Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

tak, ta zielona dusza za 4zł

heh_robin_hood_men_in_tights.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Figuś jak Ci tak śmiedzi ten Xbox to wyślę Ci adres na PM, zaopiekuję się twoim XSX. :)

Po co ci jak i tak dalej będziesz grał w wowa i walczył w cw 24/7, ja przynajmniej ogram te parę exów za paczkę fajek. A jak już będą robić same GaaSy to wyrzucę na śmietnik :dunno:

Opublikowano

Tymczasem kolejna perełka omija tego xszrota:obama:Xbox czyli hańba która nie ma końca:banderas:

image.png.084ba98923e701d201a2824866cac3a0.png

Opublikowano

Nikt z was tego i tak nie kupi, bo cyfry nie da sie sprzedac :pawel:

Opublikowano

Jak tam żebraki? YouTube odpalony?

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Nikt z was tego i tak nie kupi, bo cyfry nie da sie sprzedac

Dlatego założe sie że większość klapów odpali wersje CODEX na PC, która już jest dostępna i będą poźniej udawać jak to ogrywają na PS5. 

Przecież te niebeiskie przegrywy życiowe nie kupują gier. Tak samo było z Deathloop. Dwóch kupiło  z czego jeden i tak nie pogra bo konsola mu sie zesrała i poszła na serwis :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Niech już wyjdą te resoraki kopiuj wklej to samo bo aż żal patrzeć jak zazdrość pożera (nie)posiadaczy xszrota dla januszy:obama:

Opublikowano
27 minut temu, PanKamil napisał:

Tymczasem kolejna perełka omija tego xszrota:obama:Xbox czyli hańba która nie ma końca:banderas:

image.png.084ba98923e701d201a2824866cac3a0.png

OK, czyli pomijając inflację związaną z wpływem Sony na branżę mamy mocne 3+ w skali szkolnej. Sprawdzi się kiedyś.

Opublikowano
9 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Przecież te niebeiskie przegrywy życiowe nie kupują gier. Tak samo było z Deathloop. Dwóch kupiło  z czego jeden i tak nie pogra bo konsola mu sie zesrała i poszła na serwis :yao:

Dalej czekam aż ktoś zacznie pisać w temacie o Deathloopie, bo na razie tylko ja jestem aktywny. :kaz:

Opublikowano

Klapy nawet exów nie kupują na premiere.

Opublikowano

Ktoś tu jeszcze wierzy, że klaperskie grają w gry? :notbad:

No nie, jedyny kontakt z grami te niebieskie gamonie mają w CW 

Opublikowano

Tak to jest jak sie kupuje playszmate 4,5 , pierdoli coś o niebieskich pastwiskach, a finalnie okazuje sie że niebieskiego przegrywa życiowego nie stać na gry na jego ukochanej konsoli.

Opublikowano
43 minuty temu, Bigby napisał:

Dalej czekam aż ktoś zacznie pisać w temacie o Deathloopie, bo na razie tylko ja jestem aktywny. :kaz:

A co tam więcej kurwa pisać. Taki sztos ze  wszyscy oniemieli. Miałeś wątpliwości? 

Opublikowano
5 hours ago, Pupcio said:

Myślałem że izon chociaż trochę się zna na grach bo w końcu gra w japońskie rzeczy i ma jakiegoś anime chłopca w avatarze no ale wychodzi na to że to zwykły klap walący byka do mięciutkiego futerka jurnej lombaksicy  :)

Lepsze futerko niż placek :)

image.png

Opublikowano

Kena wygrywa wszystko, magia konsolowa aż wylewa się z ekranu, czemu takich tytulow nie ma na Xa? Czemu trzeba czekać?

Opublikowano

Bo Microsoft niema magii growej we krwi. Nie wiedzą w jaką stronę iść. Teraz stawiają na gierki bez duszy - gaasy, indory, starocie doprawione boostem które nikogo. Paru na swoją stronę przyciągnęli, bo 4zł, ale i tacy gracze zaliczą odwrót, bo zrozumieją gdzie wychodzi najwięcej sztosów, a to dopiero początek :obama:

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Kena wygrywa wszystko, magia konsolowa aż wylewa się z ekranu

I to w najlepszej możliwej graficznej jakości na PC. A na konsoli Sony jak zwykle pewnie ojebane z detali i innych efektów do gołej dupy :kaz:

Opublikowano

Fajna ta magia konsolowa, dobrze smakuje na PC.

Opublikowano

Dają w zestawie z PC korektor postawy?

Opublikowano

Ja gram na konsoli a że do wyboru mam PS5 i XSX gram na PS5 ;) na XSX chyba jeszcze nie ma

Opublikowano

jeden bot niezły wylew w temacie Kena bridge of spirits, myslalem, ze to tylko taka poza w cw, ale on faktycznie taki jest :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.