Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

to jakaś psia psychika? 

Wyłapałem blad zanim mnie poprawiles:xboss: refleks również jak widać po stronie nadludzi z nadkonsolami:banderas:

Opublikowano
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

Przesłałem Spencerowi na xbl linka do tego tematu i odpisał, ze gardzi robakami klapami. Taki jest wasz POV jak xbox was gniecie spencerowskim butem.

1bVFHE2_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Wyglada jak ja najebany stoję przed kiblem i zaraz będę trafiał szczochem w muszle :D 

a teraz ten kartofel to bardziej do Kurskiego pasuje. Dziś jest totalny pogrom, odpalam Xboxa a tam chuj. Czy w GPU coś fajnego nowego wartego uwagi się pojawiło? Bo nie wiem czy ściągać. PS5 odpalam i zaczyna się magia

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dee jakie fikoly po totalnej kompromitacji. Przykład jak botom niewiele trzeba by upaść,

pare słów prawdy i chłop totalnie złamany.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Jak tam nowy Ratchet albo Returnal bo jeszcze nie testowałem?

Tak jak Paweł pisze.

Na Ratchet to nawet nie splune po tym co widziałem w reboocie, Returnala sie ogra jak będzie w koszu z biedronki.

Opublikowano

Jeszcze ten ból dupska u dee można wybaczyć. Ten nagły przypływ agresji także. ALE TE SUCHARY CO WALI CODZIENNIE W TYM TEMACIE... To już gruba przesada!

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

Jeszcze ten ból dupska u dee można wybaczyć. Ten nagły przypływ agresji także. ALE TE SUCHARY CO WALI CODZIENNIE W TYM TEMACIE... To już gruba przesada!

On chyba to pisze z Choroszczy bo zakrzywia rzeczywistość non stop

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Grubą przesadą to jest stalkowanie typów z internetu w Media Markcie.

Opublikowano

Klapy jak podpuszczają i pewnie kursor już gotowy na ,,zgłoś,, :kojima:

Opublikowano

Strasznie nerwowe dzisiaj klaperstwo jak na tak słabe i bezbeczne posty jak ten o [cenzura] :reggie:

Tylko małego izonka szkoda, całe forum ma radochę a ten biedak jak zwykle wyszedł na głupka :(

Opublikowano

Dee to akurat ciagle pisze jedno i to samo od czasu do czasu wyzywając czyjaś matkę jak presja jest już zbyt duza:newell:może odpływ rozczarowanych subskrybentow z gaasboxa to już za wiele?  konsola z odpadów a boty ze szkla:xboss: to nie może się udać :newell:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

I zagrywa się w Symulator lotu czekając na Toma Cruisea

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Jak tam nowy Ratchet albo Returnal bo jeszcze nie testowałem?

Za chwile będzie można zagrać w TLOU 2 na PC. Kolejny dzień i kolejny bukkake na niebieskie mordy od ich ukochanej firmy. :kaz:

https://www.ppe.pl/news/162036/ps-now-na-pazdziernik-z-najmocniejsza-oferta-w-historii-najwiekszy-hit-z-2020-roku-w-usludze-sony.html

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Nowy Ratchet to Next gen a Returnal nowa jakość grywalności ale to tylko kropla w morzu wydanych od premiery PS5 hitów 

Opublikowano
47 minut temu, dee napisał:

Strasznie nerwowe dzisiaj klaperstwo jak na tak słabe i bezbeczne posty jak ten o [cenzura] :reggie:

Tylko małego izonka szkoda, całe forum ma radochę a ten biedak jak zwykle wyszedł na głupka :(

Wole na głupka niż na prostaka, którego już nawet sami zieloni reportują. To się postarałes żeby wylądować w tej samej lidze

co zurom i pioterek:gayos:

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU2 w PSnow? Jak dobrze mieć dostęp do tej usługi, ale jeszcze lepiej bedzie pokazać Sony, że wolę zapłacić za 10EUR za abonament niż kupić pudełko. :fsg:

A po co? Można kupić w premierę za 239zl wymasterowac, splatynować i ograć na wszystkie możliwe sposoby i sprzedać za 230zl, strata? 9zł za ogranie najlepszej gry generacji, a jednocześnie zadowolić innego gracza PS, idealny plan? Jasne ale tylko pudełko a GPU to ruchanie i okradanie.

ps. Można tez zostawić w kolekcji jak głosi legenda ale każdy robi to co chce czyli reasumując:

