Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, triboy napisał:

Tak więc...

Tak więc o ile Forze jakoś tam sobie można zaliczyć do reskina, tak Halo to zupełnie inna bajka niż Halo 5, które wyszło lata temu. 

Opublikowano

Jest motocyklista?

Są krasnale?

Jest piu piu?

Jest online który przegra z konkurencją na starcie?

No to reskin.

Aaa moment. Dodali gaas ;)

Opublikowano

Gdyby Sony robiło jako dostawca pizzy 

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, wiecie dlaczego wrócił daddy, a nie wrócił schabek chociaż spadli tego samego dnia? Gdyż został zayebany po raz trzeci z rzędu i to by było na tyle. :) 

Perm? :O 

Opublikowano

Współczuję xbotom.

Próbują wypierdzieć coś tym spamem, nawet zielona moderacja ściąga banitów, ale amunicja to zwykłe kapiszony. Bo sytuacja xboxa (jak zwykle) ujowa:

Brak ex'ów.

Gorsza sprzedaż.

Zwykły pad na baterie z krzyżakiem nie do bijatyk.

Usługa czasowego dostępu do staroci i crapów za 7 bomb rocznie, która nie potrafi zarobić na siebie.

Kurtyna.

Opublikowano

Czaicie, ze na forum sa klapy, ktore aktualnie graja w gierke playstation, ale i tak chca wycyganic od uzytkownika kmiot kolejny egzemplarz :pechowiec: Nie tylko hipokryzja jest silna w tym osobniku.

Opublikowano

Człowiek czyta taki stek bzdur z tym słowem na koniec "kurtyna" i na chodzi go jedna myśl, że ten gość, który to napisał jest świecie przekonany, że tak właśnie jest mało tego myśli, że jest to jakaś prawda objawiona xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Kiedyś myślałem, że te posty Mendrka to są zarzutki, ale rozmowa z nim to faktycznie monolog, a nie dialog - przytoczę tylko opowieść Michaelisa. Z resztą, kto na poważnie bierze gościa który mówił, że PS3 miało najlepszą wersję RDR, bo był tam dodatkowy kapelusz. XDDDDDDDDd Typ jest odklejony jak tylko odklejonym być można, ale jak to w przypadku każdej choroby - zauważa to każdy poza nim.

Choroba PlayStation nie wybiera, ona szuka frajera. :) 

Opublikowano

Gaaspass wspaniała rzecz

Avangersi przed gaaspassem:

-chuowa gierka

-nie bede tracil czasu

-tragedia

-gaas

-nuda

avangersi w gaaspass

-no zagram

-kampania fajna

-no całkiem całkiem

-polecam

-już pobieram

Typowy syndrom gaasbota:kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

Returnal, Ratchet i Deadloop(gra MS) 

VS

MS Flight, Forza 5 i Halo Inf no cóż zwycięzca mógł być tylko jeden. 

Zwłaszcza że na Sony gry już dawno wyszły a te Twoje na Xa dalej przed premierą :D oprócz samolotów w które już nikt nie gra

Ostatni wpis ponad miesiąc temu

7EED4D0A-B62D-4E3D-A0D7-6AF34FE9C4FB.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Zwłaszcza że na Sony gry już dawno wyszły a te Twoje na Xa dalej przed premierą :D oprócz samolotów w które już nikt nie gra

Mfs i granie to oksymoron. To nie jest gra tylko upośledzony wersja google maps.

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

No ja zaraz będę grał w nową Forzę i Halo a Ty do 18 lutego będziesz wycierał kurz z PS5. 

Opublikowano
6 minut temu, Lord Protector napisał:

No ja zaraz będę grał w nową Forzę i Halo a Ty do 18 lutego będziesz wycierał kurz z PS5. 

