Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Zachwalane było jak to haptyka pozwoli odczuć teksturę po której chodzimy (XDDDD).

Pozwoliłem sobie na taki mały test w Astro -> wyciszyłem głośniczek w padzie i zacząłem latać po różnych krainach. Myślicie, że coś te wibracje dały? :pawel: Zwykła bujda, zmienia się ich rozdzielczość, ale w realnym świecie jest to pomijalne. Fałszywy mesjasz jak stąd po Ural.

Nie rozróżniasz biegania po metalu a piasku? Haptyka w tej sytuacji fajnie działa a trigerry i i opory to nie pierdol że nic nie dają bo na każdym robiły wrazenia

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

E tam, na PS4 fajnie się mapy przesuwa w grach panelem dotykowym.

Albo ostatnio gram w Hokuto no Yakuza i drinki sobie shake'uje potrząsając dual shockiem. Albo jak kolory podświetlenia się zmieniają w zależności co jest na radarze.

Małe rzeczy a cieszą ;)

Opublikowano

Dual Sense to gamechanger, bo żeby normalnie pograć trzeba change klawisze w game :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Nie rozróżniasz biegania po metalu a piasku? Haptyka w tej sytuacji fajnie działa a trigerry i i opory to nie pierdol że nic nie dają bo na każdym robiły wrazenia

Wrażenie podbija jedynie dźwięk, poniekąd nakierowując po czym się poruszamy (chlupanie wody, stukot metalu). W ciemno efekt jest niezauważalny, a mówimy o demie technologicznym. W GoT w ogóle nie czuć tej haptyki. Zwykłe wibracje, to samo w Demonsach.

Sorki Whisker, przykro mi to mówić, ale marketingowcy okłamali doświadczonego gracza (jakim bez wątpienia jesteś) niczym dziecko.

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

E tam, na PS4 fajnie się mapy przesuwa w grach panelem dotykowym

Przydałoby się zaimplementować to w menu podręcznym, bo na razie trzeba przeklikiwać się przez opcję zamiast kulturalnie za pomocą L1 i R1 przenosić się na koniec lub początek listy. Ten OS w PS5 to jest jakiś żart, lata za wysokim UX dasha z Xboxa.

Opublikowano
26 minut temu, Bigby napisał:

Fajnie jest zaginać rzeczywistość.

POvWOyAL_IMG_20210923_122359.jpg

ale kogo wersja pc?

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Spidermana

Remaster mam, ale jak na razie nędzne to mocno. Nie ma co się oszukiwać Donatello, Sony znów zrobiło graczy w chuja, ale tylko ja wydaję się nie być tym faktem zdziwiony.

Opublikowano

Posty Wezyra tutaj to taka abstrakcja, jakby żył w altetnatywnej rzeczywistości XD

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Remaster mam, ale jak na razie nędzne to mocno. Nie ma co się oszukiwać Donatello, Sony znów zrobiło graczy w chuja, ale tylko ja wydaję się nie być tym faktem zdziwiony.

No dobra to sprawdź kolejne gry bo jest ich sporo jeszcze :) 

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

ale kogo wersja pc?

Każdego normalnego.

Opublikowano
11 minut temu, Mendrek napisał:

E tam, na PS4 fajnie się mapy przesuwa w grach panelem dotykowym.

Albo ostatnio gram w Hokuto no Yakuza i drinki sobie shake'uje potrząsając dual shockiem. Albo jak kolory podświetlenia się zmieniają w zależności co jest na radarze.

