli coś o niebieskich pastwiskach, a finalnie okazuje sie że niebieskiego przegrywa życiowego nie stać na gry na jego ukochanej konsoli.

Opublikowano
43 minuty temu, Bigby napisał:

Dalej czekam aż ktoś zacznie pisać w temacie o Deathloopie, bo na razie tylko ja jestem aktywny. :kaz:

A co tam więcej kurwa pisać. Taki sztos ze  wszyscy oniemieli. Miałeś wątpliwości? 

Opublikowano
5 hours ago, Pupcio said:

Myślałem że izon chociaż trochę się zna na grach bo w końcu gra w japońskie rzeczy i ma jakiegoś anime chłopca w avatarze no ale wychodzi na to że to zwykły klap walący byka do mięciutkiego futerka jurnej lombaksicy  :)

Lepsze futerko niż placek :)

image.png

Opublikowano

Kena wygrywa wszystko, magia konsolowa aż wylewa się z ekranu, czemu takich tytulow nie ma na Xa? Czemu trzeba czekać?

Opublikowano

Bo Microsoft niema magii growej we krwi. Nie wiedzą w jaką stronę iść. Teraz stawiają na gierki bez duszy - gaasy, indory, starocie doprawione boostem które nikogo. Paru na swoją stronę przyciągnęli, bo 4zł, ale i tacy gracze zaliczą odwrót, bo zrozumieją gdzie wychodzi najwięcej sztosów, a to dopiero początek :obama:

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Kena wygrywa wszystko, magia konsolowa aż wylewa się z ekranu

I to w najlepszej możliwej graficznej jakości na PC. A na konsoli Sony jak zwykle pewnie ojebane z detali i innych efektów do gołej dupy :kaz:

Opublikowano

Fajna ta magia konsolowa, dobrze smakuje na PC.

Opublikowano

Dają w zestawie z PC korektor postawy?

Opublikowano

Ja gram na konsoli a że do wyboru mam PS5 i XSX gram na PS5 ;) na XSX chyba jeszcze nie ma

Opublikowano

jeden bot niezły wylew w temacie Kena bridge of spirits, myslalem, ze to tylko taka poza w cw, ale on faktycznie taki jest :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.