Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zabolało, izonek z piana na pysku :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dziękuję Pan Nintendo za wczorajszy pokaz uświadamiający jak wartościowym gadżetem jest Switch.

Dziękuję za wyleczenie mnie z chęci impulsywnego zakuou i wracam na polowanie na ich ostatniego dobrego handhelda - New3DSa.

Opublikowano

Ale Bayonettę 3 to bym pograł ;) dwie poprzednie odsłony dawały rade 

Opublikowano

Kolejne studio Microsoftu wyebao się na ryj:fsg: Cristal dynamics będzie robiło perfect dark:yao:  leci czwarty rok tego studia z gwiazdami a oni nie wygrzebali się z gunwa i oddają projekt:dynia: 

Opublikowano

Obsidian, the initiative, 343, rare:yao: piekna drużyna na paraolimpiadę :yao:

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

Kolejne studio Microsoftu wyebao się na ryj:fsg: Cristal dynamics będzie robiło perfect dark:yao:  leci czwarty rok tego studia z gwiazdami a oni nie wygrzebali się z gunwa i oddają projekt:dynia: 

Kojima też się wyjebał na ryj gdy przy produkcji Death Stranding pomagało mu Guerilla Games?

https://www.pushsquare.com/news/2019/11/guerrilla_games_played_a_huge_part_in_death_strandings_development

Opublikowano

Kojima San mistrz pod skrzydłami najpotężniejszej firmy na świecie ;) urodzony i wychowany na PlayStation

Opublikowano

6 minut temu, PanKamil napisał:

Obsidian

Dlaczego szkalujesz najlepsze studio RPG w branży? Są oni, a potem reszta.

3 minuty temu, Whisker napisał:

Kojima San mistrz pod skrzydłami najpotężniejszej firmy na świecie ;) urodzony i wychowany na PlayStation

Widać przy DC nie był, bo wychodzi, że nowe wydanie jest uproszczone mechanicznie względem oryginału, a sam dodatek to dosłownie coś na poziomie darmowch dodatków do.W3.

Szkoda, że PC nie pozwala mi na 4K/60 w oryginale i muszę iść na pół środki w postaci wersji na PS5. :(

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

Kojima też się wyjebał na ryj gdy przy produkcji Death Stranding pomagało mu Guerilla Games?

https://www.pushsquare.com/news/2019/11/guerrilla_games_played_a_huge_part_in_death_strandings_development

No ja wiem, że udajesz, że nie ma różnicy ale nikt o zdrowym rozsądku nie porówna tego. Sony supportowalo tym startu 1st party  kojime swoim silnikiem i ludźmi co ten silnik stworzyli.  Fakt jest taki, że po czterech latach wyebala się na mordę ta drużyna gwiazd I będą podawać kawę w CD:yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Gra z PC, gra z PC i gra z PS4/PC. WYJEBANY LINEUP MILORDZIE

No ale nie widzę nigdzie słowa Xbox w Twoim poście. 

Granie na PC? Co ja kurwa, quasimodo?

zdrowy-gracz-garb-gracza.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

No ale nie widzę nigdzie słowa Xbox w Twoim poście. 

Jako wolny człowiek mogę sobie wybrać na czym gram i nikt nie zmusza mnie do wpisywania jakiegokolwiek słowa w posty, pozdrów Jimbo!

Opublikowano

1 minutę temu, Bzduras napisał:

Jako wolny człowiek mogę sobie wybrać na czym gram i nikt nie zmusza mnie do wpisywania jakiegokolwiek słowa w posty, pozdrów Jimbo!

No nie możesz sobie wybrać. Bo jak chcesz zagrać w te 3 gry to masz tylko wybór Sonka i PC, taka to Twoja wolność XD

Podziękuj Spencerowi!

Opublikowano

No to rozpiszmy może:

Deathloop - mogę sobie zagrać teraz na PC albo poczekać na Xboxa - nie pali mi się

Kena - skończę ją szybciej od wszystkich klapów w CW grając na PC xD

Death Stranding - dzięki, już grałem (also mam na PC)

Skolko elooooo

Opublikowano
46 minut temu, PanKamil napisał:

Serio, w tym microsofcie to pracują chyba największe nieudacznicy branży. Kolejni którzy potrzebują pomocy, kolejna gra z budżetem bez limitu.

:dynia:

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

No to rozpiszmy może:

Deathloop - mogę sobie zagrać teraz na PC albo poczekać na Xboxa - nie pali mi się

Skolko elooooo

Każda gra na Xboxa - mogę sobie zagrać na PC 

Age Of Empire 4 - mogę sobie zagrać tylko na PC ;)

Opublikowano

i to jeszcze CD od nieudanego gaasowego, chujowego Avenger i przeciętnych tomb raiderów. Idealna opcja dla MSu. Będzie kolejne mocne 65 na mecie.

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

No to rozpiszmy może:

Skolko elooooo

A16B7A4B-5DFA-4F95-9A65-1A427C7D71A1.jpeg

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Każda gra na Xboxa - mogę sobie zagrać na PC 

Age Of Empire 4 - mogę sobie zagrać tylko na PC ;)

Po co XSX wyszedł? 

Opublikowano

Finał Fantasy 7 remake to tak od roku wychodzi na Xbox i wyjść nie może :)

Opublikowano

Mrrr, ale to nadepnęło klapeczkom na odcisk :fsg: Słodkie jesteście jak się złościcie :wub:

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

taka gra jak Deathloop wpadnie na premierę do GP za rok?

Oczywiście, przecież to gra 1st party MSu. :)

5 minut temu, Figaro napisał:

przeciętnych tomb raiderów.

Ty chyba c00rwa chcesz być łamany. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.