1. Mając pudełko i konsole PS mamy:

- możliwość zagrania w najnowsze produkcje premierowo

- odsprzedaż z zerowym wydatkiem (granie praktycznie za darmo)

- zostawienie w kolekcji

- pudełko to jednak ten klimat, płytka, dusza itd

2. Mają Xbox

- niepewność czy jakaś gra pojawi się w GP

- brak możliwości odsprzedaży

- brak możliwości podzielenia się grami jak nakazuje polityka japońskiego grania

- brak fizycznego wydania w większości przypadków czyli pozbawienie graczy wyboru = obóz

- autyzm growy co kończy się jak widać niezrozumieniem a później długim leczeniem z zastosowaniem niepewnych jeszcze leków 

- gra traci ważność po czasie = strata bezpowrotna

Przyszłość posiadacza PS VS XBX

1. PS

- sprzedanie konsoli wraz z grami - profit starczajacy na nowa generacje plus gry na rok

2. Xbox

- sprzedaż konsoli wraz z niczym - profit? Strata 2tys, brak perspektyw, kredyt

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie wiem po co miałbym płacić dzisiaj za zwykłe wydanie pudełkowe? Nówka to obecnie jeden Jagiełło, potem grę trzeba instalować, aktualizować i czasem denerwować się, że napęd coś mieli.

Za to wersja z PSNow? Opłacam 10EUR, kończę grę w wersji cyfrowej, od razu spatchowanej, a konsola chodzi ciuchutko. Po wszystkim nie muszę wysyłać tego dalej albo zbierać plastikowego śmiecia, a przy okazji i RDR2 skończę.

2 wyśmienite tytuły za 40zł Vs płyta w plastiku po danonkach za 100zł

To się nie dodaje mordziu. :reggie:

Opublikowano

Ooo, czyli to credo wszystkich klapów, a nie tylko "wspieram branżę" roziego

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Ooo, czyli to credo wszystkich klapów, a nie tylko "wspieram branżę" roziego

Wspierasz branże, nie widzisz tego?  W GPU jedziesz na Eneby ojebując każdy możliwy tytuł a na PS jednak płacisz za produkt a to ze go sprzedajesz? Koszt to koszt, musisz myśleć biznesowo i jak zarobić firmie i później na tym nie stracić.

Na abonamencie jak na wynajmie mieszkania niby Twoje a jednak pieniądze w powietrze, może lepiej kupić i spłacać swoje?

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

1. Mając pudełko i konsole PS mamy:

- odsprzedaż z zerowym wydatkiem (granie praktycznie za darmo)

Te niebieskie robale nie mają nawet krzty honoru. Bredzą cos tutaj o wspieraniu marki, a i tak finalnie chodzi o to, kto będzie pierwszy w sprincie do paczkomatu

Typowy użytkownik niebieskiej ladacznicy* bez honoru, bez jaj, bez grosza przy duszy (i z komornikiem za drzwiami)

* Termin "ladacznica" odnosi się do konsoli PlayStation 5 i w żadnym wypadku nie należy go łączyć z bliskimi użytkowników tejże konsoli :dunno:

Opublikowano

Łiski to co napisałes jest bardziej pokrecone od wysrywow kojimy.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU2 w PSnow? Jak dobrze mieć dostęp do tej usługi, ale jeszcze lepiej bedzie pokazać Sony, że wolę zapłacić za 10EUR za abonament niż kupić pudełko. :fsg:

Obada się w przeglądarce Xboxa :kaz:

Plejsmieciara 4.5 w zakładkach MS edge? Takie czasy :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Łiski to co napisałes jest bardziej pokrecone od wysrywow kojimy.

To pomyśl raz jeszcze, tak samo jak dzban DEE, MACIE WYBÓR, OPCJE! a nie narzucanie z góry!

13 minut temu, dee napisał:

Te niebieskie robale nie mają nawet krzty honoru. Bredzą cos tutaj o wspieraniu marki, a i tak finalnie chodzi o to, kto będzie pierwszy w sprincie do paczkomatu

Typowy użytkownik niebieskiej ladacznicy* bez honoru, bez jaj, bez grosza przy duszy (i z komornikiem za drzwiami)

* Termin "ladacznica" odnosi się do konsoli PlayStation 5 i w żadnym wypadku nie należy go łączyć z bliskimi użytkowników tejże konsoli :dunno:

Już to napisałem ale powtórzę MASZ WYBÓR! Rozumisz?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Na xboxie tez mam opcje - nawet wiecej, bo jest gamepass. Przestancie okradac tworcow!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.