Małe rzeczy a cieszą ;)

Typowy mendrek biedaczek, wszyscy zagrywają się na next genach, a ten zachwala 8 letnią konsolę xD

Gdy świat grał w W3, on zachwalał Dragon Age 2,

Gdy wszyscy jarali się GTA V, on śmigał w  Saint Row,

przecież to prawie takie same gry xD

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

No dobra to sprawdź kolejne gry bo jest ich sporo jeszcze :) 

Lepiej niż Astro przecież być nie może. To P O K A Z tego pada. Jednakże na dysku czekają na mnie te oto dobroci:

• Control UE
  • Days Gone
  • Demon's Souls
  • Destiny 2
  • Everybody's Gone to the Rapture
  • Ghost of Tsushima Director's Cut
  • Horizon Zero Dawn Complete Edition (dla dodatku, podstawka dawno skończona)
  • Resident Evil 7
  • Shadow of the Tomb Raider
  •  Uncharted 4

a przecież jeszcze jest do ogrania Medievil, The Last of Us 2, Death Stranding, Axiom Verge 2, Red Dead Redemption 2, REmake 2. KIEDY JA SIĘ Z TYM WSZYSTKIM OBROBIE? :OOO

Opublikowano

Ja Ci mówię, wypierdol te wszystkie chujowe gry i graj w jedyną dobrą na Twojej liście - RDR2

Opublikowano

Do zobaczenia w następnej generacji Paweł. :kaz:

Opublikowano

<3 przy moim tempie to rzeczywiście dobre 7 lat grania :pawel: 

1 minutę temu, Hum napisał:

Ja Ci mówię, wypierdol te wszystkie chujowe gry i graj w jedyną dobrą na Twojej liście - RDR2

Czyżbyś sugerował, że Larunia w Peru to crapiszcze? :shotgun:

Opublikowano
6 minut temu, Bigby napisał:

Każdego normalnego.

Nikogo, tutaj gramy na konsolach i temat nazywa się WOJNY KONSOLOWE a nie blachy więc Nikogo

Opublikowano

Ale nie pierdol Whisker.

Te wasze kochane konsolki to praktycznie blachy. :sapek:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czyżbyś sugerował, że Larunia w Peru to crapiszcze? :shotgun:

No ledwo wymęczyłem gdy wpadło do GP, więc można podsumować gierkę jako - słabe gówno.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Lepiej niż Astro przecież być nie może. To P O K A Z tego pada. Jednakże na dysku czekają na mnie te oto dobroci:

• Control UE
  • Days Gone
  • Demon's Souls
  • Destiny 2
  • Everybody's Gone to the Rapture
  • Ghost of Tsushima Director's Cut
  • Horizon Zero Dawn Complete Edition (dla dodatku, podstawka dawno skończona)
  • Resident Evil 7
  • Shadow of the Tomb Raider
  •  Uncharted 4

a przecież jeszcze jest do ogrania Medievil, The Last of Us 2, Death Stranding, Axiom Verge 2, Red Dead Redemption 2, REmake 2. KIEDY JA SIĘ Z TYM WSZYSTKIM OBROBIE? :OOO

I jeszcze Suckboy świetnie wykorzystuje pada a i platformówką z tego niezła 

Teraz, Bigby napisał:

Ale nie pierdol Whisker.

Sam Pan nie pierdol, temat to temat i chuj 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Sam Pan nie pierdol, temat to temat i chuj 

:nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, HiS napisał:

Jeśli ktoś lubi gry, które robią rozpierdol emocjonalny i wizualny, to TLOU 2 wg mnie powinien być na tej liście wyżej niż pozycja pierwsza. Totalne rozpierdalanto w świecie gier. 

Tak samo jak seria Life is Strange, obecnie ogrywam True Colors i fabuła całkiem fajnie się kreci

Opublikowano
Teraz, HiS napisał:

Jeśli ktoś lubi gry, które robią rozpierdol emocjonalny i wizualny, to TLOU 2 wg mnie powinien być na tej liście wyżej niż pozycja pierwsza. Totalne rozpierdalanto w świecie gier. 

Jeśli chodzi o TLOU 2 to czekam jednak na głęboką jesień gdzie szybko robić się będzie ciemno, tak żebym miał z 2-3h na granko po pracy. Druga sprawa, że boję się growego kaca jak po jedynce i jednak lepiej będzie zostawić taki tytuł na koniec.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.