I widzisz, mylisz się bardzo, bo ja tez będę grał w Halo i Forze tylko różnica polega na tym że na PS5 też te hity ograłem i ogram kolejne i widzę jak sytuacja wygląda i jak Xbox od listopada był w piździe i będzie nadal bo dwie gry szału nie zrobią a co dalej? Jajco, po ograniu tych dwóch gier powrót na PS5 i kolejne sztosy

Opublikowano

Kurz :dynia: To przez ostatnie rok gaasboxa trzeba rozkręcić i odkurzaczem wyczyscic:dynia: gaasboty odleciały kompletnie zapominając, że gaasbox nie dostarczył gier przez rok. ponad 700 dni bez gry kuwa:dynia:

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

I widzisz, mylisz się bardzo, bo ja tez będę grał w Halo i Forze tylko różnica polega na tym że na PS5 też te hity ograłem i ogram kolejne i widzę jak sytuacja wygląda i jak Xbox od listopada był w piździe i będzie nadal bo dwie gry szału nie zrobią a co dalej? Jajco, po ograniu tych dwóch gier powrót na PS5 i kolejne sztosy

No nie wiem, ja tam sobie pogram w stalkera 2 na początku przyszłego roku  i bóg wie co jeszcze, jest jeszcze opcja na Bright Memory Infinity

w tym roku.

PS5 miało dobrą pierwszą połowę a XBOX ma drugą i deal with that. 

I w czym się niby mylę? przecież będziesz w te gry grał na XBOXIe a z PS5 będziesz wycierał kurz, alkoholiku xd

PS ostatni post z temacie Ratcheta z 15 września, też już widzę wyjebane na grę ludzie mają xd

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Gaaspass wspaniała rzecz

Avangersi przed gaaspassem:

-chuowa gierka

-nie bede tracil czasu

-tragedia

-gaas

-nuda

avangersi w gaaspass

-no zagram

-kampania fajna

-no całkiem całkiem

-polecam

-już pobieram

Typowy syndrom gaasbota:kaz:

Zieloni ale nie pierdolta bo to święta prawda :)

Opublikowano

Nieprawda. Marvel to ciota i chuj od zawsze i na zawsze

Opublikowano

Wybaczcie źródło, ale klaperskie robactwo nie uznaje innych autorytetów niż siedzące w dupie Sony ppe 

Fachury branżowe przemówiły. Kolejny cudowny eks na najpotężniejszą konsolę w historii ludzkości nadciąga. Niebieskie robale na granicy wytrzymałości psychicznej, alkohol, psychotropy, ucieczki przed komornikiem :shieeet:

Screenshot_20211001-184131.png

Edytowane przez dee

Opublikowano
2 hours ago, Paolo de Vesir said:

Kiedyś myślałem, że te posty Mendrka to są zarzutki, ale rozmowa z nim to faktycznie monolog, a nie dialog - przytoczę tylko opowieść Michaelisa. Z resztą, kto na poważnie bierze gościa który mówił, że PS3 miało najlepszą wersję RDR, bo był tam dodatkowy kapelusz. XDDDDDDDDd Typ jest odklejony jak tylko odklejonym być można, ale jak to w przypadku każdej choroby - zauważa to każdy poza nim.

Choroba PlayStation nie wybiera, ona szuka frajera. :) 

on jest lewakiem. Musisz zrozumieć.

Opublikowano
17 minut temu, dee napisał:

Wybaczcie źródło, ale klaperskie robactwo nie uznaje innych autorytetów niż siedzące w dupie Sony ppe 

Fachury branżowe przemówiły. Kolejny cudowny eks na najpotężniejszą konsolę w historii ludzkości nadciąga. Niebieskie robale na granicy wytrzymałości psychicznej, alkohol, psychotropy, ucieczki przed komornikiem :shieeet:

Screenshot_20211001-184131.png

Szkoda ze boty tak plują na ta fajna serie, sami sobie zgotowali ten los

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, wiecie dlaczego wrócił daddy, a nie wrócił schabek chociaż spadli tego samego dnia? Gdyż został zayebany po raz trzeci z rzędu i to by było na tyle. :) 

Co tam mlaskasz ryjem cyganie z bialorusi :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.