Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

to jakaś psia psychika? 

Wyłapałem blad zanim mnie poprawiles:xboss: refleks również jak widać po stronie nadludzi z nadkonsolami:banderas:

Opublikowano
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

Przesłałem Spencerowi na xbl linka do tego tematu i odpisał, ze gardzi robakami klapami. Taki jest wasz POV jak xbox was gniecie spencerowskim butem.

1bVFHE2_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Wyglada jak ja najebany stoję przed kiblem i zaraz będę trafiał szczochem w muszle :D 

a teraz ten kartofel to bardziej do Kurskiego pasuje. Dziś jest totalny pogrom, odpalam Xboxa a tam chuj. Czy w GPU coś fajnego nowego wartego uwagi się pojawiło? Bo nie wiem czy ściągać. PS5 odpalam i zaczyna się magia

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dee jakie fikoly po totalnej kompromitacji. Przykład jak botom niewiele trzeba by upaść,

pare słów prawdy i chłop totalnie złamany.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Jak tam nowy Ratchet albo Returnal bo jeszcze nie testowałem?

Tak jak Paweł pisze.

Na Ratchet to nawet nie splune po tym co widziałem w reboocie, Returnala sie ogra jak będzie w koszu z biedronki.

Opublikowano

Jeszcze ten ból dupska u dee można wybaczyć. Ten nagły przypływ agresji także. ALE TE SUCHARY CO WALI CODZIENNIE W TYM TEMACIE... To już gruba przesada!

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

Jeszcze ten ból dupska u dee można wybaczyć. Ten nagły przypływ agresji także. ALE TE SUCHARY CO WALI CODZIENNIE W TYM TEMACIE... To już gruba przesada!

On chyba to pisze z Choroszczy bo zakrzywia rzeczywistość non stop

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Grubą przesadą to jest stalkowanie typów z internetu w Media Markcie.

Opublikowano

Klapy jak podpuszczają i pewnie kursor już gotowy na ,,zgłoś,, :kojima:

Opublikowano

Strasznie nerwowe dzisiaj klaperstwo jak na tak słabe i bezbeczne posty jak ten o [cenzura] :reggie:

Tylko małego izonka szkoda, całe forum ma radochę a ten biedak jak zwykle wyszedł na głupka :(

Opublikowano

Dee to akurat ciagle pisze jedno i to samo od czasu do czasu wyzywając czyjaś matkę jak presja jest już zbyt duza:newell:może odpływ rozczarowanych subskrybentow z gaasboxa to już za wiele?  konsola z odpadów a boty ze szkla:xboss: to nie może się udać :newell:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

I zagrywa się w Symulator lotu czekając na Toma Cruisea

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Jak tam nowy Ratchet albo Returnal bo jeszcze nie testowałem?

Za chwile będzie można zagrać w TLOU 2 na PC. Kolejny dzień i kolejny bukkake na niebieskie mordy od ich ukochanej firmy. :kaz:

https://www.ppe.pl/news/162036/ps-now-na-pazdziernik-z-najmocniejsza-oferta-w-historii-najwiekszy-hit-z-2020-roku-w-usludze-sony.html

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Nowy Ratchet to Next gen a Returnal nowa jakość grywalności ale to tylko kropla w morzu wydanych od premiery PS5 hitów 

Opublikowano
47 minut temu, dee napisał:

Strasznie nerwowe dzisiaj klaperstwo jak na tak słabe i bezbeczne posty jak ten o [cenzura] :reggie:

Tylko małego izonka szkoda, całe forum ma radochę a ten biedak jak zwykle wyszedł na głupka :(

Wole na głupka niż na prostaka, którego już nawet sami zieloni reportują. To się postarałes żeby wylądować w tej samej lidze

co zurom i pioterek:gayos:

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU2 w PSnow? Jak dobrze mieć dostęp do tej usługi, ale jeszcze lepiej bedzie pokazać Sony, że wolę zapłacić za 10EUR za abonament niż kupić pudełko. :fsg:

A po co? Można kupić w premierę za 239zl wymasterowac, splatynować i ograć na wszystkie możliwe sposoby i sprzedać za 230zl, strata? 9zł za ogranie najlepszej gry generacji, a jednocześnie zadowolić innego gracza PS, idealny plan? Jasne ale tylko pudełko a GPU to ruchanie i okradanie.

ps. Można tez zostawić w kolekcji jak głosi legenda ale każdy robi to co chce czyli reasumując:

1. Mając pudełko i konsole PS mamy:

- możliwość zagrania w najnowsze produkcje premierowo

- odsprzedaż z zerowym wydatkiem (granie praktycznie za darmo)

- zostawienie w kolekcji

- pudełko to jednak ten klimat, płytka, dusza itd

2. Mają Xbox

- niepewność czy jakaś gra pojawi się w GP

- brak możliwości odsprzedaży

- brak możliwości podzielenia się grami jak nakazuje polityka japońskiego grania

- brak fizycznego wydania w większości przypadków czyli pozbawienie graczy wyboru = obóz

- autyzm growy co kończy się jak widać niezrozumieniem a później długim leczeniem z zastosowaniem niepewnych jeszcze leków 

- gra traci ważność po czasie = strata bezpowrotna

Przyszłość posiadacza PS VS XBX

1. PS

- sprzedanie konsoli wraz z grami - profit starczajacy na nowa generacje plus gry na rok

2. Xbox

- sprzedaż konsoli wraz z niczym - profit? Strata 2tys, brak perspektyw, kredyt

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie wiem po co miałbym płacić dzisiaj za zwykłe wydanie pudełkowe? Nówka to obecnie jeden Jagiełło, potem grę trzeba instalować, aktualizować i czasem denerwować się, że napęd coś mieli.

Za to wersja z PSNow? Opłacam 10EUR, kończę grę w wersji cyfrowej, od razu spatchowanej, a konsola chodzi ciuchutko. Po wszystkim nie muszę wysyłać tego dalej albo zbierać plastikowego śmiecia, a przy okazji i RDR2 skończę.

2 wyśmienite tytuły za 40zł Vs płyta w plastiku po danonkach za 100zł

To się nie dodaje mordziu. :reggie:

Opublikowano

Ooo, czyli to credo wszystkich klapów, a nie tylko "wspieram branżę" roziego

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Ooo, czyli to credo wszystkich klapów, a nie tylko "wspieram branżę" roziego

Wspierasz branże, nie widzisz tego?  W GPU jedziesz na Eneby ojebując każdy możliwy tytuł a na PS jednak płacisz za produkt a to ze go sprzedajesz? Koszt to koszt, musisz myśleć biznesowo i jak zarobić firmie i później na tym nie stracić.

Na abonamencie jak na wynajmie mieszkania niby Twoje a jednak pieniądze w powietrze, może lepiej kupić i spłacać swoje?

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

1. Mając pudełko i konsole PS mamy:

- odsprzedaż z zerowym wydatkiem (granie praktycznie za darmo)

Te niebieskie robale nie mają nawet krzty honoru. Bredzą cos tutaj o wspieraniu marki, a i tak finalnie chodzi o to, kto będzie pierwszy w sprincie do paczkomatu

Typowy użytkownik niebieskiej ladacznicy* bez honoru, bez jaj, bez grosza przy duszy (i z komornikiem za drzwiami)

* Termin "ladacznica" odnosi się do konsoli PlayStation 5 i w żadnym wypadku nie należy go łączyć z bliskimi użytkowników tejże konsoli :dunno:

Opublikowano

Łiski to co napisałes jest bardziej pokrecone od wysrywow kojimy.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU2 w PSnow? Jak dobrze mieć dostęp do tej usługi, ale jeszcze lepiej bedzie pokazać Sony, że wolę zapłacić za 10EUR za abonament niż kupić pudełko. :fsg:

Obada się w przeglądarce Xboxa :kaz:

Plejsmieciara 4.5 w zakładkach MS edge? Takie czasy :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Łiski to co napisałes jest bardziej pokrecone od wysrywow kojimy.

To pomyśl raz jeszcze, tak samo jak dzban DEE, MACIE WYBÓR, OPCJE! a nie narzucanie z góry!

13 minut temu, dee napisał:

Te niebieskie robale nie mają nawet krzty honoru. Bredzą cos tutaj o wspieraniu marki, a i tak finalnie chodzi o to, kto będzie pierwszy w sprincie do paczkomatu

Typowy użytkownik niebieskiej ladacznicy* bez honoru, bez jaj, bez grosza przy duszy (i z komornikiem za drzwiami)

* Termin "ladacznica" odnosi się do konsoli PlayStation 5 i w żadnym wypadku nie należy go łączyć z bliskimi użytkowników tejże konsoli :dunno:

Już to napisałem ale powtórzę MASZ WYBÓR! Rozumisz?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Na xboxie tez mam opcje - nawet wiecej, bo jest gamepass. Przestancie okradac tworcow!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.